Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Χαμός 'L I V E'! Έβαλε Κλειδί καί ...ψ α λ ί δ ι (!) εκεί που Έκανε τό Εμβόλιο καί Μ Α Γ Ν Η Τ Ι Σ Θ Η Κ Α Ν ΑΜΕΣΩΣ!!!! «Π ά γ ω σ ε» η «Ειδικός»..... Β Ι Ν Τ Ε Ο


Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος που έκανε το εμβόλιο της 'Pfize'r, αφού έδειξε φωτογραφίες, αποφάσισε να βάλει το κλειδί στο σημείο που έκανε το εμβόλιο και πράγματι το μεταλλικό αντικείμενο μαγνητίσθηκε!!!!




Στο επόμενο βίντεο ο παρουσιαστής βάζει και ψαλίδι στο σημείο!!!!! 

Θα το ελέγξει κάποιος;;; 

Ο δημοσιογράφος ζήτησε ζωντανά στον «αέρα», παρέμβαση θεσμικών οργάνων. (Άς περιμένει....)

Ο δημοσιογράφος ζήτησε πάντως LIVE και την γνώμη «ειδικού», η οποία ....πάγωσε, χάνοντας προσωρινά τα λόγια. 

Δείτε τι είπε τελικά…


https://www.ksipnistere.com/2021/06/live_14.html

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΣΩΜΑ. ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣΣΩΝΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ, ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι (φοβερός) ο τύπος!ενώ ρωτάει γιατί; γελάει κιόλας για αυτό που ο ίδιος βλέπει...
    Δεν αντιλήφθηκε ότι πλεον θα σκανάρεται κι αυτός σαν τα προιόντα του super market ο αξιολύπυτος...
    Καλή μετανοια σου εύχομαι και σε εσένα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!