Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Δρ. Robert Malone: Τί αναφέρει ο Καθηγητής που ανακάλυψε την τεχνολογία 'mRNA' - Οι πρωτεΐνες - ακίδες, είναι Τ Ο Ξ Ι Κ Ε Σ !!!! ( Πόσες ακόμα ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ θέλουν ορισμένοι ; ))

 Τελικά είναι η ακίδα-πρωτείνη των πειραματικών εμβολίων


BNT162b2 της Pfizer και το mRNA1273 της Moderna επικίνδυνη ή όχι, όταν εισέρχεται στον ανθρώπινο οργανισμό έστω και ως αντίγραφο της πρωτεΐνης του COVID-19;

Οι εταιρείες παραγωγής των εμβολίων ισχυρίζονται, πως όχι καθώς η μόνη δουλειά που κάνουν είναι να ενεργοποιούν τον οργανισμό να παράγει αντισώματα, για την προβολή της  πραγματικής πρωτεΐνης του COVID-19 όταν και εφόσον αυτή προσβάλλει τον οργανισμό και χρησιμοποιηθεί από τον ιό για να εισχωρήσει ο τελευταίος στα κύτταρα.Από την άλλη πλευρά υπάρχουν διακεκριμένοι βιολόγοι οι οποίοι υποστηρίζουν το αντίθετο!

Όπως ο βιολόγος Bret Weinstein ο οποίος αναφέρει, πως η πρωτεΐνη ακόμη και στήν μορφή των εμβολίων 'mRNA' είναι πολύ επικίνδυνη καθώς είναι τοξική!

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε μετέχει και Δρ. Robert Malone ο θεωρητικός της τεχνολογίας mRNA (για πολλούς αυτός που την ανακάλυψε) ο οποίος αναφέρει ότι είχε αποστείλει στον αμερικανικό FDA έγγραφο στο οποίο ανέφερε, ότι η πρωτεΐνη αντιπροσωπεύει ένα υπαρκτό κίνδυνο για την υγεία με τον FDA να απαντά, πως δεν έχει στην διάθεσή του αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξουν αυτή την υπόθεση.

Οι ειδικοί που διαψεύδουν τα περί τοξικότητας δεν αναφέρουν κάτι που δεν έχει επαναληφθεί. 

Επιμένουν αληθώς βέβαια ότι τα εμβόλια mRNA δεν περιέχουν τον ιό, ούτε την πρωτεΐνη, αλλά τις εντολές στον οργανισμό για να την παράγει και στη συνέχεια να αναπτύξει τα απαραίτητα αντισώματα.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ  Ε Δ Ω 

http://greeknation.blogspot.com/2021/06/robert-malone-mrna.html#more


1 σχόλιο:

  1. Δρ Κάρυ Μαντέι : Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας έναν εν μέρη συνθετικό ιό που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, άγνωστο για πόσο. (ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

    https://tasthyras.wordpress.com/2021/05/23/%CE%B4%CF%81-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!