Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Τρείς διακεκριμένοι ιατροί που είχαν κάνει τό μπόλι, μας ....άφησαν χρόνους! Εντός 10ημέρου! ( Ένας από Θεσσαλονίκη καί δύο από Κρήτη... )

 


Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ανακοίνωσε, ότι

 προκαλεί προβληματισμό η ξαφνική

 απώλεια τριών ιατρών μέσα σε 10

 ημέρες και εξήγησε ότι ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος είναι η αιφνίδια και απρόβλεπτη διακοπή της καρδιακής και ταυτόχρονα της αναπνευστικής λειτουργίας....




Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Πέθαναν ξαφνικά από καρδιά, τρείς εμβολιασμένοι γιατροί 0 πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σεβλιάδης στη Θεσσαλονίκη στ 23 Ιουλίου. 0 παθολόγος Δημήτρης Πέϊος από την Κρήτη στις 16 Ιουλίου και o παθολόγος Διονύσης Κρέμης από το Ηράκλειο... Σάβ. 24 Îυλ. 2021 11:52 από Δελτίο των 11" 

Η Σύνοδος ακούει;;;

(Ή μήπως ....βαριακούει; ; ;)


http://trelogiannis.blogspot.com/2021/07/10_25.html

4 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=98E0xiDdGIs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κούβελας , Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλοονίκης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας:

    Θα κολλήσουμε όλοι Covid, εμβολιασμένοι και μη.

    https://www.zougla.gr/greece/article/ta-ipe-ola-o-kouvelas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ – Δρ. ΓΙΑΤΡΟΣ - ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ: “Σύμφωνα με τα στοιχεία η θνητότητα των εμβολιασμένων από τη μετάλλαξη ¨Δέλτα¨ είναι μεγαλύτερη των ανεμβολίαστων”.

    https://www.youtube.com/watch?v=6-1SQJD4jhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πληροφορία διαψεύδεται.,,, απο την εταιρεία
    https://www.hcs.gr/default.aspx?pageid=1430
    Μπορουμε να εχουμε το λινκ που αναφερεται ο θανατος των τριών γιατρων.... να τους το τριψιμου στην μουρη.,... ειδαλλως πεσαμε σε νεοταξικη παγιδα παλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!