Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Η μεγάλη (...) πακιστανική Κοινότητα στην Ελλάδα, είναι γέφυρα .....φιλίας μέ τήν Ισλαμική Ενωση !!!!! Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ορισμένοι !!!


 

(ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ....
ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ,  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!)

Στις 27 Ιουλίου, οι Πρόεδροι των κοινοβουλίων του Αζερμπαϊτζάν, της Τουρκίας και του Πακιστάν υπέγραψαν τήν Διακήρυξη του Μπακού .‎ ‎

Η δήλωση υπεγράφη από την πρόεδρο του κοινοβουλίου του Αζερμπαϊτζάν Σαχίμπα Γκαφάροβα, τον πρόεδρο της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Μουσταφά Σεντόπ και τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης του Πακιστάν Ασάντ Κάϊζερ.‎ ‎


Η Σαχίμπα Γκαφάροβα τόνισε, ότι το έγγραφο αυτό θα συμβάλει στην ενίσχυση των στρατηγικών δεσμών μεταξύ τριών χωρών.‎

«Η Διακήρυξη του Μπακού σημαίνει πως πρέπει να προετοιμαστεί θεσμικά το έδαφος στα Κοινοβούλια των χωρών μας, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να θεσμοποιηθεί ο τριμερής μηχανισμός γρήγορα με ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ μας», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Είναι κοινό μυστικό πως η Τουρκία προτείνει « τήν δημιουργία Κεντρικής Τράπεζας, κοινού νομίσματος, ενοποιημένες Ένοπλες Δυνάμεις ακόμη και ίδιο αλφάβητο».

Αμέσως μετά την τριμερή Σύνοδο, αξιωματούχος της τουρκικής κυβέρνησης ανέφερε, πως υπάρχουν σκέψεις γιά δημιουργία κοινού Στρατού Τουρκίας – Αζερμπαϊτζάν!

Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και η άφιξη έλευση Πακιστανικών Δυνάμεων στα Κατεχόμενα και η συγκρότηση κοινής δύναμης Κατάρ-Τουρκίας-Πακιστάν για την Αν. Μεσόγειο.

Υ.Γ. Είναι προφανές ότι οι Πακιστανοί φίλοι του Εφιαλτάκη που κάλεσε η Κατίνα Σαλαμάκι για να συνεορτάσουν με τους ΛΟΑΤΚΙ την Προδοσία της Κύπρου, διαφωνούν με την διακήρυξη του Μπακού της τριμερούς Σύνοδου κορυφής Τουρκίας-Πακιστάν-Αζερμπαϊτζάν.

http://deltio11.blogspot.com/2021/07/blog-post_723.html

4 σχόλια:

 1. 21οι Aπριλιοu - Ηχουν τα τανκς aekfc.gr Tρυπωλιτσα Κοτσιωνη 1926 metrosport.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σαν βγεις στον πηγαιμο για την Τριπολη, Καμορα, Βουλγαρoι Ισαστολι hellenicnavy.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ετοιμάζουν 150.000 καταφύγια στην Τουρκία: Εκεί θα συγκεντρωθούν οι Τούρκοι σε περίπτωση «Mega» σεισμού ή ένοπλης σύρραξης!

  https://simeiakairwn.wordpress.com/2021/07/30/%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-150-000-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%86%cf%8d%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%b5/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εεεε , ζητούμε συγνώμη ο πρωθυπουργός σνιφάριζε την κοκα του

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!