Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Παραθέτω όσο πιο συνοπτικά μπορώ τούς 13 λόγους, γιά τούς οποίους εγώ προσωπικά έχω επιλέξει νά ΜΗΝ εμβολιαστώ κατά του κορωνοϊού.

 

Stirlitz

Παραθέτω όσο πιο συνοπτικά μπορώ τους λόγους για τους οποίους εγώ προσωπικά έχω επιλέξει να μην εμβολιαστώ κατά του κορωνοϊού. 

Φυσικά οι λόγοι αυτοί δεν αποτελούν παρότρυνση προς κανέναν να πράξει το ίδιο. 

Το αν θα εμβολιαστεί κανείς είναι καθαρά προσωπικό του θέμα, και θα πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν πάρα πολλές παραμέτρους όπως ηλικία, πιθανά νοσήματα, αλλεργίες, επικινδυνότητα εργασιακού περιβάλλοντος κ.λπ. 


Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλεύεται πρώτα και τον προσωπικό του γιατρό που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον το ιατρικό του ιστορικό. 

Δεν θα εμβολιαστώ:

1) Διότι δεν θεωρώ ότι ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου και δεν βλέπω τον λόγο να πάρω ένα ρίσκο που το θεωρώ δυσανάλογα μεγάλο για αυτά που θα μου προσφέρει ως ανταπόδοση. 

Πολλοί συνάνθρωποί μας πιθανώς να θεωρούν εντελώς φυσιολογικό και αναμενόμενο το γεγονός ότι έχουμε ήδη στην Ευρώπη [***] νεκρούς εξαιτίας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού (και μάλιστα σχεδόν όλοι άνθρωποι που είναι βέβαιο πως δεν θα πάθαιναν τίποτα αν κολλούσαν τον ιό), αλλά για εμένα ο αριθμός αυτός είναι απλά ανατριχιαστικός για να τον προσπεράσω με ευκολία. 

Αντιθέτως, όλοι οι επιστήμονες λένε ότι η φυσική ανοσία που αποκτά κανείς αν κολλήσει τον κορωνοϊό είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την τεχνητή ανοσία που παρέχουν τα εμβόλια, και διαρκεί και πολύ περισσότερο.

2) Διότι όταν κυβερνητικά στελέχη αποκαλούν καθημερινά τους μη εμβολιασμένους ως «τζαμπατζήδες της πανδημίας» ή ανθρώπους που «καλύπτονται πίσω από τα εμβόλια που κάνουν οι άλλοι», υπονοούν προφανώς ότι τα εμβόλια εγκυμονούν μεγάλη επικινδυνότητα και δεν είναι ηθικό να μην μοιραζόμαστε όλοι αυτόν τον κίνδυνο στο μερίδιο που αναλογεί στον καθένα. 

Άρα αυτοδιαψεύδονται όταν δηλώνουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

3) Διότι έπρεπε από πέρυσι να καταλάβουμε πως όταν έλεγε ο Τσιόδρας ότι «ακόμη κι αυτούς που πέθαναν ΜΕ covid, εμείς τους καταγράφουμε ότι πέθαναν ΑΠΟ covid» αποκάλυπτε άθελά του μία τεράστια απάτη η οποία συνεχίζει να υπάρχει ακόμη και σήμερα. 

Κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος αν οι νεκροί που αποδίδονται στον κορωνοϊό οφείλονται όντως σ' αυτόν. 

Το γεγονός ότι η διάμεση ηλικία των νεκρών λόγω του ιού είναι σταθερά τα 79-80 έτη, δηλαδή ακριβώς το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα για τους άνδρες, με κάνει να υποψιάζομαι βάσιμα ότι η πλειονότητα των νεκρών απλούστατα καταλήγουν από άλλα αίτια αλλά «χρεώνονται» πολύ βολικά στην επιδημία του Covid-19.

4) Διότι μου προκαλεί αηδία και απέχθεια η ενορχηστρωμένη προσπάθεια κυβέρνησης, ΜΜΕ και πολλών άλλων να μου ασκήσουν πίεση και να με εκβιάσουν να κάνω κάτι που αποτελεί καθαρά προσωπικό μου δικαίωμα κατοχυρωμένο από τις πιο ισχυρές διεθνείς συμβάσεις και την ιατρική δεοντολογία. 

Θεωρώ ύψιστη υποχρέωσή μου να υπερασπιστώ πρώτα απ’ όλα τα δικαιώματά μου για τα οποία χύθηκαν ποταμοί αίματος επί αιώνες ώστε να τα θεωρώ σήμερα δεδομένα. 

Επομένως αποκρούω μετά βδελυγμίας κάθε προσπάθεια του κράτους να μου επιβάλει το τι θα βάλω στο σώμα μου. 

Θεωρώ δε μέγιστη ανηθικότητα το να παριστάνει ένας βολεμένος με παχυλό μισθό κρατικός αξιωματούχος ότι νοιάζεται για την υγεία μου, και την ίδια ώρα να με απειλεί απροκάλυπτα ότι αν δεν υπακούσω στα κελεύσματά του θα χάσω τη δουλειά μου και θα καταδικαστώ εγώ και η οικογένειά μου σε φτώχεια και πείνα.

5) Διότι δεν εμπιστεύομαι καθόλου όλα αυτά τα κυβερνητικά στελέχη που με παροτρύνουν με κάθε τρόπο να εμβολιαστώ. 

Δύο χρόνια τώρα που βρίσκονται στην

 εξουσία δεν έχω ακούσει ούτε ΜΙΑ

 αλήθεια από το στόμα τους. Μόνο

 ασύστολα ψεύδη και ξετσίπωτες

 διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας

 έχω ακούσει, τα οποία υποτιμούν τη

 νοημοσύνη μου. 

Πώς να χαρακτηρίσω, για παράδειγμα, τους υπουργούς μιας κυβέρνησης που μας έλεγαν τον Ιανουάριο του 2020 ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Ορούτς Ρέις» το «είχε πάρει ο άνεμος» και το είχε φέρει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα (δήλωση Πέτσα), ή ότι το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2020 έπλεε επί 4,5 μήνες στα δικά μας νερά χωρίς να έχει απλωμένα καλώδια και να εκτελεί εργασίες (δήλωση Βορίδη);

6) Διότι μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση το ότι τάχα η κυβέρνηση ξαφνικά κόπτεται για τη δημόσια υγεία και πασχίζει «να μην χαθεί ούτε μια ζωή», μη διστάζοντας να καταστρέψει την οικονομία και την ψυχολογία των ανθρώπων γι' αυτόν τον σκοπό, ενώ την ίδια ώρα επιτρέπει να πουλιέται ελεύθερα ο καρκίνος του πνεύμονα στα περίπτερα με τη μορφή τσιγάρων για να εισπράττει τον ΦΠΑ (κι ας έχουμε περίπου 10.000 νεκρούς τον χρόνο εξαιτίας αυτής της μάστιγας), και αδιαφορεί παντελώς για τα 300.000 αγέννητα παιδιά (στη συντριπτική τους πλειοψηφία απολύτως υγιέστατα) που δολοφονούνται κάθε χρόνο στην πατρίδα μας μέσω των εκτρώσεων.

7) Διότι ακόμη και όταν η κυβέρνηση συνειδητοποίησε ότι εξελίσσεται (κατά τα λεγόμενά της) μια πανδημία σπάνιας μορφής που συμβαίνει μία φορά κάθε 100 χρόνια, δεν άλλαξε τον επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, του οποίου το μοναδικό προσόν για να καταλάβει αυτή τη θέση το 2019 ήταν η κουμπαριά του με τον Κικίλια. 

Επομένως είτε η κυβέρνηση μας δουλεύει ψιλό γαζί γνωρίζοντας ότι στην πραγματικότητα η πανδημία είναι μία απάτη, είτε γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την προστασία της δημόσιας υγείας προκειμένου να κρατήσει στις παχυλά αμειβόμενες θέσεις τους τα κομματικά της φιλαράκια. 

Ό,τι από τα δύο και να συμβαίνει, το να μου λέει μετ’ επιτάσεως να εμβολιαστώ κατά του κορωνοϊού επειδή το λένε οι «ειδικοί» σύμβουλοί της (τους οποίους η ίδια επέλεξε και διόρισε) είναι τουλάχιστον γελοίο, για να μην πω ξετσίπωτο θράσος.

8) Διότι δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα μπουκωμένα με κρατικό χρήμα ΜΜΕ που με περνούν για ηλίθιο, και μου παρουσίαζαν τον Μάιο ως δήθεν «τραγωδία» τους 3.600 νεκρούς ημερησίως που είχε από τον κορωνοϊό η Ινδία του 1,3 δισεκατομμυρίου κατοίκων, ενώ τους 72 νεκρούς ημερησίως της Ελλάδας των 12 εκατομμυρίων τους παρουσίαζαν ως «τεράστια επιτυχία» της κυβέρνησης που μας εξασφάλιζε την «επιστροφή στην κανονικότητα». 

Ούτε βέβαια θεωρώ τυχαίο ότι την ημέρα των Θεοφανίων του 2021 τρία ιδιωτικά κανάλια μεγάλης τηλεθέασης έπαιξαν ΤΟ ΙΔΙΟ βίντεο του 2015 προσπαθώντας να εξαπατήσουν τον κόσμο λέγοντάς του ότι ιερείς παραβιάζουν τα μέτρα του lockdown και κάνουν αγιασμό των υδάτων παρουσία πολλών πιστών που δεν φορούν μάσκες. 

Το «ατύχημα» αυτό των καναλιών, απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η εκστρατεία τρομοκράτησης της κοινής γνώμης είναι μεθοδικά οργανωμένη, και τα ΜΜΕ που συμμετέχουν σ’ αυτή παίρνουν εντολές από το ίδιο κέντρο.

9) Διότι δεν εμπιστεύομαι καθόλου το αφήγημα διαφόρων διεθνών οργανισμών και κυβερνήσεων για τον κορωνοϊό που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι, και άλλα το βράδυ. 

Το 2020 ήταν «συνωμοσιολόγοι» όσοι έλεγαν το προφανές, ότι δηλαδή ο κορωνοϊός είναι ένα βιολογικό όπλο που αναπτύχθηκε σε κινεζικά κρατικά εργαστήρια, ενώ σήμερα είναι μία αλήθεια που την αποδέχεται επίσημα η Δύση. 

Τι αποκλείει συνεπώς αυτοί που σήμερα είναι επιφυλακτικοί για την ασφάλεια των εμβολίων, αύριο να αποδειχθεί ότι είχαν δίκιο; 

10) Διότι όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω την παραμικρή λογική εξήγηση για το ότι η κυβέρνηση επέβαλε να κάνουμε φέτος Ανάσταση στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου παραβιάζοντας μία δογματική θέση αιώνων της Εκκλησίας, όταν: 

1) επικράτησε στα προαύλια των ναών απίστευτος συνωστισμός πιστών, και 

2) λίγες μέρες αργότερα το όριο απαγόρευσης της νυχτερινής κυκλοφορίας μετακινήθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. 

Αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον κορωνοϊό για να επιτύχει άλλους σκοπούς που ουδεμία σχέση έχουν με τη δημόσια υγεία, και δεν επιθυμώ να παίξω το νοσηρό και ύποπτο παιγνίδι της.

11) Διότι δεν εμπιστεύομαι καθόλου τους «ακαταδίωκτους» ειδικούς που συμβουλεύουν την κυβέρνηση, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται από στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν νοιάζονται τελικά και τόσο πολύ «για τον άνθρωπο» αλλά μάλλον για την τσέπη τους, την οποία φούσκωσαν με απίστευτα γενναιόδωρες αμοιβές από φαρμακευτικές εταιρείες κατά το διάστημα της επιδημίας, την ίδια ώρα που κατέστρεφαν με περισσή ευκολία με τα lockdown ολόκληρες κατηγορίες επαγγελματιών και τις καταδίκαζαν στην πείνα και στην ανεργία.

12) Διότι θεωρώ ελεεινή κατάντια των κυβερνώντων (και ενίοτε του ίδιου του πρωθυπουργού) το να απευθύνονται στους Έλληνες πολίτες με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως «ψεκασμένοι», και να επιτρέπουν να φιμώνεται συστηματικά κάθε αντίθετη άποψη στον δημόσιο διάλογο, σε βαθμό που να αναγκάζονται οι άνθρωποι να μιλούν με συνθηματικές λέξεις για να μην λογοκριθούν. 

Φαινόμενα του τύπου «εγώ κατέχω την απόλυτη Αλήθεια, και απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να την αμφισβητήσει» παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα του παρελθόντος, και όχι σε δημοκρατίες του 21ου αιώνα. 

Αυτός που φιμώνει τους άλλους, σίγουρα δεν το κάνει για το καλό τους, αλλά γιατί έχει κάτι να κρύψει. 

Η πραγματική επιστήμη δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους φασιστικές πρακτικές για να ακουστεί δημοσίως και να πείσει. «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται». 

13) Διότι θεωρώ ως χειρότερη από όλες τις μεταλλάξεις όχι την υποτιθέμενη «Δέλτα» του κορωνοϊού, αλλά τη μετάλλαξη του Μπιλ Γκέιτς από κλεφτάκο προγραμματιστή σε παγκόσμιο οργανωτή εμβολιασμών. 

Εφ΄όσον διεθνείς οργανισμοί κύρους όπως ο αμερικανικός FDA δεν αναμένεται να χορηγήσουν κανονική άδεια κυκλοφορίας στα διάφορα εμβόλια κατά το κορωνοϊού πριν από το 2023, δεν βλέπω τον λόγο που θα πρέπει να γίνω δωρεάν πειραματόζωο κάποιων φαρμακευτικών εταιρειών που είδαν την ευκαιρία για τη μεγάλη κονόμα και βιάζονται να βγάλουν υπερκέρδη χωρίς να αναλαμβάνουν την παραμικρή ευθύνη για τις πιθανές σοβαρότατες παρενέργειες των σκευασμάτων τους.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_1738.html


11 σχόλια:

  1. Παω Κινα Βουλγαριας κατωγεννα σας λεν στης Πετρουπολης τα νταμαρια θυρα 4 http://1lyk-petroup.att.sch.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΣΧΑΛΗ/ΠΑΣΧΑΛΩ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΣ, ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ;;;

      Διαγραφή
  2. https://dimpenews.com/2021/07/26/%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nbg.gr Πασχαλης Τραπεζολοιχος 1926 metrosport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. astynomia.gr 🇬🇷 🦅
    Ακκινητος Heap Καμορα
    https://logeion.uchicago.edu/# en.uoa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. there is a rumor about your wife, anonymous dirty dog vulgar slanderer Kamora https://www.cph.dk/Han Hadyr Hanrej Kamoryr 1926 metrosport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!