Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΠΑΛΙ τά ίδια! ‘Διακοπές’ του Υιού Σόρος στην Αλβανία (καί 'κολλητηλίκι') με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα(ς) !

 «Ο γιός του ""φιλάνθρωπου"" (διπλά εισαγωγικά!) "Τζώρτζ Σόρος" (που ΔΕΝ λέγεται έτσι, αλλά Γκεόργκυ Σβάρτς), ο Αλεξάντερ πέρασε


αυτό το Σαββατοκύριακο στις αλβανικές ακτές μαζί με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, σχολιάζουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης. (σ.σ. Τό έχει ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ εδώ καί χρόνια....)

Μάλιστα, ο υιός Σόρος, κατά τη συνάντησή του με τον Ράμα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τον Αυλώνα γράφοντας: Δείτε την πιο όμορφη 'ριβιέρα' στην Ευρώπη!Ο Αλεξάντερ πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο στις αλβανικές ακτές μαζί με τον Αλβανό πρωθυπουργό καθώς οι σχέσεις τους έχουν βάθος χρόνου.

Εκτός από τις φωτογραφίες, ο Σόρος προτείνει στους οπαδούς του να δουν τις φωτογραφίες της Αλβανικής Ριβιέρας, τονίζοντας παράλληλα ότι αισθάνεται φανταστικά που επέστρεψε εκεί.

«Ήταν υπέροχο που επέστρεψα στην όμορφη αλβανική ακτή με τον καλό μου φίλο τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα. Δείτε τις φωτογραφίες της ομορφότερης και ανέγγιχτης Ριβιέρας στην Ευρώπη!», γράφει.


The Hellenic Information Team


© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!