Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Πιστός στήν Ζάκυνθο φώναξε 'Α Ι Σ Χ Ο Σ', επειδή ο ιερέας ισχυρίσθηκε, πώς Ο Χριστός θά συνιστούσε τό μπόλι (!) ΑΝ ήταν εδώ !!!!!!!!

 ....ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ!Ένταση επικράτησε στο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε χθες στα Πηγαδάκια της Ζακύνθου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού, με αφορμή τους εμβολιασμούς και την πανδημία.

Ο εφημέριος του χωριού τελείωσε τη δέηση και μαζί με τους πιστούς έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο. 

Στον λόγο που έβγαλε αναφέρθηκε στην πανδημία, τα λόγια του, όμως, εξόργισαν πολύ έναν πιστό.«΄Αν ο Χριστός ήταν πάνω στήν γή θα έλεγε να προσέχουμε, να .....εμβολιαστούμε για εμάς», είπε.

Τότε ο νεαρός άνδρας σηκώθηκε και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να του φωνάζει «α ί σ χ ο ς».

 Οι φωνές του γίνονταν όλο και πιο έντονες και πλησίαζε όλο και πιο κοντά στον ιερέα υψώνοντας τα χέρια του και φωνάζοντας πως είναι «ντροπή» να λέγονται αυτά και να ακούγεται και ο εθνικός ύμνος.

Μάλιστα παρ' ολίγον να σημειωθεί και σύρραξη αφού ο εξαγριωμένος πολίτες βρέθηκε απέναντι σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος προσπάθησε να του κλείσει τον δρόμο προς τον εφημέριο, χρησιμοποιώντας την ελληνική σημαία!

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων....

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ:

4 σχόλια:

 1. Τα λόγια του εξόργισαν πολύ ΕΝΑΝ......ΜΟΝΟ....πιστό!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΔΟΥΛΑΚΙ ΚΥΡΗΚΑΣ ΥΠΕΡ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ''ΟΣΙΟΣ'' ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ....Δυνατό όσο καί αξιοσημείωτο τό περιεχόμενο της λέξεως 'μ π ο υ ν ί δ ι α' !!!

   Διαγραφή
 3. Ξύρισμα, πολιτικά ρούχα και σπιτάκι. Δέν κάνεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!