Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Λαϊκή «ε ξ έ γ ε ρ σ η» γιά τόν υποχρεωτικό εμβολιασμό - Χ ι λ ι ά δ ε ς στούς δρόμους σε Γαλλία, Αυστραλία , Ιταλία και Ελλάδα! ( ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 8 βίντεο ! )

 

Οργή των λαών για τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς, που επιβάλουν οι κυβερνήσεις!




Λαϊκή «εξέγερση» σε πολλές χώρες για τα μέτρα που επιβάλουν οι κυβερνήσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Χιλιάδες στους δρόμους σε Γαλλία, Αυστραλία, Ιταλία και Ελλάδα.

Λαϊκή «εξέγερση» στη Γαλλία για τους εμβολιασμούς

Διαδηλωτές κατά του εμβολιασμού και κατά των περιορισμών για την Covid-19 στη Γαλλία συγκρούστηκαν με την αστυνομία στο κέντρο του Παρισιού, με τις μονάδες αντιμετώπισης ταραχών να κάνουν χρήση δακρυγόνων, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο BFM.


Δεκάδες χιλιάδες είναι οι διαδηλωτές και σε άλλες πόλεις, όπως στη Μασσαλία, το Μονπελιέ, τη Νάντη και την Τουλούζη, καθώς το γαλλικό κοινοβούλιο αναμένεται να ψηφίσει αυτό το Σαββατοκύριακο το κυβερνητικό νομοσχέδιο, που προβλέπει την καθιέρωση υγειονομικού πιστοποιητικού και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, καθώς και των πυροσβεστών.

Ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί, ενώ οι υπηρεσίες κρατικής ασφάλειας προειδοποιούν για «φαινόμενο Κίτρινων Γιλέκων» και ριζοσπαστικοποίηση των διαδηλώσεων, στον απόηχο του χάους και των λεηλασιών από τις διαμαρτυρίες το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ενδεικτικές ήταν οι «ανελέητες» συγκρούσεις των δυνάμεων ασφαλείας με πυροσβέστες που αντιτάσσονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Κινητοποιήσεις κατά του lockdown στην Αυστραλία

Χιλιάδες οργισμένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν σε μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας το Σάββατο, μετά την επέκταση των περιορισμών του Covid-19.

Η παράταση του lockdown στο Σίδνεϊ και την πολιτεία της Βικτώρια μέχρι 30 και 27 Ιουλίου αντίστοιχα είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να ξεχυθεί στους δρόμους προκειμένου να εκφράσει την αγανάκτησή του.

Οι διαδηλωτές φώναζαν «Ελευθερία» καθώς κατέβαιναν στο κέντρο του Σίδνεϊ χωρίς να φορούν μάσκες, μπλοκάροντας την κυκλοφορία. Μάλιστα περπατούσαν στο Haymarket, ένα προάστιο που χαρακτηρίστηκε ως «πυρήνας» κορωνοϊού από τους υπαλλήλους υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης – την οποία η αστυνομία της ΝΝΟ κήρυξε παράνομη λόγω των κανονισμών Covid-19 – έγιναν πολλές συλλήψεις, ενώ δεκάδες άνθρωποι κατηγορήθηκαν για αδικήματα μετά τη σύγκρουση με τις αρχές.

Παρόμοιες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Μελβούρνη, όπου διαδηλωτές άναψαν φωτιά έξω από το Κοινοβούλιο και έγιναν συλλήψεις, καθώς και στο Μπρίσμπεϊν. 

«Αυστραλία, ξύπνα» (Wake up Australia) ήταν το σύνθημα που αναγραφόταν σε ένα πανό.

Κινητοποίηση και στην Αθήνα

Περισσότεροι από 10.000 πολίτες συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών. 

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, του εμβολιασμού και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεντρώσεις έγιναν και στην Θεσσαλονίκη και στην Κοζάνη.

Ξεσηκώθηκαν και στην Ιταλία

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτών γέμισαν την πλατεία του Λαού στην Ρώμη με σύνθημα κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και κατά του «πράσινου πάσου» για εμβολιασμένους.

4 σχόλια:

  1. Πορεία προς την διεθνή σκληρότατη δικτατορία του διεθνώς προωθούμενου ψευτο-μεσσία (του Αντίχριστου της Αποκάλυψης του Ιωάννη, με το σύμβολο 666).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hello Again - #ÄrmelHoch - Jetzt impfen lassen

    https://youtu.be/tC0wkfwVUS0

    εμετική προπαγάνδα στα γερμανικά κανάλια υπέρ των εμβολιασμών. η καμπάνια "ψηλά το μανίκι" -εμβολιαστείτε τώρα.
    προσέξτε το lifestyle που πουλάνε στον κοσμάκη. και δεν είναι οι μόνες διαφημίσεις.

    πως έλεγε μια παλιά διαφήμιση "απολαύστε ελεύθερα";... εδώ, αηδιάστε ελεύθερα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ατέλειωτο γέλιο

      https://youtu.be/XZO1KvYuRdA

      εδώ δείτε ρεζιλίκια με τον αρχι-"Ιπ-ΠΟΤΗ της Ασφάλτου" :-))))))))))))

      αφού πήρε όλες τις κλινικές αποτοξίνωσης σβάρνα, μεταμορφώθηκε σε ξεμωραμένη μασκότ του μπολιού. δεν έχει πάτο η ξεφτίλα.

      Διαγραφή
  3. Die Bundesregierung will eine vierte Corona-Welle abwenden, Einschränkungen für Nicht-Geimpfte soll es aber nicht geben. Doch die Zahl der täglichen Impfungen in Deutschland sinkt stark.

    https://www.sueddeutsche.de/politik/impfpflicht-bund-laender-vierte-welle-1.5364214

    Γερμανία: η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε μέσω της εκπροσώπου της Ulrike Demmer ότι δεν θα υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός - ούτε καν "από την πίσω πόρτα", όπως είπε.
    η κυβέρνηση προσπαθεί να αποτρέψει ένα τέταρτο κύμα. ωστόσο, πρόσθεσε ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.

    τα ποσοστά εμβολιασμού στη Γερμανία συνεχώς μειώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!