Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ! 350.000 πιστοί σέ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ Λ Ι Τ Α Ν Ε Ι Α (ναί! Λιτανεία, καλά διαβάσατε!) στό Κίεβο ! [ Δείτε 36 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ! ]

 

 

Θάνος Θανόπουλος στην Romfea.gr


Τρίτη σήμερα, 27 Ιουλίου 2021 παραμονή του εορτασμού της Βαπτίσεως των Ρως και η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας είναι έτοιμη να τιμήσει με κάθε μεγαλοπρέπεια, όπως και κάθε χρόνο, την ημέρα αυτή.

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης

 λιτανεία στο Κίεβο, στην οποία συμμετείχαν πάνω από

 350.000 πιστοί.

Της μεγαλειώδους λιτανείας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Κιέβου Ονούφριος, ενώ κλήρος και λαός με λάβαρα, λείψανα και θαυματουργικές Εικόνες συνόδευε την πομπή.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στην οδό Χρουσέφσκι ο Μητροπολίτης Ονούφριος σταμάτησε την πομπή, όπου τέλεσε μία σύντομη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών εκείνων που χάθηκαν στα τραγικά γεγονότα του Φεβρουαρίου του 2014.

Μετά την ολοκλήρωση της μεγαλειώδους πομπής θα πραγματοποιηθούν ολονύχτιες αγρυπνίες σε όλους τους Ναούς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Τέλος να αναφερθεί ότι στην λιτανεία συμμετείχαν εκπρόσωποι τριών Ορθοδόξων Εκκλησιών, Σελευκείας Εφραίμ (Πατριαρχείο Αντιοχείας), οι Επίσκοποι Ρεμεζιανής Στέφανος και Τόπνιτς Ιερόθεος (Πατριαρχείο Σερβίας), και ο Αρχιεπίσκοπος Μιχαήλ (Εκκλησία της Τσεχίας).




Romfea.gr 7/28/2021

gr.pravoslavie.ru

http://aktines.blogspot.com/2021/07/350.html

4 σχόλια:

  1. Γατακια οι Ουκρανοι...Η "Εκκλησια" της Ελλαδος την λιτανεια την εκανε περσι.Τι,οχι????

    Πυραυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα βλέπεις και ζηλεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσημο: Παρενέργεια του εμβολίου J&J το νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barré - Καταστρέφει τα νευρικά κύτταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!