Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Πόσο κοντά εἶναι οἱ ΗΠΑ νά ἔχουν ...Κομμουνιστή Πρόεδρο; ( Γιά διαβασμένους )

  Χειρότερα από ό, τι σκεφτήκατε ποτέ: 

Το ιστορικό της Κάμαλα Χάρρις

φωτό


πό τόν Geoffrey B. Higginbotham,

Ἀπόστρατος Ὑποστράτηγος USMC (Σῶμα Πεζοναυτῶν ΗΠΑ)

Από τότε που εξελέγη ο Μπάϊντεν, οι Σοσιαλιστές, οι Μαρξιστές και οι Κομμουνιστές που ελέγχουν την Καμάλα Χάρρις σχεδιάζουν να θεσπίσουν διατάξεις της 25ης τροπολογίας, προκειμένου να απομακρύνουν τον Τζο Μπάϊντεν από το αξίωμα, έτσι ώστε η Χάρρις να μπορέσει να γίνει η πρώτη Κομμουνίστρια Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. "


........Ο πατέρας της Καμάλα Χάρις ήταν δεδηλωμένος μαρξιστής καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια. 

Και οι δύο γονείς της Χάρις ήταν δραστηριοποιημένοι στην Αφρο-αμερικανική Ένωση με έδρα το Μπέρκλεϋ. 

Ο Φιντέλ Κάστρο και ο Τσε Γκεβάρα ήταν οι ήρωες της Αφρο-αμερικανικής Ένωσης.

Μετά την αποφοίτησή της από το κολλέγιο, η Χάρρις επέστρεψε στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια έγινε ερωμένη του 60χρονου παντρεμένου Προέδρου της Συνέλευσης της Καλιφόρνιας, Willie Brown

Ο Brown εξελέγη Δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο και υποστήριξε έντονα τήν μαρξιστική πολιτική φιλοσοφία της Χάρις. 

(Η διοίκηση του Μπράουν περιλάμβανε περισσότερους Ασιατο-αμερικανούς, γυναίκες, Λατίνους, ομοφυλόφιλους και Αφρο-αμερικανούς από τις διοικήσεις των προκατόχων του...ἐδῶ

Καθοδήγησε την πολιτική άνοδο της Χάρρις στην πολιτική της Καλιφόρνια, οδηγώντας στην εκλογή της ως Γενική Εισαγγελέας της Καλιφόρνια. 

Σήμερα, ο Willie Brown θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους φίλους του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος στην Περιοχή του Σαν Φρανσίσκο στον κόλπο ...

Η αδελφή της Καμάλα Χάρις, Μάγια Χάρρις ήταν φοιτήτρια - ακτιβίστρια στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. 

Ήταν στενά συνδεδεμένη με τον Steve Phillips (μπορεῖτε νά διαβάσετε σχετικῶς μ᾿αὐτόν,ἐδῶ.), έναν από τους κορυφαίους μαρξιστές-λενινιστές στην πανεπιστημιούπολη και με μακροχρόνια συνεργασία με το League of Revolutionary Struggle, μια φιλο-κινεζική κομμουνιστική ομάδα.

Ο Φίλιπς παντρεύτηκε στην αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων, οικογένεια Sandler, της Golden West Savings and Loan,την Σούζαν Στάντλερ. 

(Γιά τήν πλουσιοκόρη τῆς ἑβραϊκῆς ἐκ Λιθουανίας οἰκογένεια Στάντλερ,μπορεῖτε νά διαβάσετε,ἐδῶ,ὅπου καί ὑπάρχει μία φωτό της. 
Εἶναι λευκή, ὁ Φίλιπς νέγρος,ἀλλά κι᾿ὅπως φαίνεται ἀπό τήν φωτό, τό ἕνα της μάτι ἀλληθωρίζει....) . 

Χρηματοδότησε πολλές αριστερές πολιτικές εκστρατείες και η εγγραφή ψηφοφόρων οδήγησε στις νότιες και νοτιοδυτικές πολιτείες, προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, να νικήσει τη Χίλλαρι Κλίντον για το χρίσμα στο κόμμα του. 

Ο Phillips υπήρξε σημαντικός χρηματοοικονομικός χορηγός για τις πολιτικές εκστρατείες της Kamala Harris σε διάφορα εκλογικά γραφεία της Καλιφόρνια.

Ο σύζυγος της Χάρρις, (((Doug Emhoff))) ( Ἐβραῖος) εργάζεται για τη δικηγορική εταιρεία DLA Piper, η οποία "διαθέτει σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας στην Κομμουνιστική Κίνα με περισσότερους από 140 δικηγόρους αφιερωμένους στον κλάδο της"  Επενδυτικές Υπηρεσίες της Κομμουνιστικής Κίνας  "

.....Εάν το 'F.B.I.' έκανε μια βασική έρευνα για την Καμάλα Χάρρις, δεν θα είχε περάσει ποτέ, λόγω των 40 χρόνων στενών δεσμών της με τους μαρξιστές, τους κομμουνιστές, τους μαοϊκούς και την κομμουνιστική Κίνα .

 Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κομμουνιστικής Κίνας (ΛΔΚ), με 1,4 δισεκατομμύρια ανθρώπουςκυβερνάται από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) 90 εκατομμυρίων μελών, το οποίο συνεργάζεται με τη Ρωσία για να καταστρέψει τη Συνταγματική Δημοκρατία των ΗΠΑ για πάνω από 70 χρόνια.

Το Κ.Κ.Κ. λειτουργεί ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών μέσω του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας. 

Το Κ.Κ.Κ. λειτουργεί επίσης ένα τεράστιο δίκτυο πληροφοριών στις ΗΠΑ

Αποτελείται, όχι μόνο από πράκτορες πληροφοριών που εργάζονται για το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας, αλλά αποτελείται επίσης από μυριάδες αξιωματούχους επιχειρήσεων και βιομηχανίαςκινεζικές επιστημονικές ενώσεις και 370.000 Κινέζους φοιτητές που φοιτούν σήμερα σε αμερικανικά πανεπιστήμια

Λειτουργεί επίσης τα κέντρα συγκέντρωσης και συλλογής πληροφοριών του Ινστιτούτου Κομφουκίου στις ΗΠΑ σε 67 πανεπιστημιουπόλεις και σε 17 δημοτικές σχολές K-12 ἔκφρασις γιά τό σύνολο τῆς ὑποχρεωτικῆς ἐκπαιδεύσεως στίς ΗΠΑ. 

Πρωτοβάθμια καί δευτεροβάθμια ἐκπαίδευσις 6+6 χρόνια ). 

Τα Κέντρα Κομφούκιου στελεχώνονται από Κομμουνιστές Κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

Ο γιος του Τζο, ο Hunter Biden, είναι το σημείο επαφής για την ανάπτυξη των υπεράκτιων οικογενειακών επιχειρήσεων Biden στην Ουκρανία, τη Ρωσία, την Κομμουνιστική Κίνα, το Ιράκ, το Ιράν κ.λπ. 

Στον Χάντερ Μπάϊντεν δόθηκε ένα δάνειο 5 εκατομ. δολ. χωρίς προσφυγή ( δῆλα δή χωρίς ἐπιβάρυνση καταγραφῆς περιουσιακοῦ στοιχείου,σέ περίπτωση μή ἀποπληρωμῆς δέν χάνει τίποτα...)για να δημιουργήσει μια εταιρική σχέση με τη ΛΔΚ . 

Το δάνειο στη συνέχεια παραγράφηκε από την Κομμουνιστική Κίνα για ένα δολλάριο.

Στον Hunter Biden δόθηκε 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια για το Biden Family Business, για να αγοράσει στρατηγικά συμφέροντα σε εταιρείες του Στρατιωτικού Βιομηχανικού Συγκροτήματος των ΗΠΑ, των οποίων οι τεχνολογίες θα ενισχύσουν και θα βελτιώσουν την αμυντική βιομηχανία της Κομμουνιστικής Κίνας. 

Ο Hunter Biden έλαβε επίσης εντολή να προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο των αμερικανικών εταιρειών που ασχολούνται με την προμήθεια ορυκτών σπάνιων γαιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Ο Hunter έλαβε επίσης 3,5 εκατομμύρια δολλάρια από τη σύζυγο του Δημάρχου της Μόσχας για κάποιο προσεκτικά κρυμμένο λόγο.

........


Ο Joe Biden βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της  ά ν ο ι α ς  και θα συνεχίσει να μειώνεται η εγκεφαλική του συναίσθηση, δεν θα μπορέσει  π ο τ έ (!) να συμπληρώσει μια τετραετή θητεία
...

....η Καμάλα Χάρρις θα ηγηθεί της προσπάθειας για τον διορισμό πολύ επικίνδυνων αντι-Αμερικανών Αριστερών, Κομμουνιστών, Σοσιαλιστών και Μαρξιστών για να καλύψουν εξαιρετικά ευαίσθητες θέσεις στη Γραφειοκρατία του βαθέως κράτους της Ουάσινγκτον...

...η Καμάλα Χάρρις είναι μια πολύ σοβαρή απειλή Εθνικής Ασφάλειας για την ίδια την επιβίωση της Συνταγματικής Δημοκρατίας των ΗΠΑ.

 Ο Πρόεδρος Τραμπ είχε πολύ περισσότερες βασικές πληροφορίες για την Καμάλα Χάρις από αυτές που παρουσιάσαμε εδώ, και είχε δίκιο όταν κατηγόρησε την Καμάλα Χάρις ότι ήταν κομμουνιστής ανατροπέας.

Ἀπό τήν σελίδα τοῦ Henry Makow 

( ἐπιλογή κυριοτέρων σημείων τοῦ θέματος -κατά τήν κρίσιν μας-)

Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2021/07/blog-post_67.html

4 σχόλια:

  1. en.uoa.gr 🇬🇷🦅 Ευαγγελος Λεμπαισης aka Withchild Kamora logeion.uchicago.edu nytimes.com https://www.youtube.com/watch?v=gJ9s5QdBAb4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. en.uoa.gr ee gaga vs Bulgar Withchild Kamoragga 1926 metrosport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. politi.dk Flov Flov Bulgar Withchild Kamorov 1926 metrosport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.oparlapipas.gr/2021/07/a-bomba-gkriza-anamorfotiria-gia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!