Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

S.O.S./ Πέθανε 22χρονος Γάλλος, ΜΟΛΙΣ 9 ώρες μετά την α΄ δόση 'Pfizer' από αλλεργικό 'ΣΟΚ' !!! Θα ερχόταν στην Ελλάδα για διακοπές!!!! Ο πατέρας:” Ε γ κ λ η μ α τ ί ε ς” !!!.....

 



9 ώρες αφού εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση Pfizer, ένα νέο παιδί ο Maxime Beltra 22 ετών πέθανε. 

Ένας θάνατος που ο πατέρας του τον αποδίδει στον εμβολιασμό, ενώ ιατρικές πηγές τον αποδίδουν σε μια σοβαρή διατροφική αλλεργία.

Τήν Δευτέρα 26 Ιουλίου ένας 22χρονος Sétois πέθανε προς τις 11 μμ h. 


Είχε εμβολιαστεί στις 2 το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο εμβολιακό κέντρο του Sète.(midilibre) O νεαρός καταγόταν από το Saintes-Maries de la Mer.

Ο τραγικός πατέρας δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του αδικοχαμένου γιου του και μιλάει στην κάμερα: Σήμερα το πιστοποιητικό εμβολιασμού που θα του επέτρεπε να φύγει στην Ελλάδα μαζί μ΄έναν φίλο του. 

Δυστυχώς δεν θα φύγει, έφυγε για τον απλό και καλό λόγο ότι αυτός πέθανε μετά από ένα αλλεργικό σοκ αφότου εμβολιάστηκε στις 2 το μεσημέρι.

Πέθανε το ίδιο βράδυ στις 11μ.μ. 

Είναι εγκληματικό εγκληματικό να βάζουν στην αγορά εμβόλια που δεν είναι πιστοποιημένα, που δεν ήταν επαληθευμένα, ένας νέος 22 ετών σε πλήρη φόρμα. 

Έχασα τον μοναχογιό μου για έναν ιό... 

Το σύνολο της ανθρωπότητας υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή (εμβολιασμό) που ποτέ δεν εξετάστηκε σε βάθος αλλά δεν γνωρίζουμε ούτε τις παρενέργειες. 

Ήμασταν στο τραπέζι οι υγειονομικοί που έσπευσαν έδωσαν τα πάντα για να τον συνεφέρουν... 

Είστε  ε γ κ λ η μ α τ ί ε ς   και το ξέρετε πολύ καλά μετά από αυτό που μου κάνατε! 

Ελπίζω αυτό το βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου για να δείτε το επίπεδο διαφθοράς των 'ελίτ' που θεμελιώνουν μια πώληση θυγατρικών 'Pfizer' για 11 δις ευρώ .. είμαι τρελλός από θυμό…..

Yπάρχει μόνο μια επιλογή είναι απαράδεκτο είναι απαράδεκτο..”

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ. 

ΤΟ YOUTUBE ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ AΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί;; ποιοί είναι οι εμπνευστές του ψηφιακού ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού;;; 

Όχι άλλα παιδιά νεκρά από πειραματικά εμβόλια, αναστολή τώρα στον υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό. 

Το ποιός είναι, ή δεν είναι τσαρλατάνος το αποδεικνύει καθημερινά η ωμή πραγματικότητα…όσo κι αν συγκαλύπτεται. 

Βγαίνεις για έναν καφέ έξω κι ακούς 10 περιστατικά που δεν φτάνουν ποτέ ούτε στο διαδίκτυο!!!

H Eλλάδα έχασε έναν φίλο της ο τραγικός πατέρας τον μοναχογιό του και η οικουμένη έχει απωλέσει την αξιοπρέπεια και τη λογική της….όχι άλλοι Maxime Beltra…

Εικόνα
dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Όπως λένε κάποιοι ψεκασμένοι "γιατροί" σε παρόμοιες περιπτώσεις: "δεν έχει αποδειχτεί ότι ο θάνατος προκλήθηκε από το εμβόλιο"!

    Ταλαίπωρη κοινωνία, από ποιούς "επιστήμονες" "καθοδηγήσαι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!