Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΘΗΚΑΝ νομίζετε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; Ψηλά η Ελλάδα στήν '5G' κατάταξη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.... ( Μωρέ μπράβο πιλάλα!... )


Μία από τις μόλις 3 χώρες (!) της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει ολοκληρώσει ΠΛΗΡΩΣ (!) την εκχώρηση του διαθέσιμου φάσματος συχνοτήτων για τη λειτουργία δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς (5G), είναι η Ελλάδα....




Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της τελευταίας έκδοσης της τριμηνιαίας μελέτης του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για το 5G (European 5G Observatory), το οποίο έχει δημιουργήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα της ανάπτυξης των δικτύων 5ης γενιάς, στα οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή η ΕΕ.




Σύμφωνα με τα στοιχεία του European 5G Observatory, η Ελλάδα, η Φινλανδία και η Γερμανία είναι οι μόνες χώρες της Ε.Ε. που έχουν ολοκληρώσει (100%) τη διαδικασία για την εκχώρηση του φάσματος όσον αφορά τις περιοχές των 700 MHz, 3,6 GHz και 26 GHz. 

(σ.σ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ "ΒΙΑΣΘΗΚΕ" Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΞΩΠΙΣΩ ΤΗΣ; 
ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ;)




Οι συγκεκριμένες φασματικές περιοχές αποκαλούνται από το Παρατηρητήριο ως pioneer bands γιατί είναι οι μπάντες συχνοτήτων όπου δεν χρησιμοποιούνταν μέχρι τώρα από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. 




Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν χώρες όπως η Εσθονία και η Πολωνία, όπου το ποσοστό ολοκλήρωσης της διαδικασίας είναι στο 0%....

https://www.cnn.gr/tech/story/275049/psila-i-ellada-stin-5g-katataxi-tis-eyropaikis-enosis

1 σχόλιο:

  1. Μα είναι απλό: βιάζονται να μας κάψουν τον εγκέφαλο μήπως έτσι και μας υποτάξουν πλήρως.Διοτι για αυτούς ακίνδυνος Ελληνας ειναι μόνο ο νεκρός Έλληνας.......................Με αυτο το πλευρό να κοιμούνται άστους να σχεδιαζουν να νομίζουν ότι τα εχουν όλα υπό έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!