Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Μητρ. πρώην Καλαβρύτων Α μ β ρ ό σ ι ο ς: «Αρχιερείς τής…ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ καί ΦΕΡΕΦΩΝΑ του Μητσοτάκη…»

 Από τη θερινή του έδρα, τα Καλάβρυτα, ο μητροπολίτης πρώην


Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, επετέθη χθες και πάλι στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο, για την τελευταία εγκύκλιό της σχετική με τον εμβολιασμό, κρίνοντας πως μ’ αυτή «καθυπόταξε την εκκλησία στον Καίσαρα, με διπλωματικό – πονηρό τρόπο και με μισόλογα που αλλοιώνουν το περιεχόμενο της πίστεως».


Ο γηραιός ιεράρχης, επιμένοντας στην άποψη ότι ο κορονοϊός είναι ένα δαιμονικό σχέδιο για τη διάλυση της κοινωνίας, σημειώνει ότι η εκκλησιαστική ηγεσία «παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις του αφορισμένου (από τον ίδιο) πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, διακρίνοντας στο τελικό κείμενο τη ΔΙΣ «δαιμονική έμπνευση» των μητροπολιτών, σε μία προσπάθειά τους να πείσουν τους χριστιανούς για τη χρησιμότητα, ή και αναγκαιότητα του εμβολίου, πράγμα που όμως ανήκει στην αρμοδιότητα της Ιατρικής και όχι της Εκκλησίας»…

++++++++++++++++++++++++++

Ο κ.κ Αμβρόσιος εκφράζει λύπη για τη μη αναφορά τους σε θεϊκά φάρμακα, αλλά διαφημίζοντας τα εμβόλια, «εξυπηρετώντας την πολιτική της κυβέρνησης, καταπατώντας ακόμα και θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος». 

Πιο συγκεκριμένα λέγει:

«Η εκκλησία δεν ( πρέπει ) νά ασχολείται με εμβόλια, φάρμακα, κ.λπ., αλλά αγωνίζεται και εναποθέτει τον ασθενή στην αγκαλιά του Χριστού, ενδυναμώνει στην ψυχή την πίστη προς αυτόν, ως ιατρό ψυχής και σώματος.

Χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την εγκύκλιο, εντοπίζει και τον μη προγραμματισμό μιας αγρυπνίας, μίας λιτανείας, ή παρακλήσεως πανελλαδικά για την προφύλαξη από τον κορονοϊό, «όταν το εμβόλιο είναι για τη μείωση του πληθυσμού πάνω στη γη»!

Και καταλήγει: 

«Ομιλείτε και γράφετε σαν να ήσασταν στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Ιατρικού Συλλόγου και όχι της Εκκλησίας και αγνοείτε – παρασιωπάτε το παράγοντα θαύμα, δηλαδή με την δύναμη της Θείας Χάριτος ο άνθρωπος να θεραπεύεται χωρίς φάρμακα και τα τοιαύτα… που και νεκρούς ανασταίνει. 

Αγιοι συνοδικοί, γίνεστε συνεργοί σατανικών παραγόντων.


Σας κατηγορούν «κακά στόματα» ότι έχετε εξαγορασθεί από την κυβέρνηση και ότι η Εκκλησία της Ελλάδος έχει εισπράξει μερικά εκατομμύρια ευρώ.

Παρακαλώ δεχθείτε τα συλλυπητήριά μου διά την συντελεσθείσα προδοσία του Χριστού. 

Από αρχιερείς μεταμορφωθήκατε πλέον σε φερέφωνα του Μητσοτάκη»


http://greeknation.blogspot.com/2021/07/blog-post_399.html

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!