Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Μόλις στά 39 της!.... Νοσηλεύτρια μέ ΑΡΙΣΤΗ υγεία.... ( Σύμπτωση θά ΠΟΥΝΕ ΠΑΛΙ! Δίχως ΤΣΙΠΑ ! )

 

ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ «ΙΑΣΩ» ΩΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ -ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ

Αιφνίδιος θάνατος για 39χρονη στην Αγιά


ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Ανείπωτος πόνος από χθες το πρωΐ στην Αγιά Λαρίσης, όταν γρήγορα έγινε γνωστός ο αιφνίδιος θάνατος της 39χρονης Μαρίας Γκατζούλη. 

Ο ίδιος πόνος και στον τόπο καταγωγής της στη Ροδιά Τυρνάβου, αλλά και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, όπου δούλευε ως προϊσταμένη στα χειρουργεία.



Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο σύζυγός της Αντώνης Δημηρούλης, αισθάνθηκε αρχικά ανακάτωμα στο στομάχι περί τις 2:00 τη νύχτα και στις 4:00, επιστρέφοντας από την τουαλέτα, κατέρρευσε χωρίς να έχει καθόλου αισθήσεις μπροστά στο κρεββάτι τους.

Αμέσως, ο ίδιος προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα τηλεφώνησε στο 166 για βοήθεια. 

Το 166, όπως ισχυρίζεται, δεν απάντησε και απευθύνθηκε για βοήθεια στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΑΣΩ, από το οποίο, όπως πάντα ο ίδιος υποστηρίζει, ενημερώθηκε για το τι έχει συμβεί το Κέντρο Υγείας Αγιάς. 

Άμεσα στην οικία κατέφθασε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, οι συνοδοί του οποίου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να την επαναφέρουν στη ζωή. 

Ακολούθησε η διακομιδή της στο Κέντρο Υγείας, όπου επίσης για πολλή ώρα έγιναν συνεχείς προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από τους εφημερεύοντες ιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. 

Η σορός της κατόπιν μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία.

Σύμφωνα με τον σύζυγο, η 39χρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, παρά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ολοκληρώνοντας τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού με τις δόσεις του εμβολίου της Pfizer, παραπονιόταν συνεχώς για μυαλγίες και μόνιμη εξάντληση... 

Η Μαρία Γκατζούλη ήταν παντρεμένη στην Αγιά από το 2009, ενώ η καταγωγή της ήταν από τη Ροδιά Τυρνάβου. 

Χαμηλών τόνων άνθρωπος, αλλά ευδιάθετη πάντα κι όλο ζωή να χαρίζει απλόχερα το χαμόγελό της, με ωραίο και αστείρευτο χιούμορ, πολύ αγαπητή στις παρέες της και στο κοινωνικό της περιβάλλον, πρόσχαρη και ευγενής με τον καθένα. 

Ολοι όσοι τη γνώριζαν συγκλονίστηκαν για τον τόσο πρόωρο κι άδικο θάνατό της. 

Εκατοντάδες όλη μέρα χθες τα μηνύματα αποχαιρετισμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ απαρηγόρητο ήταν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΑΣΩ, όπου εδώ και αρκετά χρόνια εργαζόταν επιδεικνύοντας πάντα ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη στη δουλειά της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί  Πέμπτη 29 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Δελέρια Τυρνάβου. 

Η σορός της θα βρίσκεται στην πατρική της οικία στη Ροδιά από τις 9:30.

Η Μαρία Γκατζούλη αφήνει πίσω της, μεταξύ άλλων, τον σύζυγό της, τον 9χρονο γιο της Δημήτρη, τη μητέρα της Ελένη, τα αδέλφια της Βασίλη και Άγγελο. 

Μόλις πριν τέσσερις ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της, ενώ πριν λίγους μήνες είχε χάσει τον πατέρα της....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!