Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Μά τότε ρέ Άδωνη, ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΞΕΣ καί τό έκανες ΔΥΟ φορές, αφού ΔΕΝ σέ προστατεύει ; ; ; Τί είπες; Δέν σέ ακούσαμε.....

 

Θετικός στον κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης- Είναι πλήρως εμβολιασμένος....

ΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ; ; ; 
Μάλλον ο ιός είναι θετικός στο...Γεωργιάδη!!!
Περαστικά.
Juan


Θετικός στον κορονοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είναι πλήρως εμβολιασμένος και όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο twitter θα μπει σε καραντίνα και θα εργάζεται μέσω διαδικτύου.

Ο υπουργός είναι πλήρως εμβολιασμένος, έχοντας μάλιστα εμβολιαστεί από τους πρώτους.Γεγονός που πιθανόν επιβεβαιώνει τις ανακοινώσεις από το Ισραήλ, ότι δηλαδή με την πάροδο του χρόνου η δράση του εμβολίου εξασθενεί, γι’ αυτό και χρειάζονται επαναληπτικές δόσεις.

Τα εμβόλια παρέχουν ένα τείχος προστασίας αλλά μετά από κάποιο διάστημα αρχίζει η μείωση της αποτελεσματικότητας τους.

Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο είναι ειδικά το Ισραήλ και όχι απλά μέσω μιας μελέτης αλλά το επίσημο Υπουργείο Υγείας σχεδόν συστηματικά απομυθοποιεί το εμβόλιο της Pfizer – εσχάτως έχει λάβει εμβόλια από την Moderna.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Ανάπτυξης είχε ξανανοσήσει από κορονοϊό.

6 σχόλια:

 1. "ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ"! Επιστολή αποφασισμένης Ελληνίδας στον πρωθυπουργό

  https://www.youtube.com/watch?v=KNiJCWPZbaw

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Από το κύριο άρθρο (κείμενο του Άδωνι Γεωργιάδη):

  "Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά."

  Απορία: ακόμα και αν είναι εμβολιασμένοι στο γραφείο του, όμως (όπως αποδεικνύει η ασθένεια κορωναϊού του εμβολιασμένου Άδωνι Γεωργιάδη), μπορούν και αυτοί να νοσήσουν από κορωναϊό και συνεπώς ΜΠΟΡΟΥΝ και αυτοί να ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ σε άλλους τον κορωναϊό. Γιατί αυτοί (στο γραφείο του υπουργού) δεν μπαίνουν σε καραντίνα, ακριβώς όπως μπήκε σε καραντίνα και ο υπουργός τους; Μήπως καταργήθηκε πλήρως η απλή λογική;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΦΑΓΕΣ ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ. ΕΣΥ ΤΟ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ Η ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ? ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ! ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΣΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΕΧΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΘΕΝ ΕΜΒΡΥΟ ΕΠΙΤΙΜΙΟ ΦΟΝΕΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αϊντε να ξεβρ@μίσουμε απ'αυτούς.............Αυτο που φοβόσουνα το'παθες κολ@τούμπα της βουλής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. έχετε την ψευδαίσθηση ότι του έκαναν τις συγκεκριμένες δόσεις; μας δουλεύουν ψιλό γαζί. θέλουν να προωθήσουν την εγκληματική τους προπαγάνδα και να δείξουν ότι μπορεί και να "τύχει" να αρρωστήσουν κι οι εμβολιασμένοι.
  τέτοια καθίκια ψοφολογάνε ΜΟΝΟ με άλλους τρόπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!