Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Πάρος: Α Ξ Ι Α ! Ε Υ Γ Ε της! Πιστή ανέβηκε στον ΑΜΒΩΝΑ και έκανε ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ (!) την εγκύκλιο της Δ.Ι.Σ. υπέρ του εμβολιασμού!!


Σε ένα σε χωριό της Πάρου, όταν τελείωσε η Λειτουργία και ήρθε η ώρα να διαβαστεί η εγκύκλιος υπέρ των εμβολίων, μία γυναίκα άρπαξε και έσκισε την εγκύκλιο!


Αρχικά ο ιερέας της εκκλησίας πήρε την εγκύκλιο για το εμβόλιο και την παρέδωσε στον ψάλτη για τη διαβάσει.  

Εν τούτοις ο ψάλτης αρνήθηκε να το κάνει.... 

Τότε ο ιερέας πήρε ο ίδιος το έγγραφο και άρχισε να το διαβάζει στους πιστούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα ανέβηκε στον άμβωνα, άρπαξε το έγγραφο από τα χέρια του παπά και το έκανε «χίλια κομμάτια».

Σημειώνεται πως σήμερα αναγνώστηκε σε όλους τους ιερούς ναούς των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος η εγκύκλιος που απέστειλε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος με σκοπό να παρακινηθούν ιερείς και πιστοί να προχωρήσουν στον εμβολιασμό. Οι πιστοί είτε έφευγαν, μόλις ξεκινούσε να διαβάζεται η εγκύκλιος, είτε την αποδοκίμαζαν με μουρμουρητά!

https://www.pronews.gr/thriskeia/1004685_paros-pisti-anevike-ston-amvona-kai-ekane-hilia-kommatakia-tin-egkyklio-gia-ton

8 σχόλια:

  1. "Έχασα τον πατέρα μου μία μέρα μετά το εμβόλιο"
    "ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ" - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΟΥΡΟΥΤΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ.

    https://www.zougla.gr/greece/article/exasa-ton-patera-mou-mia-mera-meta-to-emvolio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δρ. γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός:

    Τα fake news της Εκκλησίας για τα εμβόλια

    https://www.zougla.gr/greece/article/ta-fake-news-tis-eklisias-gia-ta-emvrika-kitara-sta-emvolia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Η λεβέντη μου έχεις κάνει εμβόλιο πριν βγει και δοκιμάζεσαι από τις παρενέργειες ή χρειάζεται να παραμερίσεις τον φου-μαν-τσου και να έρθεις στη ζωή...

      Ίσως καταφέρεις να επανέλθεις στη ορθή έκφραση...
      Ίσως χρειάζεται από Σεπτέμβριο να παρακολουθήσεις μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας...

      Για την περίπτωση σου θα πρότεινα Aρχαία Eλληνικά για πλήρες reset !!

      Μην φοβάσαι, μπορείς πολύ καλύτερα...!!

      Διαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΤΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίσως χρειάζεται να ξανά-επιβληθεί από την διαχείριση του ιστολογίου odysseiatv, η δημοσίευση των σχολίων ΜΕΤΑ από την έγκριση τους από την διαχείριση του ιστολογίου, για να αποκλείονται τα σχόλια από τους ψυχικά και αθεράπευτα διαταραγμένους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όμως ακόμα πολλά...άλογα πρόβατα του ποιμνίου φοβούνται ότι αμαρτάνουν με ιεροκατάκριση αν εναντιωθούν στους αρνησίθεους ρασοφόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!