Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Ο μασόνος «Ταξίαρχος», ήταν ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΡΙΚΟΣ της αλυσίδος των συνεργατών του Αμερικανού .....φίλου.


Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στις 8 Μαρτίου 1975, με ομόφωνη απόφαση του Υπουργικού Συμβούλιου, ανέστειλε για.... εθνικούς λόγους, τις ποινικές διώξεις για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι Προδότες, που παρέδωσαν την Κύπρο στον Αττίλα , και «έκλεισε», τον Φάκελλο της Κύπρου.
Έτσι οι  Π ρ ο δ ό τ ε ς, χάρις στην άνωθεν προστασία, δεν δικάστηκαν δεν φυλακίστηκαν, δεν εκτελέσθηκαν....





Η δικαιολογία του Καραμανλή, που τα έλεγε «όλα», ήταν ότι, «οι διώξεις για εγκλήματα» , «δύνανται να διαταράξουν τις διεθνείς σχέσεις του Κράτους».



Πίσω από τους προδότες , ήταν η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο και ο στρατός των εγχώριων συνεργατών τους...

Πρώτα από όλα, η αφορμή για το Αττίλα και το πραξικόπημα, ήταν η απόφαση του Υπουργικού Συμβούλιου της Κύπρου υπό τον Μακάριο για τήν μείωση της στρατιωτικής θητείας σε 14 μήνες και την ανάκληση των 650 Ελλήνων αξιωματικών, που υπηρετούσαν στην Εθνική Φρουρά.


Ο Μακάριος , είναι φανερό ότι είχε λόγους, να μην ανησυχεί για την «τουρκική απειλή» και προέτασσε τον «πολιτικό κίνδυνο»...




Είναι ακόμα προφανές, ότι είχε «εγγυήσεις» από το Λονδίνο και την Ουάσιγκτον για μια λύση , σαν αυτή που συμφωνήθηκε στην Βιέννη το 1977, γιά μία Δικοινοτική καί Διζωνική Κύπρο , υπό τήν προεδρία του, και αποφάσισε τήν ρήξη μέ τήν «Αθήνα».


Ο Μακάριος , ακολουθώντας τον συμμαχικό παράγοντα , αποφάσισε τήν ρήξη και όχι ο «Ταξίαρχος».


Ο Ταξίαρχος και οι Στρατηγοί, υπό τις συμβουλές και τις εγγυήσεις της ...μητέρας 'Cia', κατανόησαν, την Δικοινοτική και Διζωνική Κύπρο, ως διπλή Ένωση και αποφάσισαν την διχοτόμηση, που εισηγείτο ο Ευάγγελος Αβέρωφ από το 1958 και ο εθνικόφρων Σαμψών, ανακήρυξε την «Ελληνική Δημοκρατία της Κύπρου».


Υπό το βάρος των γεγονότων, ο ταξίαρχος εκάμθη στις 20 Ιουλίου.


Ο ασθενής κρίκος έχασε την ψυχραιμία του και έσπασε, ενώ ο Μακάριος, ο Καραμανλής, ο Αβερωφ, ο Αραπάκης, ο Γκιζίκης, ο Παπανικολάου, ο Ντάβος, και πολλοί άλλοι , διατηρούσαν την ψυχραιμία τους, και παρακολουθούσαν τους Τούρκους, να σκοτώνουν να καίνε και να βιάζουν στην Κύπρο που, έτσι και αλλιώς ήταν «μακριά».


Ο αστικός μύθος, λέει ότι «τον Μάρτιο του 1974, η Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών ανακάλυψε έγγραφα της ΕΟΚΑ Β' τα οποία κατέγραφαν πλάνα για διενέργεια πραξικοπήματος υποβοηθούμενο από την Χούντα των Αθηνών».


Τα έγραφα το προμήθευσαν στους ανθρώπους του Μακαρίου οι καλοί μας φτερωτοί, φίλοι, που πετούν από άκρη σε άκρη του κόσμου μαθαίνοντας τα νέα και τα κουτσομπολιά.


Ένα αγγλικό «πουλάκι», κελάηδησε.


Μετά, στην Αθήνα, ένα αμερικάνικο μπουλντόγκ που το έλεγαν Γουστάβο, είπε :


«Θέλω το κεφάλι του Μούσκου» (τό επώνυμο του Μακαρίου) και το φερέφωνο του Γκάς, ο αόρατος επανέλαβε : «Πρέπει να τελειώνουμε με τον Μούσκο».


Ο αστικός μύθος λέει, οτι ο Ταξίαρχος εξύφαινε σχέδιο για την ανατροπή του Μούσκου από τον Απρίλιο του 1974 , ενώ το 'ΜΙ-6' το είχε βρει το σχέδιο από τον Μάρτιο.


Κι ένα πουλί, μαύρο πουλί, καλό πουλί πέταξε και τα είπε και στην «Ροζαλία» και στον «κουφό» (έτσι αποκαλούσαν πάντα τόν Κων/νο Καραμανλή) στό Παρίσι.


Η «Ροζαλία» όπως του ζήτησαν προειδοποίησε για τα σχέδια του Ιωαννίδη τον Μακάριο και έτσι διασταυρώθηκε η πληροφορία.


Τους φόβους του για το ενδεχόμενο ενός πραξικοπήματος στη μεγαλόνησο, εξέφρασαν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας. 
Έτσι ήρθε και έδεσε το γλυκό.


Το μαύρο πουλάκι που μιλούσε αγγλικά, τα είπε στην Ροζαλία που στις 19 Απριλίου 1974, με υπόμνημά στον Φαίδωνα (εννοεί τόν πρόεδρο του καθεστώτος στήν Αθήνα Φαίδωνα Γκιζίκη - φωτογραφία κάτω), μιλούσε προφητικά , «για περίπτωση πολέμου», με την Τουρκία και έλεγε ότι «το Καθεστώς δεν δύναται, φοβούμαι, να κάμη επιστράτευσιν».


Προφήτης η Ροζαλία.


Σπυρίδων Χατζάρας

http://deltio11.blogspot.com/2021/07/blog-post_117.html

3 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΣΟ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ 1986 ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, Η ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΟΜΦΗ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ 2 , ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ , Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΤΟΝ `` ΕΘΝΑΡΧΗ`` , ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΒΕΡΩΦ. `` Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΗΡΘΕ ΩΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΣΚΕΠΤΕΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ.ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΛΑΧΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ . Ο ΕΝΑΣ , ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ - Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ – ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ``. ( ΝΙΚΟΛΑΟΣ. ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά δούμε αγαπητέ αναγνώστη, πότε επιτέλους θά εκδοθεί μία ΑΛΗΘΙΝΗ καί ΑΚΡΙΒΗΣ βιογραφία αυτού του ατόμου από τίς Σέρρες, πάντως όχι αγιογραφία όπως εμφανίζονται έως σήμερα διάφορα βιβλία καί "μιλημένοι" συγγραφείς.....
      Καί θά προσθέταμε μέ έ μ φ α σ η - στήν βιογραφία που ΠΡΕΠΕΙ νά γραφεί επιτέλους - στό πρώτο διάστημα της "πολιτικής του καρριέρας" προπολεμικώς, αλλά ΚΥΡΙΩΣ στήν διάρκεια της γερμανικής Κατοχής, όπως καί μετά τό 1945.....
      Θερμές ευχαριστίες όπως πάντα γιά τήν επικοινωνία!

      Διαγραφή
  2. Εννοείται βεβαίως, οτι και γιαυτό ευθύνεται η υπόδουλη στον σιωνισμό Γερμανία (όπως υπαγορεύει το ελληνικό κατοχικό σύνδρομο). Να δούμε πότε θα ξυπνήσουν οι βαθέως κοιμώμενοι και θα αναγνωρίσουν τον αληθινό εχθρό μας, παύοντας συγχρόνως να κατηγορούν για τα πάντα τον επιβληθέντα αποδιοπομπαίο τράγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!