Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΝΩ Ή ΚΑΤΩ;;; (2) / 8 Β Ι Ν Τ Ε Ο

 


ΠΑΝΩ Ή ΚΑΤΩ;;;

Πρώτα απ' όλα την συγνώμη μας, γιατί άργησε το μάθημα που ήταν προγραμματισμένο να γίνει προχθές. 

Ήταν το δεύτερο κεφάλαιο για να αρχίσουμε να σπάμε τα μαύρα μάγεια που έχουν ρίξει εδώ και 19 μήνες οι μαύροι μάγοι των υποχρεωτικών ενέσεων επάνω στην ανθρωπότητα...


Τα οικονομικά για μαύρους μάγους στο έτος 2022, ξεκινάει, δεν έχουμε καλύψει όλη την ύλη λόγο έλειψης χρόνου αλλά δεν έχει σημασία γιατί σ' αυτό το μάθημα όλοι είμαστε δάσκαλοι και μαθητές. Για αυτό βοηθάτε να λύσουμε την εικόνα και το μάθημα οικονομικών για μαύρους μάγους! Να σπάσουμε τον κώδικα τους σαν Ελλήνων ΝΟΥΣ και να αποτρέψουμε την μαυρίλα επάνω στον πλανήτη...

Η βασική ερώτηση με τρια σκέλη είναι 

Α. που θα σκάσει ο επόμενος πύραυλος-ενεση(στην εικόνα); 

Β. που θα σκάσει η οικονομία; 

Γ. τι μας δείχνουν τα οικονομικά των Ροτσιλντ για το 2022 και τα κρυπτονομίσματα;

Ο επόμενος πύραυλος-ένεση που θα σκάσει άραγε: 

Πάνω ή Κάτω;;;

Η Κάτω Ενεση έσκασε, σας το δείξαμε με αποδείξεις σ' αυτό εδώ το άρθρο με τίτλο: 

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΣΚΑΝΕ ΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!! - ΒΙΝΤΕΟ

Εδώ βλέπετε την Τόνγκα που ήθελε να νομιμοποιήσει και μάλλον να εισαγάγει το Bitcoin σαν νόμισμα...Το δήλωσαν στις 3/11/2021 ότι το σκέφτονταν να το κάνουν. Την δήλωση του πρωθυπουργού της Τόνγκα την βρίσκεται στο παραπάνω άρθρο γιατί εμείς είμαστε συνωμοσιολόγοι και γράφουμε θεωρίες αέρος ενώ όλοι άλλοι, τα έγκυρα μέντια με την στάμπα των μάυρων εξουσιών, γράφουν τις αλήθειες. 

Ο επόμενος πύραυλος-ένεση στο βόρειο ημισφαίριο δεν έχει σκάσει ακόμη αλλά θα σκάσει και μας το έδειξαν σε αυτή την εικόνα:

Η ένεση-πύραυλος σκάει στο βόρειο ημισφαίριο, γιατι στα οικονομικά των μαύρων τελετών, πρέπει τα μαθήματα να πληρωθούν με αίμα και ψυχές. 

Έτσι το GREAT RESET γίνεται μάθημα σε όσους δεν θέλουν να μάθουν με το καλό.

Αλλάζουν την πρόσοψη της γηραιάς ηπείρου με μια τεράστια τρύπα και πληθυσμό 750.000 λευκούς ανθρώπους που έφτιαξαν κάποιο σχετικό πολιτισμό, γιατί εκεί ο πολιτισμός πρέπει να πάει μερικούς αιώνες πίσω ώστε να ελεγχέται απόλυτα από την σέκτα θανάτου.




Εδώ θα δείτε την σύγκριση της Τόνγκα και προσομοίωση του ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ στην καρδιά της Ευρώπης και που ακριβώς; Στις Αλπεις, στην Ελβετία ίσως στο ΣΕΡΝ!!! Θα εξαφανίσουν το κέντρο της Ευρώπης ή θα βομβαρδίσουν κάποιο ηφαιστείο όπως ο Βεζούβιος...γνωρίζουν απόλυτα πως να βομβαρδίζουν ηφαίστεια και μας το έδειξαν στην Τόγκα που έκανε σχέδια οικονομικής ανεξαρτησίας από τους μαύρους οικονομολόγους.

Ή δυστυχώς την Σαντορίνη:

Για να ξορκίσουμε τα μαύρα μάγεια των παγκόσμιων παρανοϊκών δολοφόνων λίγη δόνηση και για τους υπνωτισμένους που πιστεύουν ακόμη στο αφήγημα του αοράτου-19 που ηρθε για να μην φύγει ποτέ σύμφωνα με τον φωστήρα πρωθυπουργό μας με τα πεταγμένα μάτια έξω:

Στο επόμενο άρθρο θα γράψουμε για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες και τα κρυπτονομίσματα αλλά και το τσουνάμι πίσω απο τον ανεμόμυλο.

KORAKAS NEWS-THEODOROS ILIA DRASI

https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/01/pano-i-kato-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!