Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

«Κάποιοι ζητούν από τήν Ελλάδα νά αυτοκτονήσει»! Κων/νος Γρίβας γιά Εθνικά καί εξοπλισμούς!
https://www.youtube.com/watch?v=MgCTjZdvLqw&ab_channel=MilitaireNews

Ο καθηγητής της ΣΣΕ Κωνσταντίνος Γρίβας σε μία ρεαλιστική ανάλυση για την απόκτηση των Rafale, για την πιθανή απόκτηση των F-35 και για τον τρόπο που η Ελλάδα εξακολουθεί να εξοπλίζεται!

Επιτέλους ακούγονται οι αλήθειες που όσοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων επιμελώς κρύβουν και πολλοί από εμάς δε θέλουμε να ακούσουμε και να πιστέψουμε.
Ζούμε όπως σωστά επισημαίνει ένα εξοπλιστικό déjà vu, δείχνοντας ότι δεν έχουμε αντιληφθεί και πολλά -ή μήπως τίποτα- απ΄ όσα έχουν αλλάξει στο χώρο των εξοπλισμών.
Ο κ.Γρίβας απαντά για τις παράδοξες απόψεις που ακούγονται εντός της χώρας περί «ανάγκης συμπράξεως με την Τουρκία» και δε μασά τα λόγια του στις απαντήσεις του. Αναφέρεται σ΄ εκείνους που επί της ουσίας ζητούν από την Ελλάδα να αυτοκτονήσει! •Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!