Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ασθένησε μέ κορωνοϊό επτά μήνες καί ΓΥΡΙΣΕ από τόν ΘΑΝΑΤΟ! Συνταρακτικό Θ Α Υ Μ Α.

 




https://www.youtube.com/watch?v=suI6CkFBu70&ab_channel=GusTsin

Απίστευτα και όμως αληθινά τα όσα έζησε επτάμισι μήνες στα νοσοκομεία.

Αξίζει να τον ακούσετε, ιδιαίτερα τις μεταθανάτιες εμπειρίες του.
Ο κορονωιός μαστίζει και βασανίζει τον κόσμο μας.

Είναι ένα επώδυνο, ή ένα ελπιδοφόρο «συναπάντημα» για την κοινωνία μας;

Απαντούμε αμέσως, χωρίς περιστροφές.

Αν τον «μετρήσουμε» με ανθρωποκεντρικά – κοσμικά κριτήρια, ο κορονωιός είναι μια αδικαιολόγητη συμφορά, πολύ άδικη, τόσο αποκαρδιωτική που κάποτε-κάποτε μας τρομάζει και μόνον η σκέψη της!

Αν όμως τον αντιμετωπίσουμε με τα μάτια της Ορθοδοξίας, αυτής που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, τότε ο κορονωιός μας θυμίζει τον Σταυρό του Χριστού, που προηγείται πάντοτε της Αναστάσεως Του!

Ναι.

Δεν είναι ψέμμα!

Αν δίπλα στον πόνο της ξαφνικής αυτής συμφοράς, βάλουμε και την αιώνια, την απρουπόθετη Αγάπη του Χριστού μας για τον κάθε κορονοπαθή, τότε ο πόνος μαλακώνει, και αποκτά μια σωτήρια προέκταση, τόσο σημαντική, που μπορεί να επεκταθεί και στην αιωνιότητα του καθενός μας.

Τι θα πει αυτό;

Παρακολουθήστε, παρακαλούμε, τι έπαθε ο κ. Θεολόγης, του επομένου video, και σημειώστε, το πώς συνδυάστηκε στην ζωή του ο απροσδόκητος πόνος και ο θάνατος, με την θαυματουργική επέμβαση των Αγίων μας, και τελικά, την ευλογία του Θεού μας!

Υπέφερε, δεν απελπίστηκε, πίστευε και θαυματουργικά σώθηκε!

Ευχαριστούμε πολύ το κανάλι Ραδιοχρηστότητα, που μας παραχώρησε την άδεια της αναδημοσιεύσεως του Θαύματος αυτού.

Ευχαριστούμε θερμώς τον πατέρα Νικόλαο Βαξεβάνη, προϊστάμενο του ιερού ναού αγίου Παντελεήμονος Μεσημερίου, που παρουσίασε σε όλους εμάς το αξιοσημείωτο αυτό γεγονός!

Ευχαριστούμε και τον κ. Θεολόγη που μας αφηγήθηκε τα τόσα οδυνηρά που πέρασε στο νοσοκομείο. Προσέξτε δε, παρακαλούμε, και το link της εκπομπής:https://www.youtube.com/watch?v=I0Ukg...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!