Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ο Αντίχριστος Λεπιδοφόρος υ π ο σ τ η ρ ί ζ ε ι τό «δικαίωμα» στίς ....εκτρώσεις (!!!) καί τό γραφείο της Αρχιεπισκοπής καμαρώνει.....

Ουμανισμός (=σατανισμός) αντί Ορθοδοξίας

Χρήστος Βλαμάκης για το ιστολόγιο orthopraxia.gr

Πρὶν ἀπὸ αὐτὸν (τὸν Ἀντίχριστο) εἶναι ἀμέτρητοι οἱ πρόδρομοι τοῦ, ἀμέτρητοι οἱ ἀντίχριστοι. Διότι ἀντίχριστος εἶναι καθένας ποὺ θέλει ἀντὶ τῆς ἀληθείας τοῦ Χριστοῦ νὰ βάλει τὴν δική του ἀλήθεια⋅ ἀντί της δικαιοσύνης τοῦ Χριστοῦ τὴ δική του δικαιοσύνη⋅ ἀντὶ τῆς Ἀγάπης τοῦ Χριστοῦ τὴ δική του ἀγάπη⋅ ἀντὶ τῆς Καλοσύνης του Χριστοῦ τὴν δική του καλοσύνη⋅ ἀντὶ τοῦ Εὐαγγελίου του Χριστοῦ τὸ δικό του εὐαγγέλιο. Τελικὰ κάθε ἀντίχριστος εἶναι ἀντίπαλος τοῦ Χριστοῦ, καθένας ποὺ ἀγωνίζεται ἐνάντια στὸ πρόσωπο τοῦ Χριστοῦ, τὴν ἀλήθεια τοῦ Χριστοῦ, τὴν Ἀγάπη, τὸ Δίκαιο.
(Ἅγιος Ἰουστῖνος Πόποβιτς) [1]


Αδυνατώ να πιστέψω ότι ζω σε τέτοια εποχή. Αδυνατώ να πιστέψω ότι στους θρόνους της ιεραρχίας έχουν ανέβει μισάνθρωποι και μισόχριστοι. 

Ούτε τα πιο διεστραμμένα μυαλά δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν ότι θα φτάναμε τόσο γρήγορα στην εποχή όπου οι περισσότεροι εκ των ιεραρχών θα ήταν οι Αντίχριστοι πριν τον πραγματικό Ἀντίχριστο. 

Και, σίγουρα, δεν είμαι αυστηρός, καθώς τα λέει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης και την σκέψη μου επικυρώνει ο μέγας άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς. 

Φτάσαμε στην εποχή όπου – σε τέτοιο σκότος ζούμε οι Χριστιανοί – η άκριτη υπακοή (που διατάσσει ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από το Ευαγγέλιο) θεωρείται ...αρετή. 

Η ψευδο-αγάπη, η ψευδο-υπακοή, η ταπεινολογία -άρα ψευδο-ταπεινότητα, και μέγα δαιμόνιο κατά τον άγιο Πορφύριο, έχουν αντικαταστήσει τις αλήθειες που παραλάβαμε από τους Προφήτες, τους Πατέρες της Εκκλησίας, τις οικουμενικές συνόδους, τους σύγχρονους αγίους, αλλά και τον Χριστό τον ίδιο.

Φτάσαμε στην εποχή που ο …αντιχριστότερος όλων των επισκόπων στην ιστορία της Εκκλησίας ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ. Και δεν έχει κουνηθεί φύλλο.

 Δεν βγήκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Ιεράρχης να καταδικάσει. Δεν βρέθηκε ούτε το άγιο Όρος να μιλήσει. 

Έχει χτυπήσει ο φόβος και ο τρόμος τους πάντες, ο φόβος μην τους κακοχαρακτηρίσει κάποιος και δεν θεωρηθούν πολιτικά ορθοί ή, πόσο μάλλον, να θεωρηθούν αδιάκριτοι (η ουμανιστική θεώρηση των πραγμάτων, σήμερα θεωρείται διακριτικότητα). 

Δεν τα πιστεύετε τα όσα σας λέω; Μα να! Βγήκε ο Αρχιαντίχριστος στο March for Life να πει στους ανθρώπους ότι, ναι μεν, ο κάθε άνθρωπος δημιουργήθηκε «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» του Θεού, αλλά από την άλλη πρέπει να σεβαστούμε και την αυτονομία και ελευθερία των γυναικών (έναντι των εμβρύων),  όπως και ο Θεός σεβάστηκε την ελευθερία της Παναγίας να επιλέξει να φέρει στον κόσμο τον Κύριο!!!

Που είσαι Προφήτη Ηλία! Που είσαι άγιε Ιωάννη Χρυσόστομε… Σε τι εποχή ζούμε και που φτάσαμε! Αν δεν αντιδράσουμε, θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, θα μας καταπιεί η Γη όπως Δαθάν και Αβειρών. Τι συμφορές μας περιμένουν. 

Ο Αντίχριστος Λεπιδοφόρος υποστηρίζει το «δικαίωμα» στις εκτρώσεις και το γραφέιο της Αρχιεπισκοπής καμαρώνει.


Ίσως κάποιος ισχυριστεί πως παρεξηγήσαμε το τι ήθελε να πει ο Αρχιαντίχριστος. 

Δηλαδή κι εγώ σκέφτηκα, πως σε μια τέτοια περίπτωση θα ξεπέρναγε και τον εαυτό του! 

Κι όμως έρχεται η «Αρχικατασκοπευτική Αμερικής» (κάποιοι την ονομάζουν Αρχιεπισκοπή) όχι μόνο να επιβεβαιώσει την πρώτη σκέψη μου, αλλά και να κάνει retweet στο twitter τις επευφημίες των εν Ελλάδι αριστερών που συγχαίρουν τον Αρχιλύκαρο για την δήλωση του υπέρ των εκτρώσεων. 

Να υποθέσουμε ότι σε λίγες μέρες θα βγούνε και τα Ελληνικά ΜΜΕ να τον ονομάσουν «φωτισμένο».

Ιδού το κατάντημα. Ιδού το αίσχος! Ιδού η πτώσις!

Ο Αντίχριστος Λεπιδοφόρος υποστηρίζει το «δικαίωμα» στις εκτρώσεις και το γραφέιο της Αρχιεπισκοπής καμαρώνει.
Ο Αντίχριστος Λεπιδοφόρος υποστηρίζει το «δικαίωμα» στις εκτρώσεις και το γραφέιο της Αρχιεπισκοπής καμαρώνει.
Φυσικά βγαίνουν και τα πολύχρωμα σημαιάκια να γιορτάσουν (πάλι retweet το γραφείο της Αρχιεπισκοπής)

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Κατά τα άλλα κάποιοι φοβούνται τις διαιρέσεις. Να μην τα βάλουν με το Πατριαρχείο για να μην διχάσουν! ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΧΑΣΟΥΝ!!!! Με αυτούς που έσχισαν την Εκκλησία ΞΑΝΑ! Που συγχαίρουν το ΣΤΕΊΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ για την διαφύλαξη της Αληθείας! Που σε λίγο θα αναγνωρίσουν και στους Σκοπιανούς «εκκλησία της Μακεδονίας» (δείτε και εδώ )

Δεν τα έλεγε μήπως ο άγιος Ιουστίνος πως η Σύνοδος θα φέρει μόνο σχίσματα, αιρέσεις και απώλεια ψυχών ΕΔΩ (σελίδα 21);; 

Δεν είναι μακριά, δεν είναι μακριά η ώρα της επέμβασης του Κυρίου. Αν η πτώση της Πόλεως έγινε λόγω της τότε αποστασίας, σήμερα τι θα γίνει; ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ αδέρφια. 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ! Αν είναι δυνατόν! 

Βγαίνουν Ιεράρχες και λένε την αρσενοκοιτία δωσμένη από τον Θεό ή λένε ότι η έκτρωση είναι δικαίωμα και δεν κουνιέται φύλλο;

ΑΙΣΧΟΣ. Αυτό δεν είναι Ορθοδοξία, είναι, στην καλύτερη περίπτωση, ουμανισμός. Και για να κλείσω όπως ξεκίνησα, γιατί εκεί καταντήσαμε:

Δέν ὑπάρχει τραγικότερη ἀντίληψη περί ἀνθρώπου καὶ τραγικότερη ἀντιμετώπιση ἀπὸ τὴν οὑμανιστική. Διότι ὁδηγεῖ τοὺς ἄνθρωπο στὴν πιὸ φοβερὴ καταστροφή. Γι’ αὐτό ο ἅγιος φιλόσοφος, ἀληθινὸς γνώστης τοῦ ἀνθρώπου και τῆς ἀνθρώπινης φύσης συμβουλεύει « ἐὰν εἴπωμεν ὅτι ἁμαρτίαν οὐκ ἔχομεν, ἑαυτοὺς πλανῶμεν καὶ ἡ ἀλήθεια οὐκ ἔστιν ἐν ἡμῖν» καὶ πράγματι κανεὶς δὲν πλανᾶται ὅπως οἱ οὐμανιστές, ὅπως οἱ ἀνθρωπολάτρες ὅλων τῶν εἰδῶν. Σ’ αὐτοὺς δὲν ὑπάρχει ἀλήθεια περὶ τοῦ ἀνθρώπου. (Ἅγιος Ἰουστῖνος Πόποβιτς) [2]

Κανείς νά μή καυχιέται γιά τόν οὐμανισμό, γιατὶ εἶναι μόνο σατανισμός, σατανισμός, σατανισμός… Σήμερα ὄχι δαίμονες, ὄχι θηρία, ὄχι τσακάλια, ἀλλά ἄνθρωποι ἔπλεξαν ἀκάνθινο στεφάνι καί τό φόρεσαν στὴν κεφαλὴ τοῦ Χριστοῦ.  (Ἅγιος Ἰουστῖνος Πόποβιτς) [3] 

Καλή δύναμη και …υπομονές σε όσους αντιστέκονται και πονάνε. Σε όσους δεν σιωπούν. Σε όσους δεν βολεύονται. Πιστεύω πως δεν είμαστε λίγοι. Και ο Χριστός θα δώσει την νίκη. «Ἐξῆλθεν νικῶν καί ἵνα νικήσει».

Να είμαστε μαζί του.


Παραπομπές

[1]Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς, ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, Εκδόσεις Ἑν Πλώ, σελ. 54

[2] ο.π. σελ. 29

[3] Αγ. Ιουστίνου Πόποβιτς, “Φοβερά η καταδίκη του Θεού” (ομιλία εις την Μεγάλη Παρασκευή)

Σελίδα Πηγής orthopraxia.gr

https://tasthyras.wordpress.com/2022/01/28/%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bb%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6/

1 σχόλιο:

  1. Bιβλίο με τίτλο : H Aλήθεια για τις εκτρώσεις , των εκδόσεων Oρθοδόξου Kυψέλης , Θεσσαλονίκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!