Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ πολυμελές κύκλωμα Π Α Κ Ι Σ Τ Α Ν Ω Ν η Γαλλική Αστυνομία! Τό δίκτυο είχε επαφές μέ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ σέ ...Ελλάδα & Τουρκία! ( Όλα καλά, εκεί στό Ελλαδιστάν; )


Δέκα Πακιστανοί υπήκοοι συνελήφθησαν στα προάστια του Παρισιού, ως ύποπτοι για ξέπλυμα χρήματος, εμπορία ανθρώπων και πλαστά έγγραφα!!!....

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ;


Όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία υποπτεύεται ότι δύο αδέρφια μεταξύ των 10 συλληφθέντων, έλεγχαν αυτό το δίκτυο.

Η αστυνομία ξεκίνησε την παρακολούθηση του δικτύου τον Ιούνιο του 2020, αφού ενημερώθηκε για ύποπτα δέματα που μετέφεραν πλαστά ευρωπαϊκά έγγραφα που έφτασαν στη Γαλλία, από το Πακιστάν μέσω Τουρκίας και Ελλάδας.

Σύμφωνα με πηγές, τα πλαστά έγγραφα περιελάμβαναν επίσημα έγγραφα χωρών του Σένγκεν και ειδικότερα της Γαλλίας, συμπεριλαμβανομένων διαβατηρίων, ταυτοτήτων και αδειών παραμονής.

Οι ερευνητές από το Κεντρικό Γραφείο για την Καταστολή της Παράνομης Μετανάστευσης, ξεκίνησαν έρευνες για την παρουσία παράνομων εργαζομένων που δρούσαν στην περιοχή του Παρισιού, στον κατασκευαστικό τομέα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι γαλλικές αρχές ανακάλυψαν επίσης 20 νόμιμες εταιρείες που εμπλέκονταν στον κατασκευαστικό κλάδο που συνδέονταν με ένα μεγάλο δίκτυο εταιρειών «ταξί», οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για να ανακατευθύνουν τα κεφάλαια σε σχεδόν 200 τραπεζικούς λογαριασμούς που είχαν ανοίξει με πλαστά έγγραφα.

Αυτό το δίκτυο μετέφερε χρήματα στους διάφορους λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας πλαστά τιμολόγια ή έγγραφα και στη συνέχεια έβγαζε τα χρήματα από το νόμιμο κύκλωμα με ανάληψη μεγάλων ποσών από αυτούς τους τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω ΑΤΜ.

Πηγή 'KORAKAS NEWS'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!