Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Α Η Δ Ι Α! Οι ανεμβολίαστοι άστεγοι εν μέσω ψύχους, δεν μπορούν να έχουν κρεββάτι σέ δομές φιλοξενίας!

σ.σ. Κάτι συνέβη στην μεταπολίτευση και το εν Ελλάδι πολιτικό σύστημα κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο στους Έλληνες. Η μόνη διαφορά του σήμερα με το χθες είναι ότι σήμερα η εγκληματική οργάνωση στο Μαξίμου δεν μπορεί να κρύψει πια το πρόσωπό της.


Μια τραγική και «εγκληματική» πραγματικότητα κρύβεται πίσω από την εικόνα που παρουσιάζουν τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης…



Παρά την σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, με βάση τις αποφάσεις της κυβέρνησης, όσοι άστεγοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο, αποκλείονται από το δικαίωμα στη διανυκτέρευση εντός των δομών Φιλοξενίας και από τη δυνατότητα να κοιμηθούν σε ένα κρεββάτι, ακόμη κι αν έχουν αρνητικό τεστ.

Σε όλες τις δομές φιλοξενίας σε όλη τη χώρα, βάσει των αποφάσεων του Μεγάρου Μαξίμου για την πανδημία, σε όσους αστέγους / ες δεν έχουν κάνει εμβόλιο, απαγορεύεται η διανυκτέρευσή τους ενός των παρεχόμενων δωματίων, ακόμη και αυτές τις ημέρες που το θερμόμετρο «δείχνει» Ο βαθμούς κελσίου!

Αν και το γεγονός αυτό φαίνεται απίστευτο, είναι αληθινό. 

Με βάση τις ισχύουσες αποφάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οι ανεμβολίαστοι / ες άστεγοι / ες αποκλείονται από το δικαίωμα της διανυκτέρευσης σε ένα από τα δωμάτια των Δομών Φιλοξενίας. 

Πολύ απλά, σε όσους αστέγους δεν έχουν κάνει εμβόλιο, απαγορεύεται να κοιμηθούν σε ένα απλό κρεβάτι ακόμη κι αν κάνουν τεστ το οποίο είναι αρνητικό!

Οι ανεμβολίαστοι άστεγοι έχουν δύο επιλογές:

·Ή να κάνουν τεστ (είτε εκτός δομής, είτε εντός, δωρεάν, με την αρωγή του αρμόδιου νοσηλευτικού προσωπικού) και να περάσουν όλο το βράδυ σε μια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση, εντός κάποιου κοινόχρηστου χώρου (π.χ., εντός της τραπεζαρίας)

·ή να περάσουν τα βράδια αυτά, με τη θερμοκρασία να πέφτει ακόμη και κάτω του μηδενός, έξω στον δρόμο με κίνδυνο να «παγώσουν»…

Πηγή

το είδα Ενωμένη Ρωμηοσύνη

https://tasthyras.wordpress.com/2022/01/25/%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%88%cf%8d%cf%87%ce%bf/

5 σχόλια:

  1. Πόσο πιο ξεφτιλισμένοι μπορούν να γίνουν οι υπαίτιοι της ταλαιπωρίας χιλιάδων Ελλήνων πολιτών,είτε εμβολιασμένων είτε όχι;Το Ελληνικό κράτος φερεται στους πολίτες του σαν κακιά μητριά,κι όχι σαν στοργική μάνα,κι όλα αυτά επειδή δεν συμφώνησαν όλοι να γίνουν τα πειραματόζωα των κολλητών του δρακουλάκη..
    Οι κρεμάλες έπρεπε να είναι ήδη στημένες στο σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....Δρακουλάκης;
      Καλό!
      (Από τό 1974 καί εντεύθεν ήταν ενσυνείδητα ΚΑΚΙΑ ΜΗΤΡΙΑ καί όχι - ούτε σκέτη - ΜΑΝΑ....)

      Διαγραφή
  2. σας ευχαριστώ για την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τρέφουμε αυταπάτες: Αυτοί, που υποτίθεται
    "κυβερνούν" την Ελλάδα, είναι στην υπηρεσία του Διαβόλου.
    Γιατί μόνο διαβολοκίνητοι θα μπορούσαν να κάνουν όσα αυτιοί κάνουν!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΡΟΧΟΒΙΛΛΑΚΙΑ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ, ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΨΕΥΤΟΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΟΒΙΛΛΙΤΣΑ ΣΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΛΑΟ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!