Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Η Αττική Οδός πρός π ώ λ η σ η ! ( Ναί; Είστε σίγουροι ; ; ; .... )



Η «Αττική Οδός» ο μεγαλύτερος, πιο σύγχρονος, ιδιωτικός αστικός αυτοκινητόδρομος, που μεταμορφώθηκε στην πρόσφατη χιονοθύελλα σε λεωφόρο του απόλυτου χάους και της απίστευτης ταλαιπωρίας για χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες αυτοκίνητων λόγω έλλειψης συντονισμού και μέσων, βγαίνει σε λίγες ημέρες «στο σφυρί».

Γράφει ο Δημήτρης Σταυρόπουλος

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), προκήρυξε διαγωνισμό για την παραχώρηση της με χρονικό ορίζοντα 25 ετών.


Αυτό σημαίνει ο τι ο πλειοδότης θα αναλάβει όλες τις υπηρεσίες του αυτοκινητοδρόμου, την λειτουργία, την συντήρηση, την εκμετάλλευση και την επέκταση με νέα έργα και υποδομές που θα απατηθούν στο μέλλον.

Ο Φάκελλος Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθεί  μέχρι τις 20 Απριλίου 2022 έως τις 17.00. 

Η υποβολή Φακέλου Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων και προϋποθέσεων της Πρόσκλησης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

https://www.militaire.gr/i-attiki-odos-pros-polisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!