Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Β Ο Μ Β Α ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.... ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ! Κροάτης Ευρωβουλευτής τά "ΕΧΩΣΕ" άγρια στόν Ε.Μακρόν! [ Έλληνες ευρωβο(υ)λευτές; ΠΟΥ είναι αυτοί άρα γε; ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ; ]

 

Ο ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΚΡΟΑΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Mislav Kolakušić, "ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ"
ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΡΑΝΟ.....
(ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΣΙΓΟΥΡΑ;
ΜΗΠΩΣ
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ
;)




https://www.youtube.com/watch?v=w5fNPqav_Ac&ab_channel=AlertTV.gr

13 σχόλια:

  1. οπωσδήποτε, θα περάσουμε και από κάτω να δούμε και το αυτοκίνητο, αλλά δείτε εδώ βόμβα

    (α' μέρος)

    τους έκανε ρεζίλι!!!!!!!!!!!!!!!! έχουν πάθει! δείτε τις αντιδράσεις τοςυ καθώς απευθύνεται στον καθένα ξεχωριστά.

    Herbert Kickl: „Ich bin fassungslos, entsetzt und schockiert über den heutigen Impfzwang-Beschluss!“
    https://www.youtube.com/watch?v=v5gddaDVb0g

    (διάρκεια 17:01)


    "κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης, αξιότιμοι συνάδελφοι βουλευτές, αλλά πάνω από όλα αγαπητοί Αυστριακοί, που παρακολουθείτε σήμερα από το σπίτι αυτήν την ιστορική θα έλεγα συζήτηση.

    Θα σας το πώ, όπως έχει, θα σας το πώ χωρίς παρεκκλίσεις, ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ, ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ εν όψει αυτών που θέλουν να φέρουν εδώ και σήμερα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, που αποτελείται από το SVP και τους Πρασίνους, μαζί με τους αναβολείς τους σε μια εικονική κυβέρνηση,  στα πλαίσια του νόμου περί υποχρεωτικού m-volιασμού.

    και υποθέτω, ότι σε αυτή την χώρα υπάρχουν σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι που πιστεύουν το ίδιο με εμένα. και θα σας πω γιατί.

    απλά, γιατί η εισαγωγή ενός m-volίου, δεν είναι τίποτε περισσότερο από έναν βίαιο υποχρεωτικό m-volιασμό, από μια μαζική επίθεση στην ελευθερία των Αυστριακών πολιτών και επειδή αυτό είναι μια κανονική επίθεση βίας στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια του Αυστριακού λαού.

    όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί και προετοιμαστεί με πολύ ακρίβεια και σχολαστικότητα από μια ανεύθυνη ομοσπονδιακή κυβέρνηση, υπό τη διοίκηση ενός ανεύθυνου καγκελάριου που συνεργάζεται με έναν εξίσου ανεύθυνο υπουργό Υγείας. 

    αυτή είναι η κυβέρνηση, για την οποία οι άνθρωποι έξω από τα τείχη αυτού του κοινοβουλίου ή έξω από τα υπουργεία λένε εδώ και καιρό, ότι πρόκειται για την χειρότερη και ψυχρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ η Αυστρία.

    ο νόμος εφαρμόστηκε και έγινε αποδεκτός με ένα νεύμα, θα έλεγε κανείς, από μέλη του ÖVP και των Πρασίνων από εξίσου ανεύθυνους βουλευτές, που ξέχασαν ότι αυτό εδώ το κοινοβούλιο δεν είναι ένας εκτεταμένος πάγκος εργασίας για υπουργεία που έχουν ξεχάσει ότι έχουν ορκιστεί στο Αυστριακό Σύνταγμα και που συγχέουν αυτόν τον θεσμό με την γενική συνέλευση των φαρμακευτικών λόμπυ, κυρίες και κύριοι.

    και, έρχεται και κάτι χειρότερο. πόσο πρόθυμα υποστηρίζονται αυτοί οι ανεύθυνοι θιασώτες από εξίσου ανεύθυνους βουλευτές των λεγόμενων κομμάτων της αντιπολίτευσης, των SPÖ και ΝΕΟS.

    κυρίες μου και κύριοι, έχω την αίσθηση ότι βρίσκεστε υπό ομηρία και των δύο κομματικών αρχηγών: δύο κυρίες, που για έναν πολύ πολύ φθηνό δευτερεύοντα ρόλο θυσιάζουν τα πάντα που το κόμμα θεωρεί ιερά. για έναν δευτερεύοντα ρόλο σε ένα αξιοθρήνητο κυβερνητικό θέαμα, πετούν τις ίδιες τους τις αρχές. προδίδουν τους δικούς τους ψηφοφόρους, τα δικά τους μέλη, τους δικούς τους αξιωματούχους, το δικό τους κόμμα.

    συγχαρητήρια! πραγματικά...

    κυρίες και κύριοι, αυτός ο υποχρεωτικός m-volιασμός, είναι μια πράξη στέρησης των δικαιωμάτων. ξαφνικά, εκατομμύρια Αυστριακοί πολίτες υποβαθμίζονται.
    δεν υπάρχει κανένας πια ανεξάρτητος και κυρίαρχος λαός, αντίθετα πέφτουν στο επίπεδο εκείνου που μόνο δέχεται διαταγές, [στο επίπεδο]του υποτελή, του δούλου, ή του δουλοπάροικου όπως είπε ατυχώς νωρίτερα ο Schallenberger. 

    με αυτόν τον υποχρεωτικό m-volιασμό, κυρίες και κύριοι, προετοιμάζετε στην Αυστρία τον δρόμο του ολοκληρωτισμού. δεν πρόκειται για τίποτε άλλο. πρόκειται για την εισαγωγή ενός ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, κι αυτό θα αποτελέσει ανέκδοτο στην Ιστορία.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΙΟΥ, ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.

    αυτό χαρακτηρίζεται από πολλά, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ - αυτό που  θέλει ο ένας δεν μετράει, αλλά μετράει αυτό που είναι καλό για τις μάζες. κι αυτό που είναι καλό για τις μάζες θα μας το λένε στο μέλλον ο υπουργός υγείας Mückstein, και αυτοί που δεν θα τηρούν αυτά, θα διώκονται ως εγκληματίες.

    κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η πόρτα που οδηγεί στον ερασιτεχνισμό και την αυθαιρεσία και δεν μπορεί ποτέ να έχει την ελεύθερη συναίνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και θα σας το πω ειλικρινά, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ÖVP ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ NEOS ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

      ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΨΟΥΝ.

      ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ [ΤΟΝ ΝΟΜΟ] ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ "ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ" ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

      ξέρετε, μου κάνει εντύπωση, που αφήσατε να εξελιχθεί τόσο αρνητικά η όλη κατάσταση, που βρεθήκαμε σήμερα σε αυτό το σημείο. και θα σας πω γιατί.

      πηγαίνετε πίσω στον Δεκέμβρη 2020, τότε η ελεύθερη παράταξη είχε συντάξει μια αναφορά κατά του υποχρεωτικού m-volιασμού σε αυτήν την χώρα. αυτό έγινε δύο εβδομάδες, προτού εσείς αρχίσετε να ενορχηστρώνετε το θέμα των m-volιασμών. και το κάναμε για αυτόν τον λόγο, γιατί θορυβηθήκαμε και σοκαριστήκαμε μήπως η επιμονή και ο φανατισμός που εκφράζατε, φέρει τον m-volιασμό σαν μοναδικό και αποκλειστικό παράγοντα που θα άλλαζε το παιχνίδι και χαρακτήριζε όλα τα άλλα ως μη αποδεκτά. ​

      αυτό μας θορύβησε και μας έβαλε σε εγρήγορση.

      εμείς το είπαμε στους πολίτες. θα δείτε. να έχετε το νου σας! προσέξτε!  πάμε για υποχρεωτικό m-volιασμό.
      όλα τα άλλα είναι προστάδια. και στο τέλος  έρχεται η απόλυτη εξουσία για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και από την άλλη ο λαός να βρίσκεται στο απόλυτο έλεος της κυβέρνησης.

      εμείς τα είχαμε πει. και για αυτό συκοφαντηθήκαμε, περιφρονηθήκαμε.

      Διαγραφή
    2. (γ' μέρος)

      και αυτή η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και μαζί βέβαια και τα εταιρικά ΜΜΕ  - πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς;  αυτοί μας χαρακτήρισαν ως ψεύτες.

      αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμη πολλά περισσότερα, οι εκπρόσωποι αυτής της κυβέρνησης, μας ορκίζονταν ότι ποτέ δεν θα ετίθετο θέμα υποχρεωτικού m-volιασμού.

      και σας έχω και μερικά αποσπάσματα για να σας φρεσκάρω τη μνήμη, για να σας την ΕΝΙΣΧΥΣΩ. 

      η συνάδελφος Köstinger, στις 21 Απριλίου είπε: "ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ Μ-VOLΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ".

      ο Πράσινος Υπουργός Υγείας Mückstein: "ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ Μ-VOLΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ".

      ο πρόεδρος του ÖVP Wöginger εδώ στο κοινοβούλιο: "ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Μ-VOLΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ."

      ο πρώην καγκελάριος σας Sebastian Kurz, όπως θυμάστε είχε πει: "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Μ-VOLΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ"

      η Συνταγματική Υπουργός Edtstadler: "ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Μ-VOLΙΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ."

      και τέλος, ο Werner Kogler φυσικά, που δεν επιτρέπεται να λείπει. "ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ Μ-VOLΙΑΣΜΟ. ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΝΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ Μ-VOLΙΑΣΜΟ."

      ναι, έτσι είναι κυρίες και κύριοι. και τώρα βρισκόμαστε με έναν υποχρεωτικό m-volιασμό προ των πυλών.
      σε λίγες ώρες θέλουν εδώ μέσα να αποφασίσουν και σας ρωτώ, ποιός εδώ μέσα έχει πει αλήθεια, και ποιός έχει πει ψέματα στον λαό;

      καθεμία από τις δηλώσεις που παρέθεσα εδώ - και δεν είναι και όλες - είναι μια μαχαιριά στην καρδιά της αξιοπιστίας σας.

      όσον αφορά στην αξιοπιστία σας, αυτή αιμορραγεί.

      Διαγραφή
    3. (μέρος δ')

      και κυρίες και κύριοι βλέπετε, αυτό είναι το πρόβλημα με αυτή την ομοσπονδιακή κυβέρνηση : δεν της έχει μείνει ίχνος αξιοπιστίας κατά τη διάρκεια της λεγόμενης καταπολέμησης της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια. 

      και τώρα καταλαβαίνω ότι εσείς του SVP και των Πρασίνων να θέλετε να το αποκρύψετε, αλλά εσείς του Neos και του SPÖ, πραγματικά με εκπλήσσετε.

      εμπιστεύεστε εκείνους που σε λίγες ώρες θα αποφασίσετε μαζί τους, αυτό που χρόνια αποκλείατε και εμπιστεύεστε εκείνους που σας είπαν ψέματα, και τώρα σας εξηγούν ότι αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να βγούμε από την κρίση και ούτω καθεξής.

      κυρίες και κύριοι, δεν μπορεί να σοβαρολογείτε, ως εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης  με προσωπικότητα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

      πιστεύετε πραγματικά ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται έξω από τους τοίχους αυτού του κοινοβουλίου δεν γνωρίζουν τί συμβαίνει αυτή την στιγμή εκτός των συνόρων της Αυστρίας;

      [νομίζετε] δεν γνωρίζουν ότι τα μέτρα τελειώνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και ότι στην Σουηδία, ο λαός πέρασε καλύτερα την κρίση, συνάδελφε Wöginger, από ό,τι η Αυστρία;

      και πιστεύετε πραγματικά ότι ο Αυστριακός λαός δεν γνωρίζει ότι οι Τσέχοι  παγώνουν την υποχρεωτικότητα, γιατί όπως λένε δεν βγάζει νόημα και οι άνθρωποι το ακούν αυτό.

      κι αν δεν πιστεύετε εμένα, επιτρέψτε μου να σας παραθέσω απόσπασμα από έναν ειδησεογραφικό σταθμό. ο nTV, σας κάνει;
      ελπίζω σύμφωνα με τους fact-checkers σας να μην είναι κι αυτός κακός σταθμός.

      παραθέτω: "Το κύμα της παραλλαγής Όμικρον είναι ισχυρό, αλλά κατά εντυπωσιακό τρόπο ακίνδυνο. Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία και Ελβετία, θέλουν ήδη να αντιμετωπίζουν τον ιό ως μια απλή γρίπη. τέλος της παράθεσης.

      και γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον για εσάς: οι γνωστές  επιστημονικές φιγούρες, οι ιολόγοι Fauci και Drosten συντάσσονται κι αυτοί προς την ίδια κατεύθυνση με αυτούς που μέχρι τώρα έβριζαν.

      σας λένε η πανδημία τελειώνει. και στο τέλος θα καταλήξει να είναι σαν μια γρίπη.

      Διαγραφή
    4. (μέρος ε')

      τί σημαίνει αυτό, βάσει των στοιχείων; τί σημαίνει αυτό;

      ότι ο ιός γίνεται όλο και πιο ακίνδυνος και το m-volιο ολοένα και πιο αναποτελεσματικό, και έρχεστε εσείς ακριβώς σε αυτή την χρονική στιγμή, με την πρόταση ενός υποχρεωτικού m-volιασμού για την Αυστρία.
      αυτό μόνο μας έλειπε.
      ειδικά τώρα που όλοι καταργούν τα μέτρα. να  οδηγήσετε όλους στην βελόνα, από τον 18χρονο μέχρι τη γιαγιά.

      αυτό που κάνετε σήμερα εδώ μέσα είναι τρέλα.

      και αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, θα ήθελα να επικοινωνήσω σε κάποιους βουλευτές εδώ μεμονωμένα.

      αξιότιμη βουλευτή των Πρασίνων, συνάδελφε Maurer, μην ξαναμιλήσετε για προστασία δεδομένων.

      game over για τους Πρασίνους το θέμα αυτό.
      στο μέλλον, να απέχετε επίσης και από κάθε κριτική, όταν εξαπολύεται με δικαστική απόφαση ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη μεμονωμένων εγκληματιών ή την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, όταν σήμερα συναινείτε σε ένα ανθρωποκυνηγητό εκατομμυρίων υγιών ανθρώπων, που θα γίνουν στόχος της αστυνομίας και των υγειονομικών αρχών, χωρίς κανείς να μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα.

      και δεν μιλάω καν για τις θέσεις σας όσον αφορά στην γενετική μηχανική. κι εδώ έχετε χάσει την αξιοπιστία σας.

      και αυτό ισχύει και  για μερικούς των Πρασίνων σήμερα, που θα βιώσουν μια πρωτοφανή εμπειρία όταν θα δούν ότι είναι πλέον εχθροί της ελευθερίας και φίλοι του ολοκληρωτισμού.

      αξιότιμοι βουλευτές του SPÖ στην θέση σας θα το ξανασκεφτόμουν αν πραγματικά  είναι καλό το επιχείρημα ότι η κυβέρνηση τα έκανε θαλασσα με την διαχείριση της πανδημίας, όσο δεν γινόταν, αλλά τώρα υποστηρίζουμε τους αποτυχημένους στην μεγαλύτερη αποτυχία τους, δηλ. στην εισαγωγή του υποχρεωτικού m-volιασμού. 

      τί είδους επιχείρημα είναι αυτό;

      εγώ δεν θα αισθανόμουν καλά, αλλά ταιριάζει με την γραμμή του κόκκινου πρωτοπόρου σας στη Βιέννη , που θέλει να απολύσει όλους τους μη m-volιασμένους.

      Διαγραφή
    5. (μέρος στ')

      κυρίες και κύριοι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ : ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

      ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥ "NEOS", κυρία συνάδελφε Meinl-Reisinger.

      στο πρόγραμμά σας λέτε τόσο όμορφα "σε αμφισβήτηση για την ελευθερία". θαυμάσια διατυπωμένο! δεν έχετε όμως καμία αμφιβολία για το τί έρχεται;;;

      δεν μπορώ να το πιστέψω.

      μπορώ όμως να πιστέψω, ότι είστε πρόθυμη να θυσιάσετε την ελευθερία για να αρέσετε στους ισχυρούς!  

      αυτό που δεν μπορώ να πιστέψω είναι από ένα τέτοιο κόμμα.  αυτό μπορεί κανείς να το κάνει, αλλά  όχι και να ισχυρίζεστε ότι ηγείσθε ενός φιλελεύθερου κόμματος - αυτό δεν γίνεται. 

      διαβάστε τον Karl Popper για  την ανοιχτή κοινωνία και τους εχθρούς της. πιστεύω ότι αυτό για εσάς θα είναι ένα διαφωτιστικό ανάγνωσμα.

      και στον βουλευτή του ÖVP:  ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείτε αν αυτό είναι πραγματικά το νόημα της Χριστιανικής ζωής και της αγάπης προς τον πλησίον, όταν δηλ. οδηγεί κανείς εκατομμύρια ανθρώπους στην απόγνωση, στο άγχος και τον φόβο,
      όταν τους ποινικοποιεί  και τους  υποβαθμίζει σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας,  μόνο και μόνο γιατί λίγοι από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία συνεχίζουν τον χορό τους γύρω από το "χρυσό μοσχάρι" για την απόκτηση  πλούτου και ελέγχου.

      σκεφτείτε καλά στον χρόνο που σας απομένει.

      Διαγραφή
    6. (μέρος ζ')

      και τώρα, φοβάμαι ότι όλα αυτά δεν βοηθούν. φοβάμαι ότι θα έχετε την πλειοψηφία στην σημερινή ψηφοφορία.  αλλά σας λέω, ότι η "επιτυχία" αυτής της ψηφοφορίας δεν θα σας κάνει χαρούμενους, για τον μόνο λόγο ότι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

      αυτό θα σας το δείξει μια ματιά στα βιβλία της Ιστορίας ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ.

      ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

      ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

      ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ, ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ  ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

      ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ - ΘΑ  ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.

      ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ - ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΤΩΣΗ, ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. 

      ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ "ΝΑΙ " ΣΕ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΑ,ΟΥΤΕ  ΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. 

      ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ: ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΕΓΩ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΩ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ., ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΑΝ-Μ-VOLΙΑΣΤΟΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ.

      Διαγραφή
    7. Herbert Kickl αρχηγός του FPÖ

      (βιογραφικό)

      https://www.parlament.gv.at/WWER/PAD_35520/index.shtml

      Διαγραφή
    8. Θά θέλαμε νά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ θ ε ρ μ ό τ α τ α, πρώτα γιά τήν τόσο γόνιμη επικοινωνία, αλλά ΚΑΙ τόν κόπο που κάνατε νά μεταφράσετε από τά γερμανικά τήν τόσο πολύτιμη όσο καί ΓΕΝΝΑΙΑ αγόρευση στό Αυστριακό Κοινοβούλιο, ενός μάλλον σπάνιου κοινοβουλευτικού ανδρός!
      Π ο λ ύ τ ι μ η κάθε φιλότιμη συνεισφορά ενός εκάστου εκ των αναγνωστών μας.
      Είθε νά υπάρξουν πολλοί ακόμα εργατικοί θά τούς λέγαμε αναγνώστες, ώστε νά μπορούμε μέ τήν σειρά μας νά αναρτούμε ανάλογου βάρους καί αξίας ζητήματα πρός όφελος όλων!
      Α Ξ Ι Ο Σ!

      Διαγραφή
    9. σας ευχαριστώ! να είστε καλά!

      Διαγραφή
    10. Τώ Θεώ!
      (Τό "φιλόξενο πάντα" youtube, μας έ ρ ρ ι ξ ε Ξ Α Ν Α μία πολύ πρόσφατη - πρό ημερών - εκπομπή μας, βάζοντάς μας πάλι σέ "ποινή" επειδή λέει ...."ενοχλήσαμε τήν κοινότητα"!!!!!!
      Οπότε πρός τό παρόν ΔΕΝ γίνονται οι ημερήσιες εκπομπές του καναλιού μας, επειδή είμαστε ....παλιόπαιδα!!!!!)

      Διαγραφή
    11. τον Θεό πάντοτε, κύριε Καποδίστρια και πολλές φορές την ημέρα που μας δίνει τόσα αναπάντεχα δώρα και χωρίς τσιγγουνιά.

      το είδα με τις εκπομπές.

      βα μην στενοχωριέστε όμως. δεν πρέπει και τους κάνετε χάρη.
      μην τα παρατάτε. να έχετε την υπομονή και την σταθερή επιμονή που έχει το νερό που τρώει τον βράχο.

      εμείς θα σας περιμένουμε και όποτε μπορέσετε. έχετε γίνει η παρέα όλων μας.

      καλή σας ημέρα!!!

      Διαγραφή
    12. και κάτι τελευταίο: συνεχίστε να είστε "παλιόπαιδα".

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!