Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Τά διαβόλια προκαλούν ε π ι δ η μ ί α αυτοάνοσων π α θ ή σ ε ω ν στά παιδιά καί παιδίατροι που ΑΓΝΟΟΥΝ τίς βλάβες ( 2 V i d e o ) ΔΕΙΤΕ όσα ΔΕΝ θά σας ΔΕΙΞΟΥΝ ποτέ τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ Μέσα Εξαπατήσεως!

 

Τα εμβόλια προκαλούν επιδημία αυτοάνοσων Παθησεων στα παιδια….

ΔΕΙΤΕ και ακούστε απόσπασμα με μεταγλώττιση της κατάθεσης του Παιδίατρου Larry Palevsky στην επιτροπή Δημόσιας Υγείας του Connecticut (Κονεκτικατ)  στις Ηνωμένες πολιτείες (ΗΠΑ) στις 19/02/2020...


AYTA ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ…

ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ...

ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ…….

ΔΕΙΤΕ ΤΑ  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ 'ΚΟΚΤΕΪΛ' ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ …

ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΑ ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ..

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
03:47

Οι Παιδίατροι αγνοούν τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια η κανουν πως δεν ξερουν…Δειτε στο επόμενο video την Κατάθεση Γιατρου στο ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ  που καθως και την Κατάθεση στην Εκπαιδευτική Επιτροπή του ΚΟΓΚΡΕΣΟ  δηλώνει πως τα εμβόλια προκαλούν σοβαρές ζημιές στη υγεία των παιδιών, οι παιδίατροι δεν γνωρίζουν για τα εμβόλια, και στην ιατρική σχολή διδάσκουν: 

«Μην μιλάτε για δυσμενείς επιδράσεις των εμβολίων. Θα

 φοβίσετε τον κόσμο». 

Δηλαδή μια ιατρική κουλτούρα υποκρισίας.

Στη συνέχεια του video ο Dr Alvin  Moss, παθολόγος, νεφρολόγος και επί 25 χρόνια καθηγητής ιατρικής ηθικής στην Ιατρική Σχολή της Δυτικής Βιργινίας, καταθέτει στην Εκπαιδευτική Επιτροπή του Κογκρέσσου σχετικά με τις βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια και την άγνοια των παιδιάτρων σχετικά με αυτές.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
20:47

*Τα video ειναι απο το odysee.com  και ανεβασμένα απο τον δικο μας server για να μην μπορούν να τα κατεβάσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Τα εμβόλια προκαλούν αλλοίωση του γονιδίου ..Video με παραμορφωμένα μωρά με πολλαπλά ακρα ενα μάτι ουρά δέρμα ζώου και τρίχες!!!

https://amazonios.net/ta-emvolia-prokaloyn-epidimia-aytoanoson-pathiseon-sta-paidia-kai-paidiatroi-poy-agnooyn-tis-vlaves-2-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!