Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ! ! ! ΑΜΑΝ ΠΙΑ! Ν Ι Σ Α Φ Ι ....


 

Γ   Α   Λ   Λ   Ι   Α  : 

Στό «Εμιράτο» της Roubaix...


H Ρουμπαί - όχι, δέν είναι στο ...Αφγανιστάν - είναι μια γαλλική πόλη περίπου 100.000 κατοίκων, κοντά στα σύνορα μέ τό Βέλγιο. 



Εκεί, δημοσιογράφοι τηλεοπτικής εκπομπής «ανακάλυψαν», όχι μόνο την έντονη παρουσία μουσουλμανικού στοιχείου (κρεοπωλεία χαλάλ, κ.λπ.) αλλά και καταστήματα παιχνιδιών στα οποία πωλούνται - πρωτιά στην Ευρώπη - κούκλες χωρίς μάτια, χωρίς μύτη, χωρίς στόμα!!!


Μιλάμε για «θρίαμβο» της αφομοιωτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κυβερνήσεων και των φεμινιστριών...με την επικράτηση των πολιτισμικών κωδίκων του πλέον σκληρού Ισλάμ, στην καρδιά της Ευρώπης. 

Στην Ευρώπη που ξέχασε, ότι ο Θεός μας χάρισε το πρόσωπό Του...

http://aktines.blogspot.com/2022/01/roubaix.html

2 σχόλια:

  1. έχει κανείς την αίσθηση ότι προωθείται συγκεκριμένη "φιλοσοφία" με απώτερο στόχο τον Θεό, χτυπώντας το δημιούργημά του.

    και το ισλάμ, που εισχώρησε εσκεμμένα και παρασιτικά στην Ευρώπη για να αλλοιωθεί ο Δυτικός Χριστιανικός κόσμος, @α@α@ική "θρησκεία" είναι, και εναντιώνεται στην απεικόνιση του προσώπου.

    και το ότι μας κρύβουν πίσω από τις μάσκες, για να χάσουμε το πρόσωπο, πάλι @α@α@ικό είναι, ... για φανταστείτε... το πρόσωπο που "μας χάρισε ο Θεός"!!!... είδατε, κι Εκείνος είπε κατ' ΕΙΚΟΝΑ και καθ' ομοίωσιν

    νομίζω πως, η άρνηση της απεικόνισης του προσώπου, είναι χαρακτηριστικό του ιουδαϊκού και ισλαμικού κόσμου. και ίσως κάνω λάθος αλλά και η εικονομαχία είχε τέτοιες επιρροές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ κοντά, μά πάρα πολύ κοντά πρέπει νά έχετε "πέσει"......
      Ευχαριστούμε πολύ γιά τήν επικοινωνία.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!