Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ο Πρόεδρος της Κροατίας "τ ά χ ω σ ε" κανονικότατα καί στούς Αμερικανούς καί στόν Μπάϊντεν! ( Ενώ σέ κάποιους "άλλους", τούς "έφαγε η γατούλα τήν γλώσσα"... )


Σε περίπτωση πιθανού πολέμου μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, η Κροατία θα ανακαλέσει τους στρατιώτες της στην πατρίδα, δήλωσε στην τηλεόραση ο Σοσιαλδημοκράτης Πρόεδρος Ζόραν Μιλάνοβιτς, που σημείωσε ότι ο (δεξιός) Πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέϊ Πλένκοβιτς μπορεί να απειλεί τήν Ρωσία, « όσο επιθυμεί.»



«Εγώ, σαν αρχιστράτηγος του Κροατικού στρατού, ακούω δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες το ΝΑΤΟ  και όχι τα Κράτη , ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες - αυξάνει την παρουσία του και στέλνει κάποια πλοία», η Κροατία δεν έχει καμμία σχέση με τήν διαδικασία αυτή. 

Η Κροατία όχι μόνο δεν θα στείλει, δυνάμεις, αλλά σε περίπτωση κλιμάκωσης θα τους ανακαλέσει όλους, μέχρι τον τελευταίο Κροάτη στρατιώτη. Μέχρι τόν τελευταίο!», είπε ο Πρόεδρος Μιλάνοβιτς.

Ο Κροάτης Πρόεδρος πρόσθεσε, ότι η ένταση δεν οφείλεται στις ενέργειες της Ρωσίας, ή της Ουκρανίας, αλλά στα βήματα της κυβέρνησης του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν. 


«Σε ζητήματα διεθνούς ασφάλειας, βλέπω από τον Λευκό Οίκο ασυνέπεια και ουσιαστικά επικίνδυνη συμπεριφορά», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κροατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!