Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Οι ΗΠΑ ...ανησυχούν γιά καταδίκες σέ Μάρτυρες του Ιεχωβά στήν Ρωσία ! ( ΤΙ τήν περάσατε τήν Ρωσία; Ξέγραφο αμπέλι όπως κάπου αλλού; .... )

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΗΠΑ 'ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗ' ΥΠΕΡ
ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ
!
ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ;
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙ ; ; ; ...


Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν (!) για την καταδίκη έξι μελών της οργάνωσης «Μάρτυρες του Ιεχωβά» (που αναγνωρίζονται ως εξτρεμιστική και απαγορεύεται στήν Ρωσία) από το δικαστήριο του Σαράτοφ. 

Αυτό αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε το Σάββατο από το γραφείο Τύπου του 'Στέϊτ Ντιπάρτμεντ', όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο 'Tass'. 



«Ανησυχούμε για την απόφαση του δικαστηρίου του Σαράτοφ, να οδηγήσει έξι μέλη των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη φυλακή για την ειρηνική θρησκευτική τους δραστηριότητα», γράφει το 'Στέιτ Ντιπάρτμεντ' στήν σελίδα του στο 'Twitter'. 

«Καλούμε τις ρωσικές αρχές να σεβαστούν το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας των πολιτών τους και να θέσουν τέρμα στις καταφανείς κατηγορίες εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά ως εξτρεμιστών». 

Την περασμένη Παρασκευή, το Επαρχιακό Δικαστήριο του Σαράτοφ στην περιοχή Λένιν, αποφάσισε την καταδίκη έξι μελών της οργάνωσης σύμφωνα με το άρθρο 282 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας 
(«Υποκίνηση μίσους ή εχθρότητας ή εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπεια») και επέβαλε ποινές φυλάκισης δύο έως τριών ετών και έξι μηνών. 



 focus-news.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!