Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Μελέτη: 74% των θανάτων προκλήθηκαν από το «εμβόλιο» Covid


Οι ερευνητές εξέτασαν 326 αυτοψίες που σχετίζονται με την ένεση. Ωστόσο, το "Lancet" απέσυρε την προδημοσίευση μέσα σε 24 ώρες.


Μια μελέτη προδημοσίευσης (https://dailysceptic.org/wp-content/uploads/2023/07/SSRN-id4496137.pdf) που δημοσιεύθηκε στο Lancet (https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4496137) διαπίστωσε ότι το 74% των θανάτων που εξετάστηκαν προκλήθηκαν από το «εμβόλιο» κατά του «Covid». Η μη αναθεωρημένη προδημοσίευση γράφτηκε από τον καρδιολόγο Δρ Peter McCullough, τον επιδημιολόγο του Yale Δρ Harvey Risch και τους συναδέλφους τους στην Wellness Company. Την Τετάρτη, είχαν δημοσιεύσει την εργασία στη σελίδα προδημοσίευσης του διάσημου ιατρικού περιοδικού.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η Daily Sceptic (https://dailysceptic.org/2023/07/06/lancet-study-on-covid-vaccine-autopsies-finds-74-were-caused-by-vaccine-journal-removes-study-within-24-hours/), η μελέτη αφαιρέθηκε λιγότερο από 24 ώρες αργότερα. Εμφανίστηκε ένα σημείωμα που ανέφερε:

"Αυτή η προδημοσίευση έχει αφαιρεθεί από τις προδημοσιεύσεις με το Lancet επειδή τα συμπεράσματα της μελέτης δεν υποστηρίζονται από τη μεθοδολογία της μελέτης".

Ενώ η μελέτη δεν είχε περάσει από κανένα μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης από ομοτίμους, το σημείωμα υποδηλώνει ότι δεν πληρούσε τα «κριτήρια ελέγχου». Ωστόσο, είναι πιθανό ο στόχος και τα δυσάρεστα ευρήματα να έπαιξαν κάποιο ρόλο. Δηλαδή, στο έργο λέει:

«Η ταχεία ανάπτυξη και η ευρεία χρήση των εμβολίων Covid-19, σε συνδυασμό με τον υψηλό αριθμό αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών, έχουν εγείρει ανησυχίες σχετικά με πιθανούς μηχανισμούς βλάβης, συμπεριλαμβανομένης της συστηματικής κατανομής των λιπιδικών νανοσωματιδίων (LNP) και του mRNA, της βλάβης των ιστών που σχετίζονται με την πρωτεΐνη ακίδας, της θρομβογένεσης, της δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και της καρκινογένεσης. Στόχος αυτής της συστηματικής ανασκόπησης είναι να διερευνηθούν πιθανές αιτιώδεις σχέσεις μεταξύ της χορήγησης του εμβολίου Covid-19 και των θανάτων χρησιμοποιώντας αυτοψίες και μεταθανάτιες αναλύσεις».

Οι ερευνητές έλαβαν υπόψη 326 αυτοψίες που σχετίζονται με τον «εμβολιασμό» Covid. Τρεις γιατροί εξέτασαν ανεξάρτητα όλους τους θανάτους και έλεγξαν αν η ένεση ήταν η άμεση αιτία ή συνέβαλε σημαντικά στο θάνατο.


Το καρδιαγγειακό σύστημα επηρεάζεται συχνότερα

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το πιο συχνά προσβεβλημένο σύστημα οργάνων σε θανάτους που σχετίζονται με τον «εμβολιασμό» ήταν το καρδιαγγειακό σύστημα, αντιπροσωπεύοντας το 53% των περιπτώσεων. Ακολούθησε το αιματολογικό σύστημα (αίμα και αιμοποιητικά όργανα, 17%), το αναπνευστικό σύστημα (8%) και τα συστήματα με πολλαπλά όργανα (7%).

Σε 21 περιπτώσεις, επηρεάστηκαν τρία ή περισσότερα συστήματα οργάνων. Ο διάμεσος χρόνος από την ένεση έως το θάνατο ήταν 14,3 ημέρες. Οι περισσότεροι θάνατοι συνέβησαν εντός μιας εβδομάδας από την τελευταία χορήγηση του παρασκευάσματος.

Συνολικά 240 θάνατοι (73,9%) ταξινομήθηκαν ανεξάρτητα ως άμεσα αποδιδόμενοι ή σημαντικά προκληθέντες από τον «εμβολιασμό» Covid. Οι συγγραφείς καταλήγουν:

«Η συσχέτιση των περιπτώσεων σε αυτή τη μελέτη με τις γνωστές παρενέργειες του εμβολίου Covid-19, τους μηχανισμούς τους και τους σχετικούς υπερβολικούς θανάτους, σε συνδυασμό με την επιβεβαίωση αυτοψίας και την ιατρική αξιολόγηση των θανάτων, υποδηλώνει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αιτιώδους σχέσης μεταξύ εμβολίων Covid-19 και θανάτων. Απαιτούνται επειγόντως περαιτέρω έρευνες για να διευκρινιστούν τα ευρήματά μας».

Όπως σημειώνει η Daily Sceptic, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες από το προσωπικό του Lancet που αφαίρεσε το έργο, είναι δύσκολο να πούμε αν ο ισχυρισμός ότι τα συμπεράσματα δεν υποστηρίζονται από τη μεθοδολογία έχει κάποια ουσία. Μερικοί από τους συγγραφείς της μελέτης είναι από τους καλύτερους στον τομέα τους.

Επομένως, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η μεθοδολογία της μελέτης τους ήταν πραγματικά τόσο κακή που έπρεπε να αφαιρεθεί κατά την πρώτη ανασκόπηση αντί να υποβληθεί σε μια ολοκληρωμένη κριτική εξέταση.

Η Δρ Clare Craig, παθολόγος και συμπρόεδρος της συμβουλευτικής ομάδας πανδημίας HART, πιστεύει ότι η προσέγγιση που υιοθετήθηκε στη μελέτη είναι σωστή.


Πηγή:

The Daily Sceptic: Μελέτη Lancet σχετικά με τις αυτοψίες εμβολίων Covid διαπιστώνει ότι το 74% προκλήθηκε από εμβόλιο - Το περιοδικό αφαιρεί τη μελέτη εντός 24 ωρών - 6 Ιουλίου 2023 (https://dailysceptic.org/2023/07/06/lancet-study-on-covid-vaccine-autopsies-finds-74-were-caused-by-vaccine-journal-removes-study-within-24-hours/)

https://transition-news.org/74-prozent-der-todesfalle-durch-covid-impfstoff-verursacht


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!