Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Η θυσία του Δρ Kirk Moore: Ο θαρραλέος γιατρός αντιμετωπίζει 15 χρόνια φυλάκισης για την προστασία της δημόσιας υγείας (αποκλειστικό)

 


Ο αγώνας του Δρ Moore εκτείνεται πέρα από τις προσωπικές του προκλήσεις, αντιπροσωπεύοντας έναν ευρύτερο αγώνα για το δικαίωμα επιλογής, την ενημερωμένη συναίνεση και την αμφισβήτηση των κυβερνητικών αφηγήσεων.

30 Ιουνίου 2023

Σωλτ Λέηκ Σίτυ, Γιούτα - Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το RAIR Foundation USA, ο Δρ Kirk Moore, ένας αφοσιωμένος πλαστικός χειρουργός πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο, αποκαλύπτει το οδυνηρό ταξείδι της αντίστασης ενάντια στις εντολές εμβολίων, μόνο για να αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες και αμείλικτη κυβερνητική υπερβολή. Αντιμετωπίζοντας τρεις κατηγορίες κακουργήματος και την προοπτική ποινής φυλάκισης για έως και 15 χρόνια, ο Δρ Moore και το προσωπικό του βρίσκονται υπό πολιορκία καθώς αρνούνται να υποκύψουν στις καταπιεστικές τακτικές της Μεγάλης Κυβέρνησης.

Ο Δρ Moore, ένας ανύπανδρος πατέρας που μεγαλώνει δύο παιδιά, βρέθηκε στο επίκεντρο της πανδημικής καταιγίδας στις αρχές του 2020. Ο φόβος και η αβεβαιότητα κατέλαβαν το έθνος, καθώς οι ειδήσεις πλημμύρισαν τα ερτζιανά, ζωγραφίζοντας μια ζοφερή εικόνα μιας νέας επιδημίας ιού. Αλλά ως σκεπτικιστής, αναζήτησε την αλήθεια πέρα από τα εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα. Δουλεύοντας επιμελώς στο γραφείο του, ασχολήθηκε με την έρευνα, μελετώντας βίντεο, άρθρα και podcast για να κατανοήσει την εξελισσόμενη κρίση.

(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Μέσα σε μια εβδομάδα από το κλείσιμο του ιατρείου του, ο Δρ Moore συνειδητοποίησε ότι η αφήγηση που παρουσιάστηκε από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ήταν γεμάτη εξαπάτηση. Σίγουρος για τα συμπεράσματά του, ετοιμάστηκε να ξανανοίξει την πρακτική του. Ωστόσο, η κυβερνητική παρέμβαση ανέτρεψε τα σχέδιά του όταν ο πρώην πλέον κυβερνήτης της Γιούτα Gary Herbert έδωσε εντολή για το κλείσιμο των μη βασικών επιχειρήσεων, αφήνοντας πολλούς μπερδεμένους από την ασαφή διάκριση μεταξύ βασικών και μη ουσιωδών.

Απτόητος, ο Δρ Moore επικεντρώθηκε στην θεραπεία ασθενών που ζήτησαν τη βοήθειά του εκτός του συμβατικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Οπλισμένος με γνώσεις από ειδικούς όπως ο Peter McCullough, ο Vladimir Zelenko και το FLCC, συνταγογράφησε υδροξυχλωροκίνη, Zithromax, ψευδάργυρο, κουερσετίνη, EGCG και άλλα συμπληρώματα σε όσους είχαν ανάγκη, γεγονός που τον έφερε σε αντίθεση με την κυρίαρχη αφήγηση.

Καθώς το εμβόλιο έγινε το επίκεντρο της αντιμετώπισης της πανδημίας, ο Δρ Moore έγινε μάρτυρας της συνεχώς μεταβαλλόμενης κοινής γνώμης και της πολιτικής στάσης γύρω από αυτό. Με στόχο την παροχή ενημερωμένης συναίνεσης, ίδρυσε μια κλινική εμβολίων τον Απρίλιο του 2021. Ενέπλεξε τους ασθενείς σε λεπτομερείς συζητήσεις σχετικά με τους κινδύνους και τις επιλογές θεραπείας, δίνοντας προτεραιότητα στην αυτονομία και την ευημερία τους.

Παρά την αφοσίωσή του στην ενημερωμένη λήψη ιατρικών αποφάσεων, ο Δρ Moore σύντομα αντιμετώπισε κατηγορίες για διανομή πλαστών εμβολίων και πλαστών καρτών εμβολίων, οδηγώντας σε ποινικές διώξεις που θα μπορούσαν να αμαυρώσουν την επαγγελματική του φήμη και να απειλήσουν την επιβίωσή του. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι έδωσε αλατούχα εμβόλια σε χιλιάδες ασθενείς, προδίδοντας τον όρκο του και την εμπιστοσύνη της κοινότητάς του.

Ωστόσο, οι κατηγορίες εναντίον του Δρ Moore παραβλέπουν τις αμέτρητες ζωές που έσωσε και τη συμπονετική φροντίδα που παρείχε. Ο Δρ Moore αντιμετώπισε πάνω από 800 ασθενείς, προσφέροντας επισκέψεις στο σπίτι και ολοκληρωμένες θεραπείες με στεροειδή υψηλής δόσης, βιταμίνη C IV, από του στόματος ιβερμεκτίνη και πολλά άλλα. Οι ενέργειές του έσωσαν ζωές, επιτρέποντας στους ασθενείς να αναρρώσουν χωρίς να αντιμετωπίσουν τις επικίνδυνες συνέπειες της θεραπείας με ρεμδεσιβίρη (https://rairfoundation.com/first-degree-murder-remdesivir-is-being-used-to-kill-us/).

Εν μέσω των κατηγοριών, ο Δρ Moore παραμένει αποφασιστικός στην πεποίθησή του ότι οι ιατρικές αποφάσεις πρέπει να βασίζονται σε ισχυρά επιστημονικά στοιχεία. Η στάση αρχών του ενάντια στις εντολές εμβολιασμού και η δέσμευσή του να παρέχει στους ασθενείς επιλογές τον έχουν φέρει σε αντίθεση με μια καταναγκαστική κυβέρνηση που επιδιώκει να καταστείλει τις αντίθετες φωνές.

Η ιστορία του Δρ Moore υπογραμμίζει τον ευρύτερο αγώνα για ιατρική ελευθερία και ατομικά δικαιώματα ενόψει των αυξανόμενων κυβερνητικών διαταγμάτων σε όλα τα κοινωνικά στρώματα αντί της γνώμης των ειδικών. Η ακλόνητη αφοσίωσή του στη φροντίδα των ασθενών και στην τεκμηριωμένη ιατρική είναι ένας φάρος ελπίδας για όσους επιδιώκουν να υπερασπιστούν την αυτονομία και την ευημερία τους ενάντια σε καταπιεστικές εντολές.

Καθώς η δίκη πλησιάζει, ο Δρ Moore παραμένει σταθερός, γνωρίζοντας ότι ο αγώνας του εκτείνεται πέρα από τις προσωπικές του προκλήσεις. Αντιπροσωπεύει έναν αγώνα για το δικαίωμα επιλογής, το δικαίωμα στην ενημερωμένη συναίνεση και το δικαίωμα αμφισβήτησης της επικρατούσας αφήγησης χωρίς φόβο αντιποίνων.

Το θαρραλέο ταξείδι του Δρ Moore μας θυμίζει όλα αυτά σε περιόδους κρίσης. Είναι σημαντικό να αμφισβητούμε, να αναζητούμε την αλήθεια και να υπερασπιζόμαστε την ελευθερία. Καθώς η μάχη μαίνεται ενάντια στην άγνοια, την παραπληροφόρηση και την προκατάληψη, ας θυμηθούμε τη γενναιότητα του Δρ Moore, ο οποίος στάθηκε ακλόνητος στη δέσμευσή του στην επιστήμη, τη συμπόνια και τη λογική. Παρέμεινε αποφασιστικός απέναντι στις αντιξοότητες και η κληρονομιά του θα συνεχίσει να εμπνέει τις επόμενες γενιές. Η συνέντευξη του Δρ Moore παρέχει μια ειλικρινή και εγκάρδια ματιά στη συνεχιζόμενη μάχη του ενάντια στις κατηγορίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Ενώ αναγνωρίζει ότι ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα πνευματικός ή θρησκευόμενος, τονίζει τη σημασία του καλού έναντι του κακού στην τρέχουσα κατάσταση. Πιστεύει ότι οι προσευχές, η συναισθηματική υποστήριξη και ο δημόσιος σχολιασμός παίζουν κρίσιμο ρόλο στην υπεράσπιση της αλήθειας και της ελευθερίας.

Οικονομικά, ο Δρ Moore και η οικογένειά του αντιμετωπίζουν μια σημαντική πρόκληση στην καταπολέμηση των απεριόριστων πόρων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Για να υποστηρίξουν τον σκοπό τους, ορισμένοι φίλοι και συγγενείς έχουν δημιουργήσει έναν λογαριασμό συγκέντρωσης χρημάτων (https://www.givesendgo.com/Fight4moore) που ονομάζεται "Stand for Moore" για να συγκεντρώσουν χρήματα. Ο Δρ Moore εκφράζει επίσης την προθυμία του να δεχτεί βοήθεια και συμβουλές από οποιονδήποτε έχει νομική εμπειρία ή επαφές με έμπειρους δικηγόρους.

Η υπόθεση της κυβέρνησης εναντίον του Δρ Moore φαίνεται να επικεντρώνεται στην οικονομική απάτη, με ισχυρισμούς ότι πήρε χρήματα από ασθενείς για τη χορήγηση εμβολίων. Ωστόσο, ο Δρ Moore αρνείται κατηγορηματικά αυτές τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν χρέωσε κανέναν ασθενή για τις υπηρεσίες του. Επισημαίνει ότι περιέθαλπε ασθενείς δωρεάν, αποδεχόμενος μόνο την επιστροφή των εξόδων που παρασχέθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις.

Στη συνέντευξη, ο Δρ Moore εκφράζει ανησυχίες σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις των εμβολίων COVID, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τη μυοκαρδίτιδα. Αναφέρει πρόσφατη έρευνα σε ποντίκια που δείχνει μια ανησυχητική συχνότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδας μετά τη χορήγηση εμβολίου, γεγονός που εγείρει ερωτήματα σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους στους ανθρώπους. Αναφέρει τραγικές περιπτώσεις νεαρών αθλητών και επαγγελματιών παικτών που πέθαναν αφού διαγνώστηκαν με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό.

Ο Δρ Moore καλεί τους ανθρώπους να είναι θαρραλέοι, να σταματήσουν την αυτολογοκρισία και να μιλήσουν ενάντια στη διάβρωση των ελευθεριών και τους πιθανούς κινδύνους ορισμένων ιατρικών παρεμβάσεων. Εκφράζει την ανάγκη για περισσότερες αυτοψίες για να κατανοήσουμε τον πραγματικό αντίκτυπο των εμβολίων COVID στην υγεία των ανθρώπων και προειδοποιεί ενάντια στην τυφλή παράδοση της ελευθερίας στο όνομα της ασφάλειας.

Πηγή: rairfoundation.com

https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-kirk-moores-sacrifice-courageous?utm_source=substack&utm_medium=email

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!