Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Κυβέρνηση Μπάιντεν: Οι βόμβες διασποράς που σκοτώνουν παιδιά χρησιμοποιούνται μόνο από «εγκληματίες πολέμου», ... μέχρι να χρησιμοποιηθούν από εμάς


Το καθεστώς Μπάιντεν ενέκρινε βόμβες διασποράς (https://www.aljazeera.com/news/2023/7/7/us-to-give-ukraine-widely-banned-cluster-munitions-despite-fears) για την Ουκρανία, με τη δικαιολογία ότι «αλλά η Ρωσσία τις χρησιμοποίησε πρώτη».(https://www.zerohedge.com/geopolitical/nato-ok-cluster-bombs-after-white-house-approves-ukraine-stoltenberg)

Παρακολουθήστε παρακάτω καθώς η πρώην γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Jen Psaki καταδικάζει τη χρήση βομβών διασποράς ως «έγκλημα πολέμου» το 2022. Η γενική ώθηση του σχολίου της υποδηλώνει ότι μόνο οι «κακοί» θα χρησιμοποιούσαν αυτά τα μικρά βομβίδια που τείνουν να μένουν ξαπλωμένα στο έδαφος, χωρίς να εκραγούν, μέχρι να έρθουν μικρά παιδιά και να τα πάρουν, ανατινάζοντας τα μικρά τους σώματα σε κομμάτια.

https://twitter.com/JackPosobiec/status/1677436400755527681?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1677436400755527681%7Ctwgr%5E9a4b23715a7b68883ea06f274d04f0c2c378debc%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fleohohmann.com%2F2023%2F07%2F08%2Fbiden-admin-child-killing-cluster-bombs-are-only-used-by-war-criminals-until-theyre-used-by-us%2F

Οι βόμβες διασποράς απαγορεύονται ευρέως σε όλο τον κόσμο.

Η Sarah Yager, διευθύντρια της Human Rights Watch στην Ουάσινγκτον, χαρακτήρισε την απόφαση των ΗΠΑ «καταστροφική».

«Είναι απολύτως απαίσιες για τους αμάχους», δήλωσε η Yager στο Al Jazeera (https://www.aljazeera.com/news/2023/7/7/us-to-give-ukraine-widely-banned-cluster-munitions-despite-fears) σε τηλεοπτική συνέντευξη. «Νομίζω ότι όταν οι νομοθέτες και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες δουν τις φωτογραφίες παιδιών με χαμένα άκρα, γονέων τραυματισμένων, σκοτωμένων από τα δικά μας αμερικανικά πυρομαχικά διασποράς, θα υπάρξει μια πραγματική αφύπνιση για την ανθρωπιστική καταστροφή που λαμβάνει χώρα».

Θυμηθείτε, αυτή είναι η ίδια κακή διοίκηση που ενέκρινε πρόσφατα ραδιολογικά βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου για χρήση στην Ουκρανία, δηλητηριάζοντας ενδεχομένως μερικά από τα πιο εύφορα μαύρα χώματα στον κόσμο για τις επόμενες δεκαετίες.

Η Αποκάλυψη, 18 μιλάει για τη μεγάλη, τη σύγχρονη Βαβυλώνα, που καταστράφηκε τις τελευταίες ημέρες, συντρίβοντας την ικανότητά της να διακινεί κάθε είδους προϊόντα πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένων «των σωμάτων και των ψυχών των ανθρώπων», τα οποία διερεύνησα στο προηγούμενο άρθρο μου (https://leohohmann.com/2023/07/06/watch-video-star-of-sound-of-freedom-the-most-powerful-whistleblower-movie-released-in-decades-says-u-s-3-letter-agencies-involved-in-child-sex-trafficking/) σχετικά με την ιστορία του Tim Ballard στο Sound of Freedom.

Αλλά ένα άλλο χαρακτηριστικό του αναβιωμένου βαβυλωνιακού συστήματος των έσχατων καιρών, το οποίο η Αγία Γραφή λέει στην Αποκάλυψη 18 ότι θα καταστραφεί «σε μία ώρα» είναι ότι σπέρνει τον όλεθρο στο φυσικό περιβάλλον της γης. Οι εωσφορικοί ολιγάρχες που κυβερνούν τον κόσμο λατρεύουν να μιλούν για «σωτηρία του εργοστασίου» με τις πολιτικές τους που οδηγούν σε πλήρη επιτήρηση και έλεγχο, αλλά αυτό είναι απλώς μια εγελιανή παγίδα. Δεν ενδιαφέρονται για το περιβάλλον. Το ζητούμενο είναι να το καταστρέψουν. Από την προσπάθεια του Μπιλ Γκέητς να μειώσει το φως του ήλιου και διάφορες άλλες τακτικές γεωμηχανικής, μέχρι την καταστροφή των γεωργικών εκτάσεων, τη ρύπανση των ωκεανών και των λιμνών και την ενδεχόμενη χρήση πυρηνικών όπλων, οι παγκοσμιοποιητές δεν ενδιαφέρονται για το περιβάλλον. Είναι υποκριτές.

»Αποκ. 11,18        καί τά ἔθνη ὠργίσθησαν, καί ἦλθεν ἡ ὀργή σου καί ὁ καιρός τῶν ἐθνῶν κριθῆναι καί δοῦναι τόν μισθόν τοῖς δούλοις σου τοῖς προφήταις καί τοῖς ἁγίοις τοῖς φοβουμένοις τό ὄνομά σου, τοῖς μικροῖς καί τοῖς μεγάλοις, καί διαφθεῖραι τούς διαφθείροντας τήν γῆν».

https://leohohmann.com/2023/07/08/biden-admin-child-killing-cluster-bombs-are-only-used-by-war-criminals-until-theyre-used-by-us/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Τρίβει τα χέρια του ο Gates: Εγκρίθηκε το «καλλιεργημένο κοτόπουλο» για δημόσια κατανάλωση στις ΗΠΑ των εταιριών του
    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/686510/trivei-ta-xeria-tou-o-gates-egkrithike-to-kalliergimeno-kotopoulo-gia-dimosia-katanalosi-stis-ipa-ton-etairion-tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!