Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Οι άνθρωποι θα «υπακούσουν» σε μελλοντικά lockdown - Αξιωματούχος «μονάδας ώθησης»


(Πηγή: https://ethicsunwrapped.utexas.edu/glossary/obedience-to-authority)

Για να αποφευχθεί η επανάληψη της «τριπλής επιδημίας» του περασμένου χειμώνα... Οι Αμερικανοί θα ενθαρρυνθούν να σηκώσουν τα μανίκια τους όχι μόνο για τα εμβόλια της γρίπης, αλλά και για δύο άλλα εμβόλια, ένα από αυτά εντελώς νέο.


Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να αποδέχονται ολοκληρωτικές πολιτικές που πιθανότατα δεν θα ακολουθούσαν ποτέ στο παρελθόν. Και αυτή η κοινωνική εξάρτηση θα μπορούσε να διευκολύνει όταν αναγκάζει το κοινό να συμμορφωθεί κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας - τουλάχιστον, αυτό λένε οι αξιωματούχοι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο καθηγητής David Halpern είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Behavioral Insights Team, γνωστής και ως "Nudge Unit". Ο οργανισμός εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνεργάζεται με κυβερνήσεις για την κοινωνική μηχανική, την ψυχολογία και τις τακτικές για να κάνει τους πολίτες να συμμορφώνονται με τις πολιτικές.

Και όπως αναφέρουν τώρα οι New York Times, μια νέα κρίση υγείας είναι ήδη προ των πυλών. Και ευτυχώς έχουμε ήδη μια απάντηση σε αυτό. Ένας τρόπος να το σταματήσουμε στα ίχνη του. Και αυτό είναι, ένα νέο εμβόλιο. Για να αποφευχθεί η επανάληψη της «τριπλής επιδημίας» αναπνευστικών ασθενειών του περασμένου χειμώνα, οι Αμερικανοί θα ενθαρρυνθούν να σηκώσουν τα μανίκια τους όχι μόνο για εμβόλια γρίπης αλλά και για δύο άλλα εμβόλια, ένα από αυτά εντελώς νέο.


Σημειώνει ότι οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι


 υγείας των ΗΠΑ ενθαρρύνουν τώρα τρία


 εμβόλια: το εμβόλιο της γρίπης, το εμβόλιο


 COVID και το εμβόλιο RSV.


Πηγή: 'Crossroads': https://www.theepochtimes.com/people-will-obey-future-lockdowns-says-nudge-unit-official_5378995.html

https://lionessofjudah.substack.com/p/people-will-obey-future-lockdowns?utm_source=substack&utm_medium=email

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Την αντικατάσταση των εικόνων στους ναούς με τάμπλετ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης

    https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/tin-antikatastasi-ton-eikonon-stoys-naoys-me-tamplet-anakoinose-o-pierrakakis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!