Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

AΓΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ: ΠΩΣ Η ΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ

Παραγωγή τροφίμων στην ΕΕ: όλο και περισσότερο ρυθμιζόμενη, όλο και πιο αντικαταναλωτική (Φωτογραφία: Imago)


10 Σεπτεμβρίου 2023

Ήταν νόστιμο το λουκάνικο; Και οι πατάτες; Μήπως όλα μοιάζουν να έχουν διαφορετική γεύση κατά κάποιο τρόπο; Δεν είναι περίεργο. Επειδή από τη φριτέζα μέχρι το αρτοποιείο και ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας πατάτας, περιλαμβάνεται πλέον και η «Πράσινη Συμφωνία».

Με άλλα λόγια, πολιτικές ανοησίες, που επινοήθηκαν από σκιώδεις στρατηγούς. Είτε πρόκειται για απεριόριστη κινητικότητα, είτε για το να ζει κανείς στο δικό του σπίτι είτε για τη διασκέδαση της κατανάλωσης: μια ελίτ θέλει να μας απαγορεύσει όλα αυτά. Τώρα είναι η σειρά της διατροφής και της ευχαρίστησής μας με γαστρονομικές απολαύσεις. Το σχέδιο είναι έξυπνα σχεδιασμένο και υλοποιημένο ήσυχα και αθόρυβα σε φάσεις. Η επίθεση στην καλή κουζίνα και τη συμβατική διατροφή έρχεται με πολλαπλές λαβές, αφενός με κανονισμούς από τις Βρυξέλλες και αφετέρου με ελεγχόμενη επιβολή στα αντίστοιχα κράτη μέλη.

Πουθενά αυτό δεν είναι τόσο ακραίο όσο στη Γερμανία. Στην αρχή, ο καταναλωτής δεν έχει επίγνωση αυτής της τοξικής παράνοιας: επειδή το σχέδιο έχει αποσυναρμολογηθεί σε μεμονωμένα μέρη. Από τη μία πλευρά, υπάρχει ένα καλά οργανωμένο προπαγανδιστικό μέτωπο εδώ, το οποίο σκόπιμα θέλει να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα για το καλό φαγητό και την επιθυμία για αυτό εκ των προτέρων. Αυτές περιλαμβάνουν αμφισβητήσιμες συμβουλές διατροφής "από πάνω", προπαγάνδα για την κλιματική αλλαγή της χειρότερης ποικιλίας λαχανικών, καθώς και δραστικές παρεμβάσεις και απαγορεύσεις στην παραγωγή τροφίμων. Το ύπουλο παιχνίδι συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό, αλλά λόγω της έλλειψης διαφωτιστικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και ευκαιριακών κομμάτων, η μαζική επίθεση δεν έχει φτάσει ακόμη στο κοινό - ακόμα κι αν ξαφνικά έχει πάρει μια ασυνήθιστα χειρότερη γεύση.

Συντονισμένη επίθεση κατά των αερίων των αγελάδων

Κάθε μέρα μας κάνουν ψυχολογική πλύση εγκεφάλου, κηρύττουν στους ανθρώπους ξανά και ξανά, όλως συμπτωματικώς, τέτοια «σοφία» και οικολογικές αφηγήσεις όπως αυτή (https://www.mdr.de/wissen/klima/klimawandel-ernaehrungssystem-veraenderte-lebensmittelproduktion-100.html): «Το μεθάνιο προέρχεται από τα έντερα των αγελάδων και των προβάτων, μεταξύ άλλων. Από τα περιττώματα και τα αέριά τους». Η συντονισμένη επίθεση κατά της εντερικής δραστηριότητας των αγελάδων και των προβάτων είναι απαράδεκτη. Εκτός από το μίσος για τα σκυλιά και τα κατοικίδια ζώα γενικά, το οποίο επίσης εξαπλώνεται προπαγανδιστικά μεταξύ της αριστεράς και των Πρασίνων, η νέα αποκλίνουσα αναταραχή στοχεύει τώρα στα ζώα φάρμας, τα οποία υποτίθεται ότι επιβαρύνουν το κλίμα με τα περιττώματα και τα αέριά τους. Πόσο χαμηλά έχουν πέσει. Ναι, και πολύ χαμηλότερα ακόμη. Και εκεί ζουν τώρα οι Πράσινοι.

Εδώ και πολύ καιρό τώρα, ακόμη και στα γερμανικά σχολεία, το μόνο που προσφέρεται ή συνιστάται για φαγητό στους μαθητές είναι αυτό που υπαγορεύουν οι Πράσινοι. Τελεία και παύλα. Όλα τα άλλα είναι ναζιστικά. Οι μαθητές μας κατακλύζονται από υλικό από τα ομοσπονδιακά και πολιτειακά γραφεία πληροφοριών. Οι μαθητές δεν διδάσκονται πλέον πώς να μαγειρεύουν, αλλά το τι πρέπει να απαγορευτεί στην κατσαρόλα, στο τηγάνι και τη σχάρα από το πράσινο κράτος. Με κάθε σοβαρότητα, στους εκπαιδευτικούς προσφέρεται από τα αρμόδια υπουργεία παιδαγωγικό περιεχόμενο που δεν περιλαμβάνει καν οποιαδήποτε σκέψη για την κουλτούρα των τροφίμων ή την ελευθερία επιλογής στη διατροφή. Στα γερμανικά σχολεία, οι μαθητές των πράσινων σχολείων εξασκούνται ιδεολογικά και επανεκπαιδεύονται ώστε να μετατραπούν σε άνευ όρων ηλίθια οργανικά υποκείμενα, τα οποία αργότερα – και δεν αποτελεί καμμία έκπληξη – παριστάνουν τους κλιματικούς ακτιβιστές κολλώντας τους εαυτούς τους στους δρόμους με ποζάροντας με κενές και ηλίθιες εκφράσεις του προσώπου πιστεύοντας σοβαρά ότι με αυτό θα σώσουν τον κόσμο.

"Το κλίμα τρώει μαζί σας"

Το διδακτικό υλικό για το δημοτικό σχολείο (https://www.umwelt-im-unterricht.de/hintergrund/lebensmittel-ernaehrungsgewohnheiten-und-ihre-klimabilanz/) περιέχει υπαινικτικές αφηγήσεις όπως αυτές: «Η παραγωγή και η κατανάλωση τροφίμων συνδέονται με σημαντικές συνέπειες για το περιβάλλον και το κλίμα. Ποια είναι η σχέση μεταξύ διατροφής και εκπομπών αερίων θερμοκηπίου; Και πώς μπορεί η προμήθεια τροφίμων να γίνει όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το κλίμα;» Και οι παρακάτω διδακτικά «πολύτιμες» και, φυσικά, εντελώς δυσνόητες «ενότητες» συνιστώνται αυστηρά στους εκπαιδευτικούς για διδασκαλία (https://www.umwelt-im-unterricht.de/hintergrund/lebensmittel-ernaehrungsgewohnheiten-und-ihre-klimabilanz/): «Πρόταση μαθήματος: Τρόφιμα και το αποτύπωμα άνθρακα (SEK) – Πρόταση μαθήματος: 'Φιλική προς το κλίμα' διατροφή (GS) – Θέμα του μήνα: Το κλίμα τρώει μαζί σας!».  Γ@μώτο! Κι αυτό;

Όμως, μην ανησυχείτε! Υπάρχει η ΕΕ και οι κλόουν της, οι οποίοι με την "Πράσινη Συμφωνία" φροντίζουν να μετατρέψουν το κακό φαγητό των παλιών λευκών Ναζί ή των μετα-αποικιοκρατών Ευρωπαίων και άλλων ρατσιστών του κλίματος σε κάτι απαίσιο και ακατάλληλο. Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ορισμένοι βουλευτές της ΕΕ εμπλέκονται συχνά σε σκάνδαλα διαφθοράς. Οι υπόλοιποι, ακόμη και χωρίς τις μυστικές, ανεξερεύνητες δωροδοκίες που μεταφέρονται σε σάκους κάτω από το τραπέζι, τρέφονται πλουσιοπάροχα και λιπαρά, γεγονός που συνιστά μια πολυτελή διατροφή, όπως μπορεί να φανεί από τους πολλούς υπέρβαρους πολιτικούς. Όχι μόνο μια Ricarda Lang ενσαρκώνει έναν τρόπο ζωής με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, η οποία είναι ακριβώς το αντίθετο από το δόγμα της αποχής που διαδίδει.

Ο συγγραφέας αυτών των γραμμών ζει κοντά στο Στρασβούργο εδώ και αρκετό καιρό - όπου η αλσατική κουζίνα και η κουζίνα του Baden συναντιούνται σε ένα εύγεστο πάντρεμα. Δεδομένου ότι έχω υπάρξει φίλος με αρκετούς εστιάτορες για μεγάλο χρονικό διάστημα – επίσης στην ειδυλλιακή Αλσατία – έγινα αυτόπτης μάρτυρας των διατροφικών συνηθειών μιας εξαιρετικά καλοπληρωμένης ελίτ, η οποία περιλαμβάνει επίσης βουλευτές της ΕΕ, όχι μόνο ως φιλοξενούμενους. Για παράδειγμα, στην πρώην "Perle des Vosges" κοντά στο Saint Nabor, οι κυρίες και οι κύριοι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του Στρασβούργου πηγαινοέρχονταν. Ο Ecki και η Edith Zink σέρβιραν το γαλλικό Cordon Bleu με αλσατική ποιότητα - αλλά σε μεγέθη XXL που προεξείχαν πέρα από το πιάτο. Δεν είναι περίεργο: ο πανδοχέας καταγόταν από το Husum και ήταν πρώην μάγειρας σε πλοίο. Σε αυτό το σημείο άρεσε στους πολιτικούς της ΕΕ να σχηματίζουν ουρές· Ειδικά οι πατάτες του ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς σε αυτούς, ωραίες,τραγανές και χρυσαφένιες τηγανητές πατάτες.


Στο Στρασβούργο ψηφίζουν την «Πράσινη Συμφωνία», στην Αλσατία επιδίδονται σε ένα γαστρονομικό όργιο

Θα μπορούσα να απαριθμήσω μια σειρά από άλλα παραδοσιακά εστιατόρια με πολύ κρέας και τραγανές πατάτες μέχρι τον Μέλανα Δρυμό, όπου οι ελίτ της ΕΕ έφαγαν ασύδωτα εις βάρος μας, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων εκείνων των κομμάτων που εγκρίνουν την «Πράσινη Συμφωνία» και την «ανάκαμψη των τροφίμων» με όλες τις ευλογίες της, από το τεχνητό κρέας μέχρι τα έντομα που τρώγονται. Απλώς ανήκει στο επιχείρημα της γιγαντιαίας υποκρισίας του κηρύγματος  αυτής της παρακμιακής φυλής, η οποία επιδίδεται στην πολυτέλεια εις βάρος μας και θέλει να μας κρατά όλο και πιο «συνειδητούς» και ταπεινούς. Από τη μία τοποθεσία της ΕΕ στο Στρασβούργο, μια γρήγορη παρατήρηση: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Βρυξελλών είναι τελικά υπεύθυνη για τις χειρότερες εξωφρενικές πράξεις κατά των συμφερόντων του πληθυσμού. Εδώ είναι που οι ελίτ – κυρίως σε συντονισμό με τους Αμερικανούς χρηματοδότες τους και τους υποστηρικτές της οικονομικής ελίτ Σόρος-Γκέητς-Χάρβεϋ – εκκολάπτουν τις επιθέσεις τους εναντίον των πολιτών. Οι Βρυξέλλες είναι επίσης γνωστές ως η πρωτεύουσα της Ευρώπης - και οι τουριστικοί οδηγοί συμφωνούν ομόφωνα ότι αυτή η πόλη είναι εδώ και καιρό ένας από τους «κορυφαίους προορισμούς για χιλιάδες πολιτικούς και ηγέτες». Διάσημη για την καλή της κουζίνα, και την σπεσιαλιτέ της: τα αντίδια Βρυξελλών!

Και μετά αυτό: Τον Απρίλιο του 2018, ξαφνικά ειπώθηκε ότι η ΕΕ απαγόρευε το βαρύ τηγάνισμα των τηγανητών πατατών. Ξαφνικά, εν μία νυκτί, λέγεται ότι μόνο πατάτες τηγανητές και ψωμί (!) με ελαφριά κρούστα μπορούσαν να τηγανιστούν στις κουζίνες. Από τώρα και στο εξής, τα εστιατόρια και τα σνακ μπαρ θα πρέπει να συμμορφώνονται με αυτές τις νέες οδηγίες της ΕΕ για το ακρυλαμίδιο (πρόσχημα: υποτιθέμενα καρκινογόνο).

Υπήρχε επίσης και αυτός ο υπαινιγμός από τις Βρυξέλλες: Ακόμη και στο σπίτι θα πρέπει να τηγανίζονται πιο απαλά! Αμέσως μετά, οι κύριοι και οι κυρίες από την Επιτροπή επέστρεψαν σίγουρα στα καλύτερα μέρη όπου γνωρίζονται μεταξύ τους, και είναι σαν να ακούω έναν Επίτροπο να λέει σε κάποιον σερβιτόρο: "Jaques, σας παρακαλώ φτιάξτε τις πατάτες για εμάς ως συνήθως, ωραία, ο ηλίθιος νόμος δεν ισχύει για εμάς, χαχαχα...". Θυμάμαι ακόμα πώς όλοι αποδοκίμασαν άλλη μια «πολιτική» των Βρυξελλών, ενώ επέστρεψαν αυτόματα στην εφεύρεση της «θερινής ώρας», της πιο ηλίθιας εντολής από όλες.

Ένας δούρειος ίππος στην κουζίνα σας

Αλλά κανείς από εμάς δεν πρόσεξε καν ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή και ότι οι Βρυξέλλες μόλις είχαν βάλει ξεδιάντροπα έναν δούρειο ίππο στην εστία για εμάς (https://www.spiegel.de/gesundheit/ernaehrung/acrylamid-eu-verbietet-das-starke-frittieren-von-pommes-a-1202104.html): «Τι ακριβώς πρέπει να αλλάξει στην προετοιμασία των τηγανητών πατατών και του ψωμιού; Υπάρχουν μικρές προσαρμογές ... όσο το δυνατόν λιγότερο ψήσιμο. Για το λόγο αυτό, η αρχή των Βρυξελλών παρέχει τώρα στους παραγωγούς τροφίμων ακριβείς κατευθυντήριες γραμμές για την επεξεργασία των εν λόγω τροφίμων. Αλλά ήταν ακριβώς αυτές οι «προδιαγραφές» που τα είχαν όλα. Ο δρόμος προς την ολοκληρωτική οικολογικά σχεδιασμένη οικονομία των λαχανικών χαρτογραφείται και πάλι με ακρίβεια εδώ: Επειδή ξαφνικά δεν αφορούσε μόνο τις τηγανητές πατάτες, αλλά ξαφνικά έγινε επίσης λόγος για το ψήσιμο μπισκότων, ψωμιού ή κέηκ και το καβούρδισμα του καφέ. Αυτό, επίσης, αποκαλύφθηκε από το Spiegel (https://www.spiegel.de/gesundheit/ernaehrung/acrylamid-eu-verbietet-das-starke-frittieren-von-pommes-a-1202104.html)– ομολογουμένως με μεγάλη έγκριση και χωρίς καμμία κριτική γι' αυτό: «Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή θέλει να χρησιμοποιηθούν ποικιλίες πατάτας με λίγο άμυλο. Επομένως, πριν από τη μεταποίηση, τα γεώμηλα πρέπει να αποθηκεύονται σε θερμοκρασίες άνω των 6 βαθμών και σε υψηλή υγρασία, ώστε να ελαχιστοποιείται η "γλύκανση των γεωμήλων λόγω παλαίωσης"".

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και πάλι επιστρέφω στους φίλους μου στη γαστρονομία. Οι έλεγχοι των τροφίμων έχουν γίνει πιο αυστηροί και ακόμη και οι εξωτερικοί έλεγχοι από τις φορολογικές υπηρεσίες έχουν οδηγήσει σε κάποιες περίεργες ερωτήσεις σχετικά με την ποιότητα, την υφή ή την ποσότητα ορισμένων τροφίμων που προσφέρονται για τον επισκέπτη. Είναι όλα σύμπτωση; Ή μάλλον μια έκφραση μιας απόλυτα δικτυωμένης πλέον οργάνωσης ελέγχου προκειμένου να μετατραπεί η γαστρονομία σε πρόθυμους οικολογικούς πάγκους; Έτσι, σε αυτή τη μικτή κατάσταση, ένα σύστημα και μια κακή αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει» είναι πλέον αναγνωρίσιμα: Δεδομένου ότι η κρατική πίεση υπό τον δηλητηριώδη πράσινο ομοσπονδιακό υπουργό Özdemir στον τομέα των τροφίμων σε όλους τους εμπλεκόμενους στον τομέα των τροφίμων - από την παραγωγή, την αναπαραγωγή, τη διανομή, τον εφοδιασμό των εκπτωτικών εταιρειών από τους ελέγχους της βιομηχανίας τροφοδοσίας - είναι πιθανό να έχει αυξηθεί σημαντικά εν τω μεταξύ, η αυξανόμενη πρόβλεψη είναι η υπακοή του κατασκευαστή.

Επίσης, λόγω της μόνιμης αύξησης των τιμών της ενέργειας, ένα άλλο χαρακτηριστικό μπαίνει στο παιχνίδι: Ορισμένοι κατασκευαστές προσπαθούν να απορροφήσουν το κόστος παραγωγής. Το αποτέλεσμα παράλογων πράσινων πολιτικών: η ποιότητα των τροφίμων μειώνεται, καθώς χρησιμοποιείται όλο και φθηνότερη παραγωγή, φτωχότερες και φθηνότερες πρώτες ύλες. Εξοικονόμηση γίνεται επίσης στην αποθήκευση και τη μεταφορά. Επιπλέον, υπάρχουν οι δυσάρεστες συνταγές από τους σεφ δηλητηρίων των Βρυξελλών.

https://www.shutterstock.com/es/search/eating-tasteless

Καταστροφή όχι μόνο για τους 'Connoisseurs' 

Ένας φίλος επέστησε πρόσφατα την προσοχή μου στο ακόλουθο πείραμα: Πάρτε τις φράουλες από την (αλυσίδα σούπερ μάρκετ) Aldi και μουλιάστε τις σε νερό όλη τη νύχτα. Το έκανα – και τρόμαξα το επόμενο πρωί. Οι φράουλες ήταν γκρίζες-λευκές, αλλά ακόμη χειρότερο: δεν είχαν απολύτως καμμία γεύση, ειδικά όχι σαν φράουλες πια. Μήπως άρχισαν να σαπίζουν ήδη τα φρούτα και τα λαχανικά σας στο δρόμο για το σπίτι; Είναι τα αβοκάντο μαύρα εσωτερικά ή δεν ωριμάζουν; Η ψύξη είναι ακριβή, ξέρετε; Εν ολίγοις, η ποιότητα καταστρέφεται σε κάθε στροφή και ταυτόχρονα αλλάζουν οι συνταγές. Έτσι ερχόμαστε υπό τον έλεγχο της των Βρυξελλών. Μια καταστροφή, όχι μόνο για τους καλοφαγάδες.

Ο βαθμός στον οποίο αυτό το οξύ άτυπο διατροφικό σκάνδαλο είναι πιθανό να λάβει χώρα στο σύνολό του καθίσταται τώρα εμφανές μέσω μεμονωμένων σκανδάλων που δεν μπορούν πλέον να αμφισβητηθούν. Αυτή δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση, για παράδειγμα φέρνω ένα σνακ: Στην παιδική μου ηλικία, το ακόλουθο προϊόν - κάτι σαν Haribo, Milka ή Hubba-Bubba - ήταν εξαιρετικά δημοφιλές: Τα γνωστά τσιπς Pom-Bären! Για δεκαετίες, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της γεύσης και της διασκέδασης από τα ράφια σνακ στα γερμανικά σούπερ μάρκετ. Με την πάροδο του χρόνου, η γεύση έγινε όλο και πιο ήπια και όλο και λιγότερο παρέμεινε η προηγούμενη λατρευτική κατάσταση. Κάποιος είχε το θάρρος να ανοίξει το στόμα του και να παραπονεθεί δημόσια ότι τα τσιπς απλά δεν είχαν αυτήν την γεύση της πατάτας όπως παλιά. Ο δυσαρεστημένος χρήστης προκάλεσε μεγάλη αντίδραση στο Facebook, το Instagram και τα λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης - προέκυψε μαζική διαμαρτυρία.

Τότε είναι που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έπρεπε να εμπλακούν και να αναφέρουν, πιθανώς απρόθυμα, τον λόγο για τη φθίνουσα γευστική εμπειρία (https://www.chip.de/news/Neue-Rezeptur-fuer-Kult-Snack-Kunden-sind-nicht-begeistert_184939627.html): «Ο κατασκευαστής Intersnack έχει προσαρμόσει τη συνταγή στο δημοφιλές σνακ... Εκτός από το άμυλο πατάτας, τα τσίπς Pom-Bären περιέχουν τώρα επίσης άμυλο καλαμποκιού, και εκτός από ηλιέλαιο, κραμβέλαιο. Τα τσιπς περιέχουν τώρα λιγότερο αλάτι και λίπος, αλλά ένα γραμμάριο περισσότερη ζάχαρη ανά 100 γραμμάρια. Όταν ρωτήθηκε, η εταιρεία Intersnack ανακοίνωσε ξεδιάντροπα ότι αυτή η συνταγή χειρότερης γεύσης προήλθε από τις επιθυμίες των ίδιων των καταναλωτών, οι οποίοι είχαν ψηφίσει σε έρευνα. Τι δειλοί! Φυσικά, πρόκειται για τις τροποποιημένες οδηγίες της ΕΕ. Και είναι ακριβώς αυτός ο άρρωστος νόμος για τις τηγανητές πατάτες από την ΕΕ, ο οποίος διασφαλίζει τώρα ότι ακόμη και τα μπατόν σαλέ δεν θα έχουν πλέον καμμία γεύση, και ότι όλα θα γίνονται όλο και πιο άγευστα και βαρετά. Λοιπόν, καλά να πάθουμε!



ΠΗΓΗ: https://ansage.org/geschmacklos-wie-eu-und-gruene-uns-das-essen-verderben/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Καταναγκασμός σε χορτοφαγία: Μόνο ένα τυπικό μενού για τα παιδιά στο Freiburg - Πατερναλισμός σε δημοτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς

3 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. `` CODEX ALIMENTARIUS`` ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ FRITZ DERMEER, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ I.G.FARBEN ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β` ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΠΟ- ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ, Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΜΕ, ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΤΙ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ. ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012, Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ CATHERINE AUSTIN FITTS, ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ : `` Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΟ `` Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΞΗΡΑΣΙΑ `Η ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ μας ΑΝΝΙΚΕΡΙ, σέ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Θ Ε Ρ Μ Ο Τ Α Τ Α, γιά όσα λίαν δ ι α φ ω τ ι σ τ ι κ ά μας περιγράφεις!
      Ευχή μας είναι νά ωφεληθούν Α Λ Η Θ Ι Ν Α όσοι τά διαβάσουν!
      (Συνήθως ΟΛΑ δέν είναι "μέρος της μεγάλης αλυσίδος", που ετοιμάζεται γιά τό ....καλό μας;)

      Διαγραφή
  2. Μετά τα μπόλια, αλλάζουν και τη ΔΙΑΤΡΟΦΗ σου για το καλό της ΥΓΕΙΑΣ σου βέβαια και του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
    https://youtu.be/j8IcKbmtbm4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!