Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Διαδηλώσεις στο Βέλγιο - Έξι ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΑΝ (!!!!!!!!!!!!) – λόγω ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ

Αρκετά σχολεία στο Βέλγιο καίγονται επειδή τα παιδιά εκεί πρόκειται να λάβουν υποχρεωτική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Μία διαδηλώτρια κρατά μια πινακίδα με την επιγραφή "Όχι σεξουαλικότητα πριν από την εφηβεία".

Είναι ήδη το έκτο σχολείο στο Βέλγιο στο οποίο αναγκάστηκε να μετακομίσει η πυροσβεστική τις τελευταίες ημέρες: Άγνωστοι πυροδότησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο Montignies-sur-Sambre – η πρόσοψη του σχολείου έχει υποστεί ζημιές.

Αιτιολογία: Στις αρχές του μήνα, το κοινοβούλιο των γαλλόφωνων περιφερειών του Βελγίου ενέκρινε πρόταση για υποχρεωτική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για μαθητές ηλικίας μεταξύ 11 και 15 ετών. Γκράφιτι με συνθήματα κατά της μεταρρύθμισης βρέθηκαν στα σχολεία που δέχτηκαν επίθεση.

Οι μουσουλμάνοι ισχυρίζονται ότι προωθεί την «υπερσεξουαλικοποίηση»

Αυτό πυροδότησε έντονες διαμαρτυρίες στους μουσουλμανικούς κύκλους. Διαμαρτυρίες οργανώθηκαν στις Βρυξέλλες, στις οποίες συμμετείχαν αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι. Αρκετές μουσουλμανικές ενώσεις καταδίκασαν το πρόγραμμα σε κοινή δήλωση, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «υπερσεξουαλικοποίηση» των παιδιών.

Ο πρωθυπουργός Alexander de Croo εξέφρασε το σοκ του για μια πιθανή σύνδεση με τις διαμαρτυρίες κατά της υποχρεωτικής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. «Τα σχολεία μας πρέπει να είναι ένα ασφαλές μέρος για όλα τα παιδιά μας», δήλωσε ο De Croo σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook.

"Η βάση για καλή σεξουαλική υγεία"

«Η πρόσβαση στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν πρέπει να αμφισβητείται. Κάνει τα παιδιά μας ανθεκτικά και είναι το θεμέλιο της καλής σεξουαλικής υγείας», δήλωσε ο de Croo.

Και σύμφωνα με το Der Spiegel, η υπουργός Παιδείας της Ομοσπονδίας Βαλλονίας-Βρυξελλών, Caroline Desir, δήλωσε: «Θα ήθελα να καλέσω όλους να ηρεμήσουν και να προσπαθήσουν ξανά να αντικρούσουν τα ψέμματα σχετικά με το σύστημα Evras. Όχι, δεν προετοιμάζει ένα σύστημα παιδεραστίας. Όχι, δεν σκοπεύει να κάνει τα παιδιά να αλλάξουν φύλο. Όχι, δεν σκοπεύει να διδάξει στα παιδιά πώς να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις». (SDA/νέο)


ΠΗΓΗ: https://www.blick.ch/ausland/proteste-in-belgien-sechs-schulen-angezuendet-wegen-sexualkunde-id18947401.html



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. ...'Έγκλημα καί Τ ι μ ω ρ ί α' καί δέν είναι μόνο ένας τίτλος από τά περίφημα βιβλία του Μεγάλου Φιοντόρ Ντοστογιέφσκυ, αλλά ΙΣΧΥΕΙ σέ άπειρες περιπτώσεις στήν ζωή μας, όταν α π ο μ α κ ρ υ ν ό μ ε θ α από τόν Θεό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήραν τον νόμο στα χέρια τους: Γονείς ξυλοκόπησαν 35χρονο Ρομά που πήγε να βιάσει τη 13χρονη κόρη τους στην Κω
    https://www.newslarisa.gr/2023/09/35-13.html?fbclid=IwAR18Kc-_yymZAee_gF_3BNh5RnL8HEkdD4V1EWinPPuv5y1jti91szTobO0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
    https://www.youtube.com/watch?v=GIvcmIhHb4s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!