Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ένα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Καναδοί θα διαδηλώσουν στις 20 Σεπτεμβρίου: «Αυτό θα μπορούσε να είναι η ΑΡΧΗ ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ».

pexels.com

Η ιδεολογία του φύλου εξαπλώνεται παντού στη Δύση. Αλλά ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΛΕΝΕ "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ". Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ένα εκατομμύριο Καναδοί θα διαδηλώσουν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από την κατήχηση των ΛΟΑΤ στα σχολεία.

Σε εθνικό επίπεδο, από ακτή σε ακτή, δημιουργούνται χώροι όπου οι άνθρωποι μπορούν να συμμετάσχουν στην «ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ». Με το σύνθημα «ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ», οι Καναδοί θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από την ιδεολογία του φύλου, το σεξουαλικό περιεχόμενο στις βιβλιοθήκες και την προπαγάνδα των ΛΟΑΤ.

Οι διοργανωτές τονίζουν στην ιστοσελίδα τους ότι η «WOKE ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ» ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.

Η κύρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Οττάβα, την πρωτεύουσα του Καναδά. Οι διαδηλωτές θα συναντηθούν στις 9 π.μ. τοπική ώρα μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου, το ίδιο μέρος όπου διαμαρτύρονται οι φορτηγατζήδες. Στις 11 π.μ., η πορεία μεταφέρεται στο κέντρο της πόλης.

Οι γονείς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την πορεία καλούνται να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο εκείνη την ημέρα.

«Οι γονείς έχουν φτάσει στο 'αμήν'», λέει η Natasha Montreal σε μια συζήτηση με τον Jim Ferguson. Σύμφωνα με τον Ferguson, οι Καναδοί θα μπορούσαν να δώσουν την ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. «Αυτό θα μπορούσε να είναι Η ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ».

Η Natasha καθιστά επίσης σαφές ότι αυτή η ριζοσπαστική ιδεολογία του φύλου αποτελεί μέρος της παγκόσμιας ατζέντας 2030.

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.».


ΠΗΓΗ: https://uncutnews.ch/eine-million-kanadier-werden-am-20-september-demonstrieren-dies-koennte-der-beginn-einer-riesigen-bewegung-sein/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Ε Ξ Ο Χ Ο!
    Εύγε Μαριγώ μας!
    (Οι γονείς όμως πρόσεξαν ΚΑΛΑ - καί - αυτήν τήν ανάρτηση;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά!
      Ας ελπίσουμε ότι θα το διαβάσουν οι γονείς.

      ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!