Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Οι θεωρίες συνωμοσίας στο "They Cloned Tyrone" και η σύνδεσή τους με τη μυστηριώδη νοσηλεία του Jamie Foxx



Στην ταινία του Netflix "They Cloned Tyrone", ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Jamie Foxx κλωνοποιείται σε ένα μυστικό υπόγειο εργαστήριο που διευθύνεται από μια ελίτ οργάνωση. Παραδόξως, περίπου τη στιγμή που κυκλοφόρησε η ταινία, ο Foxx νοσηλεύτηκε για λόγους που παραμένουν μυστηριώδεις μέχρι σήμερα ... Και κυκλοφόρησαν φήμες ότι κλωνοποιήθηκε. Εδώ είναι μια ματιά σε αυτή την παράξενη κατάσταση και τα μηνύματα που κρύβονται σε αυτή την ταινία.

Μόλις κυκλοφόρησε το They Cloned Tyrone στο Netflix, η ταινία επαινέθηκε ως μοντέρνο κλασσικό. Αναμειγνύοντας το Blaxploitation της δεκαετίας του 1970 με στοιχεία κωμωδίας, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας, η ταινία επαινέθηκε από τους κριτικούς για το στυλ κάμψης του φύλου και την απόδοση των πρωταγωνιστών της: John Boyega, Teyonah Parris και Jamie Foxx.

Η ταινία ξεκινά ως μια τυπική γκανγκστερική ταινία, με σκληρές σκηνές που αφορούν εμπόρους ναρκωτικών, νταβατζήδες και τις παροιμιώδεις ξεβράκωτές τους. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πολύ συνωμοτικά πολύ γρήγορα όταν οι πρωταγωνιστές κάνουν μια περίεργη ανακάλυψη: Οι άνθρωποι στη γειτονιά τους ελέγχονται από το μυαλό μέσω ναρκωτικών που περιέχονται σε τρόφιμα, ποτά και προϊόντα ομορφιάς. Ακόμα χειρότερα: Τα βασικά μέλη της κοινότητας είναι στην πραγματικότητα κλώνοι που δημιουργήθηκαν σε ένα υπόγειο εργαστήριο που ανήκει σε μια ισχυρή ελίτ οργάνωση.

Εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται πραγματικά περίεργα. Λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία του They Cloned Tyrone, ο Jamie Foxx νοσηλεύτηκε για μυστηριώδεις λόγους που παραμένουν αίνιγμα μέχρι σήμερα.

Κλωνοποίησαν τον Τζέιμι;

Μετά την παρατεταμένη νοσηλεία του, η οποία πυροδότησε πολλές φήμες (συμπεριλαμβανομένου του αποτελέσματος ενός εμβολίου COVID-19), ο Jamie Foxx πήγε σε αποτοξίνωση.




Ένας τίτλος για τον Jamie Foxx που πηγαίνει σε μια «εγκατάσταση αποτοξίνωσης» (που είναι συχνά μια κωδική λέξη για επαναπρογραμματισμό) μετά τη μυστηριώδη νοσηλεία του.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Jamie επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η ετυμηγορία ήταν αυτή: Ο Jamie Foxx κλωνοποιήθηκε. Σύμφωνα με ορισμένους, ο Jamie Foxx φαίνεται και ακούγεται διαφορετικός.

Ένα βίντεο στο TikTok για την κλωνοποίηση του Jamie Foxx.

Αρκετές διασημότητες θύμωσαν με τις φήμες και τις αντιμετώπισαν άμεσα.

«Πέρασα κάτι που νόμιζα ότι δεν θα περνούσα ποτέ», είπε ο Foxx. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι περίμεναν ή ήθελαν να ακούσουν ενημερώσεις. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, απλά δεν ήθελα να με δεις έτσι, φίλε... Δεν ήθελα να με δεις με σωληνάκια. Και προσπαθούσα να καταλάβω αν θα τα κατάφερνα».

Φυσικά, μερικοί άνθρωποι ερμηνεύουν τον Ice T που είναι ιδιαίτερα θυμωμένος για τις φήμες κλώνων ως τυπική περίπτωση. Είναι σαν, κι εσένα τί σε νοιάζει τόσο πολύ;

Οι φήμες ήταν τόσο επίμονες που ο ίδιος ο Foxx απευθύνθηκε σε αυτές στο Twitter.

Παρατηρήστε το διακριτικό σημάδι του ενός ματιού στην εικόνα προφίλ.

Η πρώτη απάντηση κάτω από αυτό το tweet:

Για κάποιο λόγο, αυτές οι φήμες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στην κοινότητα black/hip-hop. Πράγματι, αρκετές διασημότητες που πήγαν στη φυλακή ή σε διάφορες εγκαταστάσεις υγείας λέγεται ότι επέστρεψαν «διαφορετικές». Και πολλοί πιστεύουν ότι είναι κλώνοι. Για παράδειγμα, όταν ο ράπερ Gucci Mane βγήκε από τη φυλακή χωρίς το τατουάζ του προσώπου του, οι φήμες κλώνων αφθονούσαν.


Φυσικά, είναι δύσκολο να πιστέψουμε αυτές τις φήμες περί κλώνων. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων με επιρροή που «ιδρυμστοποιούνται» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και οι οποίοι βγαίνουν εντελώς μεταμορφωμένοι και ελάχιστα αναγνωρίσιμοι. Είναι αποτέλεσμα κλωνοποίησης; Έλεγχος του νου; Δύσκολο να πω. Ωστόσο, όλες αυτές οι φήμες (και άλλες θεωρίες συνωμοσίας) αντιμετωπίζονται άμεσα στο They Cloned Tyrone.

Αλλά ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα πίσω από αυτή την ταινία; Ας το δούμε.

Κλωνοποίησαν τον Tyrone



Οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας: Yo-Yo (), Slick Charles (μαστροπός) και Fontaine (έμπορος ναρκωτικών).

Το They Cloned Tyrone υπάρχει σε μια φανταστική εποχή: Οι άνθρωποι φαίνεται να χρησιμοποιούν τεχνολογία της δεκαετίας του '70, ενώ τα υπόγεια εργαστήρια είναι εξαιρετικά φουτουριστικά. Η ταινία διαδραματίζεται επίσης σε ένα φανταστικό μέρος: Μια γειτονιά που ονομάζεται The Glen.

Οι πινακίδες κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα μας υπενθυμίζουν ότι η ταινία υπάρχει σε ένα παράξενο, διασχιστικό μέρος.

Με τις αόριστες αναφορές της στον χρόνο και τον τόπο, η ταινία προκαλεί τον θεατή να αναρωτιέται συνεχώς πότε συμβαίνει αυτό και πού. Με άλλα λόγια, νοιώθουμε σαν κλώνοι που απελευθερώνονται για πρώτη φορά στην κοινωνία.

Η πρώτη σκηνή του They Cloned Tyrone θέτει τον συνωμοτικό τόνο για το υπόλοιπο της ταινίας: Ένας τυχαίος τύπος μιλάει για το πώς είδε πρόσφατα τον Michael Jackson και τον Tupac Shakur. Όπως ίσως γνωρίζετε, οι θάνατοι αυτών των δύο τεράστιων αστεριών βρίσκονται στο επίκεντρο θεωριών συνωμοσίας που δεν πεθαίνουν ποτέ.

Ο γέρος τα ξέρει όλα

Κάθε μέρα, ο Fountaine αγοράζει μπύρα από την τοπική κάβα και δίνει και μερικές σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που συνεχίζει να λέει αινιγματικές ανοησίες. Ωστόσο, σύντομα ανακαλύπτουμε ότι είναι πραγματικά γνωστός.


Ο γέρος λέει στον Fountaine "ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ". Το νόημα: Η ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ είναι ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Αργότερα, ο Fountaine φαίνεται ένας άντρας που μοιάζει με ζόμπι που περιπλανιέται στους δρόμους και πέφτει θύμα απαγωγής σε ένα μαύρο φορτηγό.

Όταν συμβαίνει αυτό, ο γέρος λέει:

"Πηγαίνετε να δείτε τον μάγο".

Σύντομα ανακαλύπτουμε τι εννοούσε ο γέρος με αυτό το αινιγματικό σχόλιο: Το ζόμπι ήταν κλώνος και μεταφέρθηκε πίσω στο υπόγειο εργαστήριο για επαναπρογραμματισμό. Ενδιαφέρον γεγονός: Ο Μάγος του Οζ είναι ένα γνωστό σενάριο προγραμματισμού MKULTRA.

Αργότερα, ο γέρος λέει στον Fountaine:

«Στη χώρα των τυφλών...»

Αν και δεν τελειώνει τη σκέψη του, όλοι γνωρίζουμε πώς λέει αυτή η αρχαία παροιμία:

«Στη χώρα των τυφλών, βασιλεύει ο μονόφθαλμος».

Αυτό το ρητό συνοψίζει την ταινία και, στην πραγματικότητα, ολόκληρο το περιεχόμενο του The Vigilant Citizen: Η απόκρυφη ελίτ (της οποίας το αγαπημένο σύμβολο είναι ο Παντεπόπτης Οφθαλμός) ελέγχει μια μάζα ατόμων που είναι τυφλά σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει.


Αρκετά σωστά, το λογότυπο του οργανισμού που ελέγχει το μυαλό είναι ένα στυλιζαρισμένο μάτι.

Αφού προειδοποιούνται από τον γέρο, οι πρωταγωνιστές της ταινίας ανακαλύπτουν πόσο βαθιά πηγαίνει η συνωμοσία.

«Είμαστε παντού»


Ο Fountaine ανακαλύπτει το πτώμα του σε ένα υπόγειο εργαστήριο.

Όταν ο Fountaine συνειδητοποιεί ότι μπορεί να είναι κλώνος, αρχίζει να ερευνά με τους δύο φίλους του. Σύντομα ανακαλύπτει ανελκυστήρες τοποθετημένους σε στρατηγικά σημεία της γειτονιάς, όπως το σπίτι παγίδα (όπου τα ναρκωτικά διανέμονται στην κοινότητα) και η τοπική εκκλησία (η οποία διακυβεύτηκε από την οργάνωση). Αυτοί οι ανελκυστήρες οδηγούν σε τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις όπου κατασκευάζονται ναρκωτικά και πραγματοποιείται πλήρης έλεγχος του νου σε υποκείμενα.


Το τρίο ανακαλύπτει ένα υπόγειο εργαστήριο που κατασκευάζει ένα ισχυρό φάρμακο. Όλοι οι άνθρωποι στο εργαστήριο είναι λευκοί άνθρωποι με αφροαμερικανούς (σύντομα θα καταλάβουμε γιατί).

Αυτό το φάρμακο κάνει τους ανθρώπους να γίνουν υπάκουοι, εύκολο να ελεγχθούν και να αγνοήσουν τα δεινά τους. Για να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, αυτό το ναρκωτικό συνδέεται με στερεότυπα προϊόντα που σχετίζονται με τις μαύρες κοινότητες: τηγανητό κοτόπουλο, κρέμα περμανάντ και ζαχαρούχα ποτά σταφυλιών.


Τα προϊόντα με ναρκωτικά προωθούνται σε μεγάλο βαθμό μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων και διαφημιστικών πινακίδων.

Καθώς τρώνε τηγανητό κοτόπουλο, το τρίο αρχίζει να γελάει ανεξέλεγκτα αντί να επικεντρώνεται σε πιεστικά ζητήματα.

Ο οργανισμός διεξάγει επίσης πειράματα ελέγχου του νου σε ανυποψίαστα άτομα.


Εγκλωβισμένοι σε υπόγεια εργαστήρια, οι σκλάβοι που υπόκεινται σε έλεγχο του νου αναγκάζονται να παρακολουθούν υλικό πλύσης εγκεφάλου. Η συγκεκριμένη σκηνή θυμίζει τη διαβόητη σκηνή «υπερ-βίας» στο Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Προτού απελευθερωθούν στην κοινωνία, οι κλώνοι «ενημερώνονται» για την προηγούμενη ζωή τους.

Για να προσεγγίσει ανθρώπους σε όλη την κοινότητα, ο οργανισμός συμμετέχει σε στρατηγικά μέρη όπως η τοπική εκκλησία.

Συμβιβασμένη Εκκλησία


Η τοπική εκκλησία φέρει συμβολικό όνομα.

Οι Γραφές αναφέρονται στη Σιών ως «Πόλη της Αγιότητας» και «πόλη καταφυγίου» όπου ο Κύριος προστατεύει τον λαό του από τα κακά του κόσμου. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η εκκλησία έχει γίνει ένας χώρος ελέγχου του νου για την οργάνωση.


Ο πάστορας δίνει ένα παθιασμένο κήρυγμα ... Αλλά τα λόγια του έχουν διπλή σημασία.

Ενώ ο πάστορας φαίνεται να μιλάει για τον Θεό, στην πραγματικότητα μιλάει για την ελίτ οργάνωση που ελέγχει τον κόσμο.

«Τα μάτια του είναι παντού! Να επαγρυπνούμε για τους πονηρούς και τους καλούς, αλλά και τους πονηρούς. Και ξέρετε τι θέλει περισσότερο από τον καθένα από εσάς; Υπακοή

Στη συνέχεια, ο οργανίστας παίζει μια εκκλησιαστική εκδοχή του τραγουδιού του Juvenile Back That Azz Up καθώς οι άνθρωποι μπαίνουν σε μία κατάσταση ενθουσιασμού - ένας πολύ καλός τρόπος για να τονιστεί η ηθική διαφθορά αυτής της εκκλησίας.


Οι άνθρωποι στην εκκλησία προσφέρουν μεγάλη ποσότητα ζαχαρούχων ποτών σταφυλιών με ναρκωτικά.


Αργότερα ανακαλύπτουμε ότι ο ιεροκήρυκας είναι ένας κλώνος προγραμματισμένος από την ελίτ.

Υπάρχει ένα άλλο στρατηγικό μέρος όπου ο οργανισμός μπορεί να ελέγξει το μυαλό των ανθρώπων: Ο πολύ σημαντικός σύλλογος.

Μουσική για τον έλεγχο του μυαλού


Μέσω μιας δισκογραφικής εταιρείας που ονομάζεται Ruckus, ο οργανισμός δημιουργεί μουσική σχεδιασμένη να προκαλεί συγκεκριμένα συναισθήματα.

Οι πρωταγωνιστές ανακαλύπτουν ότι το τοπικό κλαμπ είναι ένα «κέντρο διανομής» για αυτή τη μολυσμένη μουσική.

Καθώς ο DJ του club μιλάει στο πλήθος, συνειδητοποιούμε, για άλλη μια φορά, ότι τα λόγια του έχουν διπλή σημασία.

«Πήρα αυτό το νέο Ruckus, κατευθείαν από το εργαστήριο. Αυτό ήταν, άσε τη μουσική να σου πάρει τον έλεγχο, μωρό μου».

Στη γλώσσα της ραπ, το "εργαστήριο" αναφέρεται συνήθως στο μουσικό στούντιο. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, αναφέρεται κυριολεκτικά σε εργαστήριο.

Αυτό είναι βασικά αυτό που λέω στο The Vigilant Citizen εδώ και χρόνια.

Η μουσική τελικά παίρνει τον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων που στρέφονται εναντίον των πρωταγωνιστών. Ναι, η ποπ μουσική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οπλίσει τους ανθρώπους. Αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή ενός πολύ ανησυχητικού παγόβουνου.

Το Ρυθμιστικό Σχέδιο


Μια προπαγανδιστική πινακίδα στην υπόγεια εγκατάσταση: Επιστήμη και τεχνολογία DNA για την επίτευξη «ενότητας».

Μετά την αποκάλυψη κάθε είδους παραξενιάς, οι άνθρωποι στη γειτονιά καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα:

«Προσπαθείς λοιπόν να μου πεις ότι υπάρχει ένα μάτσο Bill Nye, η μητέρα που μοιάζει με Science Guy από κάτω μου αυτή τη στιγμή; Πειραματίζεστε με τους μαύρους, κλωνοποιώντας n*ggas που μοιάζουν με εσάς, ώστε να μπορούν να ελέγχουν το μυαλό μας;"

Ποιος είναι όμως ο τελικός στόχος όλων αυτών; Ένα μέλος της οργάνωσης εξηγεί:

«Η Αμερική ήταν ένα πείραμα. Μια μισοψημένη ιδέα μαγειρεμένη από αριστοκράτες ιδεολόγους που ζουν σε αρχοντικά χτισμένα από σκλάβους. Και όταν έκαναν check out, μας άφησαν με τον λογαριασμό. Μια χώρα συνεχώς σε πόλεμο με τον εαυτό της. Δεν υπάρχει κοινό έδαφος, δεν υπάρχει διάλογος, δεν υπάρχει ειρήνη. Εάν είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, τότε δεν σκίζουμε ο ένας το κεφάλι του άλλου και όλα αυτά έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν. Και γι' αυτό αγωνιζόμαστε. Κρατώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες ενωμένες».

Ωστόσο, στο τέλος της ταινίας, ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερα σχέδια για την επίτευξη της «ενότητας».


Η οργάνωση προσπαθεί να δημιουργήσει μια ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ) - ένα σχέδιο που θα απαιτήσει μερικές γενιές για να επιτευχθεί.

Ο υπεύθυνος λέει:

«Βλέπετε, οι δυνάμεις που υπάρχουν, οι αόρατοι άνθρωποι από πάνω μου που κινούν τα νήματα, δεν έπαιρναν τα αποτελέσματα που ήθελαν. Χρόνια πειραματισμού. Δισεκατομμύρια δολλάρια δαπανήθηκαν, αλλά καμμία πραγματική ειρήνη στην Αμερική. Προϊόντα μαλλιών, τραγούδια στο ραδιόφωνο, τηγανητό κοτόπουλο, κλώνοι που διατηρούν την παρωδία. Κοντόφθαλμη σπατάλη πόρων.

Δεν αρκεί να σκεφτόμαστε το ίδιο, πρέπει να είμαστε ίδιοι».

Ορίστε, τα σχέδια της ελίτ κρυμμένα σε κοινή θέα. Ωστόσο, είναι ...«επιστημονική φαντασία».

Εν κατακλείδι

Με την πρώτη ματιά, το They Cloned Tyrone φαίνεται να αποκαλύπτει πολλά από τα σκιερά πράγματα που έχουν συζητηθεί σε αυτόν τον ιστότοπο και σε άλλους εδώ και χρόνια. Η ταινία απεικονίζει κατάφωρα πειράματα ελέγχου του νου, χημικές ουσίες που περιέχονται σε καταναλωτικά προϊόντα, συμβιβασμένους ηγέτες κοινοτήτων και, φυσικά, μουσική με κακόβουλες προθέσεις.

Επιπλέον, το συμπέρασμα της ταινίας αφορά έναν από τους κύριους στόχους της ελίτ: Τη δημιουργία μιας ενιαίας, ομογενοποιημένης φυλής για να διευκολύνει τον ερχομό μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Ενώ η πτυχή του DNA / κλωνοποίησης της πλοκής είναι προς συζήτηση, μια παρόμοια ατζέντα διεξάγεται αυτή τη στιγμή: Οι μετακινήσεις μαζικής μετανάστευσης πραγματοποιούνται σκόπιμα σε όλο τον κόσμο, οι οποίες, με τον καιρό, θα θολώσουν τις φυλές και τις εθνικότητες.

Τούτου λεχθέντος, το They Cloned Tyrone είναι μια ταινία Netflix - μια πλατφόρμα γνωστή για προπαγάνδα και σίγουρα όχι για την αλήθεια. Ενώ η ταινία φαίνεται να έχει «επίγνωση», τελικά επιτυγχάνει το ακριβώς αντίθετο: Φαντασιώνεται στοιχεία αλήθειας σε μια θάλασσα μυθοπλασίας. Είναι μέρος της ατζέντας της ελίτ που ονομάζεται «Αποκάλυψη της Μεθόδου», όπου τα σχέδιά της αποκαλύπτονται στο κοινό (και ΠΑΘΗΤΙΚΑ γίνονται ΑΠΟΔΕΚΤΑ). Κάνει επίσης τους ανθρώπους να συνδέουν αυτά τα ψήγματα αλήθειας με την επιστημονική φαντασία και όχι με την πραγματική ζωή.

Η ταινία παραμορφώνει επίσης την πραγματικότητα πλαισιώνοντας τη συνωμοσία ως ένα μαύρο εναντίον λευκού πράγματος (αντί της ελίτ εναντίον των μαζών) που συμβάλλει σε μια από τις αγαπημένες ατζέντες της ελίτ: Φυλετική διαίρεση.

Εν ολίγοις, το They Cloned Tyrone παρουσιάζει μια παράξενη, εκτός πραγματικότητας εκδοχή της πραγματικότητας. Κάτι σαν αυτή τη νέα "κλωνοποιημένη" έκδοση του Jamie Foxx.



ΠΗΓΗ: https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/the-conspiracy-theories-in-they-cloned-tyrone-and-its-link-with-jamie-foxxs-mysterious-hospitalization/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Κυριολεκτικώς (καί!) μέ τήν ανάρτηση αυτή μας σηκώθηκαν οι τρίχες!
    Ποτέ μά ποτέ, είτε τό 'Χόλλυγουντ' ( άριστα καί παλαιόθεν ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ!), είτε αμέτρητες εδώ καί δεκαετίες τηλεοπτικές "σειρές" καί παραγωγές, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ, ούτε αποτελέσματα δήθεν καί τάχα "ευφυών" σεναριογράφων!
    Όχι!
    Είναι τέλεια μελετημένες καί καλοπροσεγμένες παραγωγές, χρηματοδοτούμενες αδρώς, ώστε νά ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ, νά προπαρασκευάσουν, νά προσγειώσουν όχι στό 'αύριο', αλλά στό ....'μεθαύριο' τούς ανθρώπους γιά τό πώς θά μας ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ οι εξουσιαστές μας!
    Ένα τέτοιο "μαγαζάκι" είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ καί τό 'NETFLIX', στήν πλατφόρμα του οποίου μπαίνουν ανά τήν υφήλιο αναρίθμητοι (εκατομμύρια) συνδρομητές!
    Αφού εκφράσουμε τίς πολλές μας ευχαριστίες στήν άξια συνεργάτιδά μας Μαριγώ Ζαραφοπούλα γιά τήν ανάρτηση αυτή, νά κλείσουμε τό μικρό μας αυτό σχόλιο, λέγοντας ότι ΚΑΙ οι τηλεοπτικές σειρές "επιστημονικής φαντασίας" - καί οι ταινίες εννοείται ίδιου τύπου - , από τήν δεκαετία του '60 καί μετά, έπαιζαν τόν ρόλο τους, γιά τό επερχόμενο ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ των (Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ω Ν) "εξωγηΐνων" καί της "εξερευνήσεως" ...."νέων κόσμων" στό Σύμπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΑΚΤΟ | Σύλληψη Τούρκων Πρακτόρων στο Πόρο - Πληροφορίες για εμπλοκή ΕΥΠ
    https://www.youtube.com/watch?v=uEnlyBu73LA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τούρκοι μαφιόζοι μπορούν να "λαδώσουν" και Έλληνες αξιωματούχους
    https://www.youtube.com/watch?v=s-4pSA3-icQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιβύη: Το μεγάλο λάθος που οδήγησε στην τραγωδία με τους Έλληνες στρατιωτικούς-Ν.Σκιαδάς
    https://www.youtube.com/watch?v=CpA3m2NdIzo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!