Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Γενναίοι γιατροί μας προειδοποιούσαν πριν από δεκαετίες - Αυτό γυρίστηκε το 1985, το έτος προτού τα εμβόλια απαλλαχθούν από ευθύνη.



Ο θείος μου Tom Finn, ο οποίος είναι επίσης νονός μου, έγραψε ένα βιβλίο με αυτόν τον γενναίο ιατρό παρακάτω, που ονομάζεται «Οι κίνδυνοι των υποχρεωτικών εμβολιασμών» πριν από 40 ολόκληρα χρόνια. Θα δημοσιεύσω ένα αντίγραφο ή το εξώφυλλο αργότερα.

Και οι ιατροί δύο πέθαναν μυστηριωδώς.


"... οι Αμερικανοί γιατροί θα υποστήριζαν ότι ο λόγος για τον οποίο η πολιομυελίτιδα εξαφανίστηκε σε αυτή τη χώρα ήταν λόγω του εμβολίου, αλλά τότε γιατί εξαφανίστηκε στην Ευρώπη στη δεκαετία του 1940 και του '50 χωρίς μαζικό εμβολιασμό;

... υπάρχει μια νέα δημοσίευση που αναφέρει την εμφάνιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας κατόπιν της εισαγωγής εμβολίων ζωντανών ιών όπως η ιλαρά και μερικά άλλα ... Προς το παρόν, θα συνιστούσα σε οποιονδήποτε με σκλήρυνση κατά πλάκας ή οποιαδήποτε από αυτές τις εκφυλιστικές νευρολογικές παθήσεις της μετέπειτα ζωής να επανεξετάσει προσεκτικά το ιστορικό του εμβολίου του...»

«Ο εμβολιασμός είναι μια επίθεση στο σώμα, την υγεία και τη ζωή και πρέπει να αντισταθούμε ακόμη και μέχρι θανάτου»


"ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ: Κατάρα και απειλή για την προσωπική ελευθερία" - The Theocrat (1914)





ΠΗΓΗ: Brave Doctors Were Warning Us Decades Ago (substack.com)



ΣΧΕΤΙΚΑ: 

80 θύματα εμβολίου Covid μηνύουν την AstraZeneca
80 Covid-Impfgeschädigte verklagen AstraZeneca - Transition News (transition-news.org)


Αποκλειστικές έκτακτες ειδήσεις: Αποδεικτικά στοιχεία που πρέπει να παρουσιαστούν ότι η εγκληματική δραστηριότητα έχει διαπραχθεί από την κορυφή της κυβέρνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο
«Αρχηγοί κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο και άλλοι κάτω από αυτούς έχουν εμπλακεί σε κάτι που ισοδυναμεί με προδοσία εναντίον του λαού ... «Υπάρχει μια τεράστια συγκάλυψη σε εξέλιξη»


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα αυτοεξαπλούμενα εμβόλια είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε
Αν αυτό απελευθερωθεί, «δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να το πάρετε».


Ο Πάπας Φραγκίσκος διορίζει τη συν-δημιουργό τεχνολογίας mRNA Katalin Karikó στην Ποντιφική Ακαδημία για τη Ζωή
Η αμφιλεγόμενη βιοχημικός είχε λάβει το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2023 μαζί με τον Drew Weissman για την εργασία τους στην τεχνολογία mRNA που διέπει την ανάπτυξη των «εμβολίων Covid-19» από την Pfizer και τη Moderna. Αυτό προκάλεσε κατακραυγή αγανάκτησης μεταξύ των κριτικών επιστημόνων και δημιούργησε σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία της Επιτροπής Νόμπελ. Αποκαλύφθηκαν επίσης συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ του Ινστιτούτου Νόμπελ και της Moderna.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο αξιωματούχος της Health Canada διέγραψε το σημείωμα του επιστήμονα που λέει ότι τα εμβόλια mRNA έχουν «υψηλό επίπεδο ακαθαρσιών»: Εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου


Η Pfizer γνώριζε: Πληροφοριοδότης της Pfizer αποκαλύπτει την αχαλίνωτη απάτη στις κλινικές δοκιμές


Ένας Καναδός ιολόγος, του οποίου η έρευνα επιβεβαίωσε την παρουσία DNA στα εμβόλια mRNA Covid-19, διαδραματίζει βασικό ρόλο στην ώθηση των αξιωματούχων να υποστηρίξουν την αναστολή των εμβολίων





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Dr. Leonard Coldwell:Με το “εμβόλιο” θα μπορούν με ραδιοκύματα ή ακτινοβολία να σε σκοτώνουν!!!

    25/02/2024

    Ο πολύ γνωστός και μεγάλος επιστήμονας ιατρός, Dr. Leonard Coldwell όχι μόνο αποτρέπει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΤΙ :
    Το πολύ τρομερό που ομολογεί ο Dr. Leonard Coldwell είναι ΟΠΟΙΟΣ κάνει αυτό το εμβόλιο ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ μέχρι και ΜΕ εκπομπή κάποιων ραδιοκυμάτων ή άλλο είδος ακτινοβολιών ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ προκαλώντας ΕΜΦΡΑΓΜΑ…!

    Ο πολύ γνωστός και μεγάλος επιστήμονας ιατρός, Dr. Leonard Coldwell, είναι χαρακτηριστικό πώς όχι μόνο αποτρέπει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο αλλά παράλληλα επισημαίνει ότι κανένας ιατρός δεν μπορεί να υπογράψει ενάμισι ότι αυτό το εμβόλιο αλλά και γενικότερα όλα τα εμβόλια δεν θα έχουν σε όποιον τα κάνει πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία του.

    Αλλά πέραν τούτο υπάρχει και το τεράστιο ζήτημα του σφραγίσματος που θα επιχειρηθεί μέσω των εμβολιασμών καθώς θα είναι έτσι ο πιο εύκολος τρόπος που θα τον διευκολύνει ο εκφοβισμός του κόσμου για όποιον δεν θα εμβολιαστεί. Το πολύ τρομερό που ομολογεί ο Dr. Leonard Coldwell είναι τελικά όποιος κάνει αυτό το εμβόλιο θα μπορούν μέχρι και εκπομπή κάποιων ραδιοκυμάτων ή άλλο είδος ακτινοβολιών (βλέπε 5G) να τόν σκοτώνουν επί τόπου προκαλώντας έμφραγμα.


    πηγή : amazonios.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!