Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Τι θα συνέβαινε εάν το γραφένιο εγχυόταν στον άνθρωπο; – Ένα ντοκυμανταίρ μικρού μήκους για το οξείδιο του γραφενίου



"... Οι συνέπειες της εισόδου οξειδίου του γραφενίου στην κυκλοφορία του αίματός σας θα μπορούσαν να είναι τρομερές ..."

«...οι συνέπειες του οξειδίου του γραφενίου που εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματός σας θα μπορούσαν να είναι τρομερές ... οι γνώσεις μας για το γραφένιο είναι περιορισμένες... Τι γνωρίζουμε; Μελέτες σε ποντίκια δείχνουν ότι το γραφένιο μπορεί να συσσωρευτεί μέσα στους πνεύμονες. Φύλλα γραφενίου πάχους μόνο νανομέτρων θα αυξηθούν και θα συλλεχθούν, προκαλώντας τη συσσώρευση υγρών μέσα στους πνεύμονές σας. Θα μπορούσατε να πνιγείτε από μέσα σας χωρίς καν να αγγίξετε μια σταγόνα νερού.

Πώς θα επηρεάσει το γραφένιο τον εγκέφαλό σας; Εάν σας χορηγηθεί ένεση με γραφένιο, μια μικρή ποσότητα θα μπορούσε να διασχίσει τον επίφοβο αιματοεγκεφαλικό φραγμό...Τα νανοσωματίδια γραφενίου θα μπορούσαν να τρυπήσουν τα κύτταρα του αίματός σας και να διαταράξουν εντελώς τη λειτουργία τους.



«Το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να λειτουργήσει ως σόλο έναυσμα για τα περισσότερα συμπτώματα COVID. Αυτό δεν είναι ένας ιός ή πρωτεΐνη ακίδα, αλλά ένας παράγοντας χημικού πολέμου.








ΠΗΓΗ:
 What Would Happen if Graphene Was Injected Into Humans? – A Short Documentary on Graphene Oxide (4mins) (substack.com)





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Kaλα ξυπνητουρια κατοπιν εορτης. Πριν 3χρονια τα λεγαμε για το γραφενειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!