Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Η Catherine Austin Fitts τεμαχίζει τον ακολούθο του Trump στα πιο βάναυσα 7 λεπτά που θα βρείτε στο διαδίκτυο


Ο πρώην πρόεδρος «έβαλε 10 δισεκατομμύρια δολλάρια σε ένα στρατιωτικό πρόγραμμα για την ερήμωση των Αμερικανών»

Υπάρχουν αλήθειες και μετά υπάρχουν άβολες αλήθειες.

Γιατί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε την επιχείρηση Warp Speed τον Ιούλιο του 2020 και τοποθέτησε επικεφαλής τον στρατηγό του αμερικανικού στρατού Gustave Perna;


Έχω ακούσει πολλούς λόγους για αυτή την περίεργη κίνηση. Κανένα από αυτά δεν ακούγεται αληθινό. Παραμένει ένα από τα πιο καλά φυλαγμένα μυστικά της προεδρικής ιστορίας των ΗΠΑ. Ακόμη και τα εταιρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία συγκρίνουν τακτικά τον Τραμπ με τον Αδόλφο Χίτλερ, φαίνονται να μην έχουν ίχνος περιέργειας για την Επιχείρηση Warp Speed και τι οδήγησε στην απόφαση του Τραμπ για αυτό το θέμα πολιτικής. Πώς έγινε η συμφωνία; Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ.

Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές, σύμφωνα με την Catherine Austin Fitts, οικονομική εμπειρογνώμονα και πρώην βοηθό γραμματέα του Υπουργείου Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ. Ο Τραμπ είτε ήξερε ότι αυτό που έκανε θα ήταν τρομερά καταστροφικό για την ανθρώπινη ζωή και το έκανε ούτως ή άλλως. Ή, δεν ήξερε και παρασύρθηκε από εξυπνότερους ανθρώπους σε μη εκλεγμένες θέσεις που κατέχουν πολύ περισσότερη δύναμη από τον άνθρωπο που κατέχει το αξίωμα του προέδρου. 

Παρακολουθήστε την Fitts να εξηγεί παρακάτω σε αυτό το συναρπαστικό βίντεο.


Αν και δεν ξέρω γιατί ο Trump ενέκρινε την επιχείρηση Warp Speed, ξέρω τι πέτυχε. Κηρύσσοντας «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία» και θέτοντας τις ενέσεις υπό «ιατρικά αντίμετρα» υπό την επίβλεψη του στρατού, ο Trump ήταν σε θέση να παρακάμψει ένα στοιχείο ορόσημο του ελεύθερου κόσμου - την ενημερωμένη συναίνεση, όπως απαιτείται από τον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Είτε το ήξερε είτε όχι, αυτή η μοναδική κίνηση ενδυνάμωσε τη λατρεία θανάτου του Εωσφόρου να έχει τον τρόπο της με τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η Catherine Austin Fitts ρίχνει πολλή αλήθεια στο παραπάνω κλιπ, αλλά αν δεν θέλετε να κρατήσετε τίποτε άλλο, κρατήστε αυτήν τη δήλωση:

«Δεν υπάρχει δεξιά εναντίον αριστεράς, δεν υπάρχει Τραμπ εναντίον Μπάιντεν. Υπάρχει μια μηχανή που ελέγχει μια μηχανή δαπανών που χρηματοδοτείται με τους φόρους μας, και το χρέος που παραγράφεται στο όνομά μας, το οποίο πωλείται στα συνταξιοδοτικά μας ταμεία και στους συνταξιοδοτικούς λογαριασμούς μας. Υπάρχει αυτή η μηχανή, και αυτή η μηχανή, για να συνεχίσει να εξισορροπεί τα βιβλία, εφαρμόζει ένα σχέδιο μείωσης του πληθυσμού. Αυτή είναι η πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Και η αλλαγή του προέδρου δεν θα έχει σημασία».

Δεν είμαστε αντιμέτωποι με κανέναν άνδρα ή γυναίκα σε αυτόν τον αγώνα για την ελευθερία μας. Είμαστε αντιμέτωποι με μια «μηχανή», ή όπως θα την αποκαλούσα εγώ, ένα σύστημα. Ένα σύστημα του θηρίου.

Και ακριβώς όπως δεν υπάρχει κανένας άνδρας ή γυναίκα που να προσωποποιεί τον εχθρό μας σε αυτή τη μάχη για να ζήσουμε ελεύθεροι, δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που μόνος του θα μας σώσει από αυτόν.

Η Fitts λέει ότι αν ήταν πρόεδρος, «θα είχα δεχτεί μια σφαίρα στο κεφάλι πριν εφαρμόσω τη σφαγή του αμερικανικού πληθυσμού».

Αυτό είναι ένα άτομο που στέκεται επί της αρχής. Αυτός είναι ακριβώς ο τύπος του ατόμου που αυτό το σύστημα του θηρίου που ελέγχει την Ουάσιγκτον δεν θα επιτρέψει ποτέ να εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Θέλουν ένα άτομο που θα κάνει συμφωνίες και συμβιβασμούς.

Η σύναψη συμφωνιών μπορεί να είναι αρετή στις επιχειρήσεις, αλλά όχι στην πολιτική. Είναι συχνά ένα κάλυμμα για τη δειλία και την τάση να παίρνουμε πάντα το μονοπάτι της μικρότερης αντίστασης. Αυτός είναι ο δρόμος προς τον οποίο κλίνουν οι πολιτικοί. Μετά μας λένε ψέμματα για το τι πραγματικά συνέβη. Και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτουν γι' αυτούς.

Εάν τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης μισούσαν πραγματικά τον Ντόναλντ Τραμπ όσο προσποιούνται ότι τον μισούν και πίστευαν ότι ήταν τόσο κακός όσο λένε ότι είναι, το μόνο που θα χρειαζόταν να κάνουν για να τον ρίξουν είναι να παραδεχτούν ότι το πρόγραμμα μαζικής ένεσης τοποθέτησε τοξικές χημικές ουσίες στα σώματα εκατομμυρίων Αμερικανών όλων των ηλικιών. Και μετά να τον κατηγορήσουν ότι τα έθεσε όλα σε κίνηση. Τα εμβόλια είχαν γνωστές παρενέργειες μέχρι και το θάνατο. Αλλά δεν θα το κάνουν αυτό. Αυτή είναι η μόνη πολιτική του Τραμπ που δεν θα αγγίξουν.

Η Fitts λέει:

«Τον Οκτώβριο του 2019, όταν όλοι στην Αμερική διασκέδαζαν με την εφηβική σεξουαλική ζωή του υποψηφίου για το Ανώτατο Δικαστήριο, Kavanaugh, η Βουλή, η Γερουσία, οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι, και οι δύο πλευρές του διαδρόμου, συναντήθηκαν και ενέκριναν τη δήλωση 56 της Συμβουλευτικής Επιτροπής Ομοσπονδιακών Λογιστικών Προτύπων, η οποία έλεγε ότι μπορούσαν να κρατήσουν μυστικά βιβλία. Αυτό ήταν όλοι, μαζί, εντάξει; Επομένως, δεν υπάρχει δεξιά εναντίον αριστεράς, δεν υπάρχει Τραμπ εναντίον Μπάιντεν. Υπάρχει μια μηχανή...»

Έτσι έχουμε μια παντοδύναμη μηχανή, ένα σύστημα (το αποκαλώ σύστημα του θηρίου), που κυβερνά τη χώρα και τον κόσμο. 

Αυτό το σύστημα είναι σατανικό στον πυρήνα του και ο μοναδικός λόγος ύπαρξής του είναι να σκοτώσει και να τραυματίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μέσω πολλαπλών φορέων: Εμβόλια, δηλητήρια στα τρόφιμα, τον αέρα και το νερό και πολέμους.

Αναπόφευκτα, οι άνθρωποι θα με τιμωρήσουν για αυτό το άρθρο, επειδή εκρήγνυται η ιδεαλιστική φαντασία τους για το τι είναι η Αμερική. Παρακαλώ μην με παρεξηγείτε. 

Αν η επιλογή είναι μεταξύ Τραμπ ή Μπάιντεν, θα έπαιρνα τον Τραμπ ανά πάσα στιγμή. Αλλά αυτό δεν είναι μεγάλη επιλογή. 

Το μόνο που προτείνω είναι ότι οι συντηρητικοί δεν πρέπει να αποδίδουν την ιδιότητα του υπερήρωα στον Τραμπ. Δεν το αξίζει. Είναι αδύναμος όπως κάθε άλλος πολιτικός. Είναι ένας άνθρωπος του οποίου τα πόδια πρέπει να κρατιούνται στη φωτιά κάθε μέρα για να βεβαιωθούν ότι παραμένει πιστός στις συντηρητικές αξίες. Και αν από κάποιο θαύμα καταλήξει πίσω στο αξίωμα, θα είναι δύσκολο να λογοδοτήσει, δεδομένου ότι θα είναι μια κουτσή πάπια από την πρώτη κιόλας ημέρα. 

Ο Τραμπ έχει ήδη βάλει νερό στο κρασί του για τις αμβλώσεις και έχει αποδείξει ότι είναι υπέρ των ενέσεων που αποσκοπούν στη θανάτωση του πληθυσμού. Τι άλλες εκπλήξεις θα είχε ένα Trump 2.0 στην τσάντα των κόλπων του;





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!