Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ΛΕΤΕ ; «Η ΝΤΡΟΠΗ των νοτίων προαστείων»: ΕΔΙΩΞΑΝ κακήν κακώς, τον β.Παύλο Χρηστίδη του ΠΑΣΟΚ από κοπή πίττας στήν Ηλιούπολη, επειδή ΨΗΦΙΣΕ τόν σοδομιτικό νόμο! ( ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ! )

 


Περίμεναν μέχρι να φύγει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στον σύλλογο Αρκάδων Ηλιουπόλεως!


Μπορεί κάποιοι στην Βουλή να πιστεύουν ότι από την στιγμή που “τελείωσε” η φασαρία και ψηφίστηκε ο γάμος των ομοφυλοφίλων το θέμα θα ξεχαστεί, όμως οι αντιδράσεις των πολιτών δείχνουν το αντίθετο.

Μια πρώτη «γεύση» των αντιδράσεων αυτών πήρε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, όταν  εκδιώχθηκε στην ουσία από τον σύλλογο Αρκάδων Ηλιουπόλεως, αφού η εκδήλωση δεν ξεκινούσε μέχρι να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Προφανώς δεν έχει καταλάβει ότι για κάποιους δεν είναι πια bussines as usual και δεν μπορεί να συνεχίσει να τους θεωρεί ηλιθίους.

Το γεγονός έφερε στην δημοσιότητα ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου ο οποίος σε αναρτησή του στο facebook σημείωσε: 

«μία ώρα καθυστέρησε η ευλογία και κοπή της αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, έως της επιτεύξεως αποχωρήσεως από το χώρο της συνεστιάσεως του απάνθρωπου βουλευτή Παύλου Χρηστίδη, που παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να “δολοφονηθούν” αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται».

Αντιθέτως όπως τόνισε ο Αρχιμανδρίτης το πρωΐ υποδέχθηκε με τιμές την βουλευτή Άννα Καραμανλή, η οποία αρνήθηκε να ψηφίσει το νομοσχέδιο.

Πηγή Newsfire

https://tasthyras.wordpress.com/2024/02/26/%ce%b7-%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ae-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%af%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%ad%ce%b4%ce%b9%cf%89/

6 σχόλια:

 1. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΡΩΜΕΡΟΙ, ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ!
  ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ, ΝΑΙ ΙΣΩΣ, ΣΥΝΕΤΙΣΘΟΥΝ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναί, ναί!
  Τό ξέρουμε καλά : τό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, α ρ ρ ω σ τ η μ έ ν ο καί ν ε ο τ α ξ ι κ ό !
  Μία από τά ίδια μέ τούς "άλλους" που όμως είναι πανομοιότυποι!
  1.000% !
  Αφού μέσα στήν νουδούλα είναι τίγκα από πασόκους, ποταμίσιους καί κομμουνιστές!
  Ξέχειλη η νουδούλα από δαύτους!
  Καί μήν τολμήσει κανείς καί διανοηθεί νά πεί ότι δέν είναι έτσι, γιατί δέν τό έχω τίποτα νά αρχίσω νά αραδιάζω καί ονοματεπώνυμα!
  Οπότε πετάξτε τους έξω από κάθε εκδήλωση, συνεστίαση, κοπή πίτας, συγκέντρωση καί κυρίως έξω από τίς Εκκλησίες μας!
  Ρέ ούστ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κ λ ω τ σ ι έ ς !
   Πολλές!
   Αμέτρητες!
   Χορταστικές!
   Μόνο έτσι ΙΣΩΣ καταλάβουν!
   Ίσως....

   Διαγραφή
 3. Eίθε στό εξής νά γίνεται αυτό παντού!
  Κλωτσηδόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχόμαστε να γίνει παντού να σηκωθεί το συναίσθημα και να πάρει λίγο τα απάνω του ο Έλληνας υπέστη πολλούς εξευτελισμούς τόσα χρόνια!

   Διαγραφή
 4. Δεν άρεσε στην ιεραρχία!Θα ασκηθούν πιέσεις να μην ξαναγίνει!Θα είμαστε πάλι μόνοι μας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!