Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα κ α τ α σ χ ε θ ο ύ ν σύντομα τα περιουσιακά σας στοιχεία ... Ν Ο Μ Ι Μ Α !!

Από την Sarah Smith
9 Φεβρουαρίου 2024

Ο διευθυντής του FBI πήγε πρόσφατα ενώπιον του Κογκρέσσου για να προειδοποιήσει ότι οι Κινέζοι χάκερ υπολογιστών ετοιμάζονται σύντομα να «σπείρουν τον όλεθρο και να προκαλέσουν πραγματική ζημιά» στα «εργοστάσια επεξεργασίας νερού, το ηλεκτρικό δίκτυο και τους αγωγούς φυσικού αερίου».

Ακόμα κι αν υποθέσω ότι ο διευθυντής του FBI συμμερίζεται τις ειλικρινείς ανησυχίες του, οι ενέργειες της σημερινής κυβέρνησης προδίδουν το αντίθετο.

Η Συνοριακή μας Περιπολία αναφέρει πάνω από 5.000 συναντήσεις με Κινέζους υπηκόους κάθε μήνα. Οι περισσότερες από αυτές τις συναντήσεις είναι με ανύπαντρους άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας. Ωστόσο, τα νότια σύνορά μας παρέμειναν ορθάνοιχτα. Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τον κινεζικό στρατό που κατευθύνει τις κυβερνοεπιθέσεις εναντίον της υποδομής μας, τότε δεν θα εργαζόσασταν σκληρά για να αποτρέψετε χιλιάδες πιθανούς Κινέζους στρατιωτικούς πράκτορες να περάσουν τα σύνορα των ΗΠΑ χωρίς κανένα είδος ελέγχου ή παρακολούθησης;

Έτσι, τι πραγματικά παρακινεί την κυβέρνηση Μπάιντεν να προσκαλέσει πιθανούς Κινέζους τρομοκράτες στη χώρα για να «σπείρουν τον όλεθρο» και να προκαλέσουν «πραγματική ζημιά» στις υποδομές του έθνους μας; Για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να δούμε μια μεγαλύτερη εικόνα των παγκόσμιων γεγονότων.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένας διεθνής οργανισμός του οποίου η ηγεσία περιλαμβάνει βασιλείς όπως η βασίλισσα της Ιορδανίας και ο βασιλιάς Κάρολος. Περιλαμβάνει επίσης οικονομικούς ηγέτες όπως ο διευθύνων σύμβουλος της Black Rock, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας και ο επικεφαλής του κινεζικού χρηματιστηρίου. Οι εταιρικοί «συνεργάτες» περιλαμβάνουν τα πάντα, από το Amazon έως το NBC έως το Zoom. Ο ιδρυτής του WEF είναι πολύ υπερήφανος που έχει πλάσει πολλούς εθνικούς ηγέτες, όπως ο Justin Trudeau του Καναδά, η Nikki Haley και ο Gavin Newsom.

Προφανώς, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτά που λέει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Τον Νοέμβριο του 2020, το WEF και το Carnegie Endowment for International Peace συνέταξαν μια έκθεση που προειδοποίησε ότι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ήταν όλο και πιο ευάλωτο σε κυβερνοεπιθέσεις.

Η ίδια έκθεση ζητούσε τη συγχώνευση των τραπεζών της Wall Street, των ρυθμιστικών αρχών τους και των υπηρεσιών πληροφοριών (όπως η CIA) ως απαραίτητη για την αντιμετώπιση μιας υποτιθέμενης επικείμενης κυβερνοεπίθεσης που θα καταρρεύσει το υπάρχον χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Αυτή η δυσοίωνη έκθεση δημοσιεύθηκε λίγους μήνες αφότου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είχε πραγματοποιήσει μια προσομοίωση αυτού ακριβώς του γεγονότος - μια κυβερνοεπίθεση που γονατίζει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Το WEF έχει επίσης υποστηρίξει ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας, ή CBDC, παράξενα παρόμοιο με το βιβλικό σύστημα του "Σφραγίσματος". Έχουν προωθήσει την «εργαλειοθήκη CBDC» στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

Η Κίνα έχει ήδη ένα CBDC που συνδέεται με το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμα ενός ατόμου, όπου ένα άτομο μπορεί να έχει τα χρήματά του απενεργοποιημένα ή «ενεργοποιημένα» σύμφωνα με τη βαθμολογία αυτού του ατόμου. Εάν έχουν λάθος πολιτικές απόψεις ή ακόμη και επισκέπτονται κάποιον που έχει λάθος πολιτικές απόψεις (παρακολουθούνται μέσω τηλεφώνου), τότε τα χρήματα στο ψηφιακό πορτοφόλι τους ενδέχεται να μειωθούν ή να περιοριστούν οι χρήσεις του. 

Εάν θέλετε να περιορίσετε τους ανθρώπους να ταξιδεύουν μόνο 5 μίλια από το σπίτι, τότε θα μπορούσατε να προγραμματίσετε το CBDC να απενεργοποιείται όταν οι άνθρωποι θα προσπαθούν να αγοράσουν ο,τιδήποτε 6 μίλια από το σπίτι. Η τεχνολογία CBDC επιτρέπει ατελείωτες μορφές κοινωνικού ελέγχου.

Ο πρόεδρος της Minneapolis Federal Reserve Bank, Neel Kashkari, έχει εγείρει ουσιαστικές αντιρρήσεις για το CBDC. Δήλωσε: «Μπορώ να καταλάβω γιατί στην (ολοκληρωτική) Κίνα αρέσει το CBDC. Εάν θέλετε να παρακολουθείτε κάθε συναλλαγή, να επιβάλλετε αρνητικά επιτόκια ή θέλετε να φορολογήσετε απευθείας τραπεζικούς λογαριασμούς, μπορείτε να το κάνετε με ένα CBDC" (παράφραση). 

Παρακολουθήστε τον Kashkari εδώ: (CBDC Neel Kashkari President of the Minnesota Federal Reserve, I Can See Why China Was Doing It (rumble.com)).

Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι το WEF θέλει κάθε έθνος να υιοθετήσει ένα CBDC, δεν φαίνεται τραβηγμένο να υποθέσουμε ότι οι αξιωματούχοι του WEF έχουν ισχυρό κίνητρο να θέλουν πραγματικά να συμβούν κυβερνοεπιθέσεις παγκοσμίως.

Ποια στοιχεία μπορούμε να δούμε ότι αυτό πρόκειται να συμβεί; Ο πρόεδρος της Ουκρανίας υπέγραψε πρόσφατα νόμο CBDC. Πολλά άλλα έθνη σημειώνουν πρόοδο προς την εφαρμογή του CBDC.

Και αυτό περιλαμβάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες: ο πρόεδρος Μπάιντεν υπέγραψε πρόσφατα εκτελεστικό διάταγμα για την επιτάχυνση της ανάπτυξης ενός CBDC στις ΗΠΑ.

Αλλά οι Αμερικανοί δεν είναι κουρασμένοι από τη μάχη όπως οι Ουκρανοί, ούτε συμμορφώνονται όπως οι Κινέζοι κάτω από μια κομμουνιστική δικτατορία. Ως εκ τούτου, πρέπει να δημιουργηθεί κάποιο είδος έκτακτης ανάγκης προκειμένου να εξοντωθούν οι Αμερικανοί σε υπάκουη αποδοχή του CBDC.

Παρακολουθήστε μια 37λεπτη περίληψη του βιβλίου και της ταινίας "Great Taking". Διευκολύνει την κατανόηση του παρακάτω ντοκυμανταίρ:


Παρακολουθήστε δωρεάν το ντοκυμανταίρ "The Great Taking". (διάρκεια: 1:11:56)

Κατεβάστε το βιβλίο "The Great Taking" δωρεάν.

Και, πάρτε μια κριτική δικηγόρου για τις νομικές αξιώσεις του βιβλίου .


Αυτές οι μεγάλες τράπεζες (JP Morgan, Goldman Sachs, Citibank και Bank of America) έχουν κριθεί από τα δικαστήρια ως μέρος μιας «προστατευόμενης τάξης»."

Κάθε πολιτειακός νόμος UCC (Ενιαίος Εμπορικός Κώδικας), έχει στηθεί έτσι ώστε οι μετοχές, τα ομόλογα και τα χρήματά σας στην τράπεζα να μην είναι πλέον ιδιοκτησία σας και θα γίνουν νόμιμα δικά τους κατά τη διάρκεια της επόμενης οικονομικής κρίσης. (Σύμφωνα με τον David Webb, «Είναι πολύ σαφές ότι αυτό ήταν ένα σχέδιο της CIA»). Θα γίνει γρήγορα, ηλεκτρονικά και χωρίς δυνατότητα νομικής προσφυγής στο δικαστήριο.

Υποφέρετε από την ψευδαίσθηση της ιδιοκτησίας περιουσιακών στοιχείων επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ακίνητο. Μπορείτε να συλλέξετε τέλη για μια μετοχή ή ακόμα και να μεταφέρετε τη μετοχή σας σε άλλο μεσίτη για διαχείριση. Αλλά, σε αντίθεση με τις ημέρες που οι άνθρωποι λάμβαναν πιστοποιητικά αποθεμάτων χαρτιού και τα αποθέματα ήταν πραγματική ιδιοκτησία, σήμερα έχετε μόνο αυτό που ονομάζεται "πραγματική ιδιοκτησία". Ο πραγματικός ιδιοκτήτης της μετοχής είναι η μεσιτεία. Αυτό σημαίνει ότι εάν η μεσιτεία σας χρεοκοπήσει σε μια κρίση, τα περιουσιακά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή των πιστωτών τους.

Είναι παρόμοιο με την τράπεζά σας. Όταν τοποθετείτε τα χρήματά σας σε μια τράπεζα, η τράπεζα γίνεται ο ιδιοκτήτης των καταθέσεών σας. Αυτό σημαίνει ότι όταν μια τράπεζα πτωχεύει, οι τραπεζικές σας καταθέσεις χρησιμοποιούνται για να πληρώσουν πρώτα τους πιστωτές της τράπεζας. Η ασφάλιση FDIC υποτίθεται ότι καλύπτει αυτό το κενό, αλλά παρέχει προστασία μόνο εάν μερικές τράπεζες καταρρεύσουν ταυτόχρονα. Εάν ακόμη και το 5% των τραπεζών χρεοκοπούσε ταυτόχρονα, η FDIC δεν θα είχε αρκετά κεφάλαια για να καλύψει τις απώλειες. Είναι χειρότερο με μετοχές και ομόλογα, είτε στο συνταξιοδοτικό σας ταμείο είτε αγοράζονται απευθείας μέσω μεσίτη. 

Το είδαμε αυτό το 2008, όταν η χρηματιστηριακή εταιρεία Lehman Brothers χρεοκόπησε. Όταν οι πελάτες της Lehman άκουσαν για πρώτη φορά ότι η Lehman είχε αποτύχει, προσπάθησαν να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους σε άλλη χρηματιστηριακή εταιρεία. Αλλά ο νόμος είχε αλλάξει και αυτά τα περιουσιακά στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν για να ικανοποιήσουν τον μεγαλύτερο πιστωτή της Lehman σε πτώχευση - την JP Morgan. Οι καταθέτες ήταν εξοργισμένοι και πήγαν στο δικαστήριο, αλλά ο δικαστής έκρινε ότι ήταν ανέγγυοι πιστωτές, ενώ η JP Morgan ήταν ο κύριος εξασφαλισμένος πιστωτής και είχε «καθεστώς προστατευόμενης τάξης» επειδή ήταν μια τράπεζα «πολύ μεγάλη για να καταρρεύσει».

Η σύνταξή σας, και οποιεσδήποτε άλλες κινητές αξίες είναι οι εξασφαλίσεις που στηρίζουν την αγορά παραγώγων. Η αγορά παραγώγων είναι η μεγαλύτερη αγορά στον πλανήτη, αντιπροσωπεύοντας τρισεκατομμύρια στοιχήματα με αξία πάνω από εκατό φορές μεγαλύτερη από την υποκείμενη εγγύηση (χρεόγραφα όλων) - και δεν υπάρχει ασφάλιση παρόμοια με την FDIC. Σε κάθε πλευρά ενός παράγωγου στοιχήματος υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος. 

Οι τράπεζες που είναι «πολύ μεγάλες για να καταρρεύσουν» είναι όλες αντισυμβαλλόμενοι σε έναν τεράστιο αριθμό στοιχημάτων παραγώγων. Δεδομένου ότι το σύμπλεγμα παραγώγων είναι πολλές φορές μεγαλύτερο από την υποκείμενη εγγύηση των τίτλων, όταν τα πράγματα πάνε νότια, θα υπάρξει ένας τρελός αγώνας για να φτάσουμε στον υποκείμενο πραγματικό πλούτο: τους τίτλους που αντιπροσωπεύουν τον ιδρώτα και τα ίδια κεφάλαια των πραγματικών ανθρώπων. Το σύμπλεγμα παραγώγων είναι σαν ένας πύργος από τραπουλόχαρτα και οι κίνδυνοι του είναι γνωστοί εδώ και δεκαετίες.

Ο Warren Buffett έγραψε το 2002 ότι ήταν «οικονομικά όπλα μαζικής καταστροφής». Ο James Rickards έγραψε στο U.S. News & World Report το 2012 ότι θα πρέπει να απαγορευτούν.

Μια κυβερνοεπίθεση που θα απενεργοποιήσει το ηλεκτρικό δίκτυο και το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα μπορούσε σίγουρα να καταστρέψει το σύμπλεγμα παραγώγων και ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα μαζί του. 

Ένας εμφύλιος πόλεμος των ΗΠΑ θα μπορούσε να το πυροδοτήσει, όπως και μια άλλη επίθεση της 9/11, ένα μεγάλο εμπάργκο πετρελαίου ή μια πιο θανατηφόρα μορφή κινεζικού COVID. Το χάος που θα προκύψει θα παράσχει τη δικαιολογία για την επαναφορά του χρηματοπιστωτικού συστήματος και την εισαγωγή του CBDC. 

Οι άνθρωποι θα αποσπαστούν από το χάος και θα αποτύχουν να αναγνωρίσουν ότι το χάος δημιουργήθηκε, σε μεγάλο βαθμό, επειδή μια ομάδα κεντρικών τραπεζιτών και οι νεροκουβαλητές της CIA ήθελαν το χάος να διεκδικήσει μεγαλύτερο έλεγχο πάνω σας με το CBDC τους. Είστε ο άχρηστος τρώγων και ο τελικός στόχος.

Είναι όλα σαν ένα παιχνίδι 'MONOPOLY'. Είμαστε στο τέλος του παιχνιδιού και όλα τα κομμάτια (συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης, του σπιτιού και των αποταμιεύσεών σας) θα τραβηχτούν πίσω στην τράπεζα.

Στη συνέχεια, η τράπεζα επανεκκινεί το παιχνίδι. Εκτός από αυτή τη φορά, το CBDC θα είναι τα χρήματα. Θα είναι πολύ δύσκολο να αρνηθούμε. Οι άνθρωποι θα είναι απελπισμένοι, φοβισμένοι και πεινασμένοι. Οι άνθρωποι θα χρειαστούν κυριολεκτικά το CBDC για να φάνε. Το CBDC θα έρθει ως διάσωση! Μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε κάποιο νόμισμα CBDC για να αγοράσετε γάλα. Μόνο που δεν θα είναι πραγματικά χρήματα. Θα δανείζεστε χρήματα από τις μεγαλύτερες τράπεζες που εκδίδουν το CBDC. Και αυτοί θα σας κατέχουν.

Γιατί όλα αυτά είναι τόσο άσχημα; Δεν θα κατέχετε πλέον τις μετοχές σας, τα ομόλογά σας ή θα διατηρείτε τον έλεγχο της υποθήκης του σπιτιού σας. Η JP Morgan Chase, η Citibank, η Bank of America και η Goldman Sachs θα αποκτήσουν τον έλεγχο όλων των περιουσιακών στοιχείων προκειμένου να καλύψουν τις ζημίες τους από παράγωγα. Όλοι, από τους κυβερνήτες των πολιτειών μέχρι τον γείτονά σας, θα χάσουν τα πάντα. Πολιτικά, αυτή η πραγματικότητα μπορεί να είναι μια ενοποιητική δύναμη για να αντιταχθεί σε αυτό πριν συμβεί. (Η καλύτερη εκτίμησή μου για αυτό που συμβαίνει είναι Απρίλιος-Ιούνιος 2024 με βάση τη συμπεριφορά της αγοράς και τα πολιτικά γεγονότα.)

Δεν χρειάζεται να είμαστε ηλίθιοι και να το ακολουθήσουμε. Είμαστε περισσότεροι από αυτούς. 

Κανείς δεν συμφώνησε να αφήσει τα περιουσιακά του στοιχεία να κατασχεθούν. 

Και ακριβώς όπως δεν πρέπει να συγχέουμε τον εικονικό κόσμο με τον πραγματικό κόσμο, δεν πρέπει να συγχέουμε τις τεχνητές νομικές κατασκευές που έχουν σχεδιαστεί για να κλέβουν με αυτό που γνωρίζουμε στις καρδιές μας ότι είναι ηθικό.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι ότι όλοι, από τον Τομ Χανκς μέχρι τη Νάνσυ Πελόζι, θα καταστραφούν. Ακόμη και οι υποστηρικτές των στόχων του WEF, όπως ο Αλ Γκορ, πιθανότατα δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται να χάσουν τα πάντα. (Οι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν την κρυφή απόκρυφη νομική γλώσσα που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη αυτού του οικονομικού όπλου.) 

Αυτό σημαίνει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό: κάθε Δημοκρατικός και κάθε Ρεπουμπλικάνος. Μπορούμε όλοι να ενωθούμε ενάντια στο ωμό κακό. Δεν χρειαζόμαστε μια εξωγήινη εισβολή για να δηλώσουμε ότι είμαστε ελεύθεροι από εκείνους τους banksters (γκάνγκστερς τραπεζίτες), οι οποίοι επιδιώκουν να θερίσουν εκεί που δεν έχουν σπείρει.

Η κυβερνήτης Kristi Noem της πολιτείας της Νότιας Ντακότα δείχνει το δρόμο.

Προωθεί νομοθεσία που θα αλλάξει τον Ενιαίο Εμπορικό Κώδικα της Νότιας Ντακότα για να αφαιρέσει τις νομικές αρλούμπες που κρύβονται εκεί, καθιστώντας «νόμιμη» την απώλεια της ιδιοκτησίας ενός ατόμου των δικών του τίτλων (μετοχών και ομολόγων). 

Αυτό θα αποτρέψει – σε αυτή την κατάσταση – τη Μεγάλη Κατάληψη μέσω της Μεγάλης Οικονομικής Κρίσης που προκλήθηκε από τις επιθυμητές κυβερνοεπιθέσεις του WEF. Άλλες πολιτείες θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, όσο μπορούμε ακόμα. Πιθανότατα έχουμε μόνο τέσσερεις έως 12 εβδομάδες. Επικοινωνήστε με τον γενικό εισαγγελέα της πολιτείας σας, τον υπουργό Εξωτερικών ή οποιονδήποτε άλλο πολιτικό μπορεί να γνωρίζετεΑυτό είναι το House Bill 1199 της Νότιας Ντακότα.

Αν δεν κάνουμε τίποτα, τότε το σύνθημα του WEF, ότι «δεν θα σας ανήκει τίποτα» μέχρι το 2030 θα γίνει πραγματικότητα.

-

Η Sarah Smith είναι μητέρα, σύζυγος και πρώην αναλύτρια δημόσιας πολιτικής. Αυτή τη στιγμή είναι συνταξιούχος στο Οχάϊο, αλλά πέρασε τα χρόνια της εργασίας της μέσα και γύρω από το νομοθετικό σώμα της Βόρειας Καρολίνας.


ΠΗΓΗ: How your assets will soon be confiscated – legally (wnd.com)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

6 σχόλια:

  1. Δέν θά μάς ανήκει...τίποτα.!
    Όυτε ό εαυτός μας...ούτε οί σκέψεις μας...ΤΙΠΟΤΑ.
    Όλα θά ανήκουν στήν παγκόσμια εξουσία τής ελίτ
    αλήτ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://enromiosini.gr/arthrografia/24anakoinosi-ieron-monon-kai/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://lawandorder.gr/adianoito-pyrotechnoyrgoi-ellinikoy-stratoy-metaxy-ton-7-syllifthenton-tromokratia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://orthodoxostypos.gr/%ce%be%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b3%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5-funds/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικός Αριθμός: Υποχρεωτικός για όλους–Πότε ξεκινά–Τι θα γίνει με ΑΦΜ-ΑΜΚΑ-Ταυτότητες
    https://www.staratalogia.gr/2024/02/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α'ΜΕΡΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΤΣΙΟΜΠΕΛΗ ΣΤΟ ZOTOS TV - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
    https://www.youtube.com/watch?v=fk0PLzB393E

    Β'ΜΕΡΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΤΣΙΟΜΠΕΛΗ ΣΤΟ ZOTOS TV -
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
    https://www.youtube.com/watch?v=DqjmFcMu2sQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!