Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ομοφυλόφιλος εκδιώκεται κλωτσηδόν από 'talk show' LGBT και απειλείται επειδή υποστήριξε την απαγόρευση της «αλλαγής φύλου» στην Αλμπέρτα!!

Η πρωθυπουργός της Αλμπέρτα Danielle Smith και ο David Oulton

(LifeSiteNews) Ένας παρουσιαστής LGBT talk show εκδιώχθηκε από την εκπομπή του και έκτοτε δέχεται λυσσαλέες επιθέσεις από συναδέλφους ομοφυλόφιλους και μέλη της «κοινότητας LGBTQ» για την υποστήριξη της επικείμενης νομοθεσίας της πρωθυπουργού της Αλμπέρτα Danielle Smith που θα απαγορεύσει χειρουργικά ή χημικά τα παιδιά «μετάβασης».

Στις 7 Φεβρουαρίου, ο David Oulton, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή "Face to Face With David" στο δίκτυο LGBT OUTtv, ενημερώθηκε ότι η εκπομπή του θα ακυρωθεί υπό το φως της υποστήριξης της επικείμενης νομοθεσίας της Smith που απαγορεύει τις "αλλαγές φύλου" για ανηλίκους.

Ο Oulton πήγε στο 'X' (πρώην Twitter) για να καταγράψει τι συνέβη, συμπεριλαμβανομένων απειλών «βίας» και αυτό που αποκάλεσε «ομοφοβική ρητορική που κατευθύνεται» στον τρόπο του για την υποστήριξη της Smith.

«Είναι ενδιαφέρον, ότι από τότε που - εγώ, ένας ομοφυλόφιλος -  εξέφρασα την υποστήριξή μου για την απαγόρευση που αποφάσισε η Danielle Smith, οι μόνες απειλές βίας ή ομοφοβικής ρητορικής που κατευθύνθηκαν προς το μέρος μου ήταν μέσα από την κοινότητα LGBTQ. Ένας μάλιστα απείλησε τον σκύλο μου», έγραψε ο Oulton στο 'X' (πρώην Twitter) την περασμένη εβδομάδα, σημειώνοντας πως ακόμη και ο σκύλος του απειλήθηκε.

Στις 31 Ιανουαρίου, ο Smith ανακοίνωσε ποια είναι η ισχυρότερη νομοθεσία υπέρ της οικογένειας στον Καναδά, προστατεύοντας τα παιδιά από τις λεγόμενες χειρουργικές επεμβάσεις «πάνω και κάτω» που αλλάζουν τη ζωή τους, καθώς και από άλλες μορφές ιδεολογίας των τρανσέξουαλ.

Οι επικείμενοι κανονισμοί της Αλμπέρτα περιλαμβάνουν την απαγόρευση των λεγόμενων «κορυφαίων» χειρουργικών επεμβάσεων (μαστεκτομές, κατασκευές μαστού) καθώς και των χειρουργικών επεμβάσεων «κάτω» (κολποπλαστικές, φαλλοπλαστικές) για παιδιά 17 ετών και κάτω. Οι αποκλειστές της εφηβείας και οι διασταυρούμενες ορμόνες περιορίζονται επίσης σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, αλλά μόνο με γονική συναίνεση.

Ο Oulton υπήρξε υποστηρικτής τόσο της Smith όσο και του Ενωμένου Συντηρητικού Κόμματος, του οποίου ηγείται η Smith, και τον περασμένο μήνα δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την πρωθυπουργό και υπουργό Τεχνών, Πολιτισμού και Κατάστασης των Γυναικών του UCP Tanya Fir, αφού συναντήθηκε μαζί τους για να μιλήσει για τις «ανησυχίες της κοινότητας LGBTQ+».

Η Smith, αν και αντιτίθεται σε ορισμένες πτυχές του κινήματος των τρανσέξουαλ, υποστηρίζει τον ομοφυλοφιλικό «γάμο».

Όπως σημειώνεται από το Counter Signal, ο Oulton είπε ότι αφού εξέφρασε την υποστήριξή του για τις νέες πολιτικές της Smith, άρχισε να λαμβάνει κάποια «πολύ δυσάρεστα σχόλια από την κοινότητα LGBTQ+ και πολλά από αυτά έκαναν αναφορά στο δίκτυο».

Είπε ότι οι άνθρωποι απείλησαν να ακυρώσουν τις συνδρομές τους με το OUTtv αν δεν απολυόταν από τους ανώτερους.

Ο Oulton είπε ότι προσπάθησε να κάνει το OUTtv να καταλάβει το σκεπτικό του για τις απόψεις του, αλλά το δίκτυο του είπε να εγκαταλείψει την εκπομπή του.

Ο Oulton σημείωσε πως το «coming out» του ως «γκέι» ήταν ευκολότερο από το «coming out του ως υποστηρικτής του UCP».

«Έχω πει ότι φαίνεται ότι η μαφία του ουράνιου τόξου να με κυνηγάει», είπε, προσθέτοντας ότι «τρανς ακτιβιστές και drag queens δημοσιεύουν στο διαδίκτυο» τον αποκάλεσαν «υποτιμητικές προσβολές».

Η Smith δήλωσε ότι η κυβέρνηση του Ενωμένου Συντηρητικού Κόμματος (UCP) θα εισαγάγει σύντομα νομοθεσία που, εάν περάσει, θα απαγορεύσει στους γιατρούς στην επαρχία να «μεταβούν» ιατρικά ή χειρουργικά παιδιά κάτω των 17 ετών. Η νέα νομοθεσία θα επιβάλλει επίσης τη γονική συναίνεση για αλλαγές αντωνυμιών στο σχολείο. Το φθινόπωρο θα υπάρξει πρόσθετη νομοθεσία που θα απαγορεύει στους άνδρες που ισχυρίζονται ότι είναι γυναίκες να αγωνίζονται σε γυναικεία αθλήματα.

Η Campaign Life Coalition (CLC) επαίνεσε την απόφαση της Smith να εισαγάγει νομοθεσία για να απαγορεύσει στους γιατρούς να «μεταβούν» χημικά ή χειρουργικά παιδιά, αποκαλώντας την «πολιτικό θαύμα».



Στείλτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα ευχαριστώντας την Danielle Smith για τις πρόσφατες πολιτικές υπέρ της οικογένειας σήμερα







ΠΗΓΗ: Homosexual kicked off LGBT talk show, threatened after supporting Alberta ‘sex change’ ban - LifeSite (lifesitenews.com)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Γονείς πιάνουν το σχολείο να αποκαλεί κρυφά την κόρη του το όνομα ενός αγοριού, αρσενικές αντωνυμίες - τώρα μηνύουν


ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο καρδινάλιος Dolan υποβαθμίζει την ιερόσυλη κηδεία της «Cecilia» Gentili στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου
Ο καρδινάλιος Timothy Dolan της Νέας Υόρκης συγκάλυψε την ιεροσυλία που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της κηδείας της "Cecilia" Gentili στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου, προκαλώντας κατακραυγή από τους καθολικούς σε όλο τον κόσμο για δικαιοσύνη. Οι Καθολικοί καλούνται κατά τη διάρκεια της περιόδου της Σαρακοστής να προσευχηθούν, να νηστέψουν και να μετανοήσουν από τις αμαρτίες τους και να προσφέρουν θυσίες για τις αμαρτίες των άλλων. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι Καθολικοί καλούνται να επανορθώσουν για όσους επιτίθενται στην καθολική πίστη. Οι επιπτώσεις από την κηδεία συνεχίζονται, καθώς ακόμη και ο φιλο-LGBT π. James Martin, SJ έχει υπαναχωρήσει από τη δική του έγκριση για το γεγονός. Εν τω μεταξύ, οι επιθέσεις κατά της πίστης συνεχίζονται στο Βατικανό, καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος διορίζει γυναίκες διακόνους στην τελική συνάντηση του εμβληματικού σχεδίου του Πάπα Φραγκίσκου για τη μεταμόρφωση της Καθολικής Εκκλησίας, της Συνόδου για τη Συνοδικότητα.


Ήρωας; Ο καρδινάλιος της Νέας Υόρκης Timothy Dolan απαντά στην κηδεία της άθεης LGBT Cecilia Gentili
Συνιστάται διακριτικότητα θεατή: Ιεροσυλία και γλώσσα. Ο καρδινάλιος Timothy Dolan της Νέας Υόρκης συγκάλυψε την ιεροσυλία που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της κηδείας της Cecilia Gentili στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου - προκαλώντας κατακραυγή από τους καθολικούς σε όλο τον κόσμο για δικαιοσύνη.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο καρδινάλιος Robert Sarah «ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ» για τους Αφρικανούς επισκόπους που απορρίπτουν τις «ευλογίες» των LGBT του Πάπα Φραγκίσκου
Ο καρδινάλιος Robert Sarah έκανε αυτές τις παρατηρήσεις στις 23 Φεβρουαρίου στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αφρικής στο Ναϊρόμπι ως μέρος ενός Q&A για ένα θεολογικό συμπόσιο.


Ο αξιωματούχος του Ουισκόνσιν που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία είναι μια «drag queen» που κυκλοφορεί ντυμένη καλόγρια. Θύμα της ο υιοθετημένος γιος της/του
Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ανέλαβαν την υπόθεση εναντίον του διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού της κομητείας του Ουισκόνσιν, Adam Westbrook, και του απήγγειλαν κατηγορίες για «δραστηριότητες που σχετίζονται με υλικό που συνιστά παιδική πορνογραφία».


'Crossdresser' δάσκαλος από το Τέξας τέθηκε σε άδεια μετά από αντιδράσεις
Ο 'woke' ακτιβιστής καθηγητής λυκείου Rachmad Tjachyadi αντιμετωπίζει αντιδράσεις, μεταξύ άλλων από τον κυβερνήτη του Τέξας Greg Abbott, αφού εμφανίστηκε στο σχολείο φορώντας φορέματα και ένα tutu (φουστίτσα μπαλλέτου) στο σχολείο για να προωθήσει την ομοφυλοφιλία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!