Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

18 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ", ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ! ΕΝΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΙΛΙΑ...


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΡΩΪΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΤΙΣ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΔΕΝ

ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ...


ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ οι ανύπαρκτοι πολιτικοί "μας", ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ... Ο γνωστός τραγουδιστής Nότης Σφακιανάκης, σύμφωνα με το ιστολόγιο 'ελλάνιαπύλη', έφτιαξε με δικά του έξοδα, απο το 1998, ένα ΑΓΑΛΜΑ του ήρωος, Σολωμού Σολωμού, ως ελάχιστο φόρο τιμής το οποίο προοριζόταν για το οδόφραγμα, σημείο που δολοφονήθηκαν οι δύο  
ηρωομάρτυρες!

Αποτέλεσμα εικόνας για νοτης σφακιανακης

Από το 1998, το (ανωτέρω στην φωτογραφία) άγαλμα βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς καμμία κυβέρνηση, δεν έχει το ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ θάρρος, να πάρει την απόφαση για εγκατάσταση του μνημείου. 

Ο τραγουδιστής δήλωσε με εμφανές παράπονο, την ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΔΕΙΛΙΑ, που αντίκρισε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, καθώς "εισέπραξε" από πολλά πολιτικά πρόσωπα, μόνο κούφιες υποσχέσεις... 

Η κύρια δικαιολογία ήταν, η πιθανή "αναταραχή" που πρόκειται να προκληθεί ανάμεσα στις 2 πλευρές. Για ακόμα μια φορά, βλέπουμε να υπάρχουν πολιτικοί, κατώτατοι των περιστάσεων, που σε καμμία περίπτωση, δεν πρεσβεύουν την ανδρεία που έδειξαν, τόσο ο Τάσος Ισαάκ όσο και ο Σολωμός Σολωμού.

Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε τους δύο λεβέντες, τα δύο παλληκάρια, που έδειξαν στον βάρβαρο Τούρκο κατακτητή, ότι την αδάμαστη Ελληνική Ψ Υ Χ Η, δεν μπορούν να την καθυποτάξουν!
Ισαάκ - Σολωμέ, δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ! ("Ι.Κ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!