Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ...'ΚΙΛΛΑΡΥ' ;;; (Δεν είναι τυπογραφικό λάθος!)ΗΠΑ: Ο Εβραίος ολιγάρχης πίσω από την Χίλαρι Κλίντον
ΑΨΕΥΔΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,  ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΤΑ 'ΝΗΜΑΤΑ' ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, (ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ), ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ... Είναι γνωστό απο χρόνια, ότι η Χίλλαρι (Ρόνταμ) Κλίντον επεδίωκε να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ, επισημαίνει το ιστολόγιο του 'κόκκινου ουρανού'. Είναι επίσης, γνωστό, ότι ΠΙΣΩ από πρόσωπα της πολιτικής των ΗΠΑ, υπάρχουν πάντα οι γνωστοί χορηγοί και ολιγάρχες, που το ενδιαφέρον τους και η «ανησυχία» τους, δεν αφορά πάντα τις ΗΠΑ... Το περίεργο είναι που το παρακάτω κείμενο εμφανίζεται στην ιστοσελίδα ενός “mainstream” αμερικάνικου περιοδικού:


«Εβδομάδες αφ΄ότου η ΧίλΛαρι Κλίντον έγινε υπουργός Εξωτερικών του κράτους, το 'Στέϊτ Ντιπάρτμεντ' έφερε αντιρρήσεις για μια προτεινόμενη ρύθμιση παροχής συμβουλών, που προσφέρονταν στον Μπίλ Κλίντον από τον μεγιστάνα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ των μέσων ενημερώσεως Haim Saban*, επικαλούμενο ανησυχίες για σύγκρουση συμφερόντων. 

Παρ’ όλα αυτά, δημόσια αρχεία δείχνουν, ότι η μη κερδοσκοπική οργάνωση του Σαμπάν, έδωσε εκατομμύρια για το Ίδρυμα Κλίντον σε όλη την διάρκεια της θητείας της Χίλλαρι Κλίντον..

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ "ΜΑΝΙΑ" ΤΩΝ 'ΠΑΟΥΕΡ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ', ΗΤΑΝ  Ο ΙΔΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ...

Ο Σαμπάν, ένας δισεκατομμυριούχος που είναι πιο γνωστός για τη δημιουργία των (ΑΚΡΩΣ ΒΙΑΙΩΝ!) 'Power Rangers', έχει διπλή υπηκοότητα – αμερικάνικη και ισραηλινή – και έχει υποστηρίξει σε μεγάλο βαθμό το Ισραήλ!

«Η μεγαλύτερη ανησυχία του, λέει, είναι να προστατεύσει το Ισραήλ, με την ενίσχυση των σχέσεων του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών», σημειώνει ο 'The New Yorker' το 2010, σε άρθρο του για τον Αμερικανο-ισραηλίτη Σαμπάν. 

Σε ένα συνέδριο στο Ισραήλ, αναφέρει το άρθρο, ο Σαμπάν είχε καθορίσει τρεις μεθόδους για τον επηρεασμό της αμερικανικής πολιτικής: «κάντε δωρεές σε πολιτικά κόμματα, δημιουργήστε δεξαμενές σκέψεως, και ελέγξτε τα μέσα μαζικής ενημερώσεως» …Ωστόσο, μεταξύ του 2009 και του 2013, καθώς η Χίλλαρι Κλίντον υπηρέτησε ως υπουργός Εξωτερικών, η οργάνωση ‘Family Foundation’ του Σαμπάν, κατέβαλε στο Ίδρυμα Κλίντον περισσότερα από 7.000.000 $, και είχαν αναφερθεί 30.500.000 $ (!!!) σε «επιχορηγήσεις και εισφορές που έχουν εγκριθεί για μελλοντική πληρωμή», σύμφωνα με αρχεία μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, που κατατέθηκαν με το Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία. 

Είναι ασαφές, κατά πόσον υπήρξε κάποια επικάλυψη μεταξύ του ποσού των 7.000.000 $ που καταβλήθηκαν και των 30.500.000 $, που δεσμεύτηκαν για το Ίδρυμα Κλίντον σε αυτά τα χρόνια»…


* Ο δισεκατομμυριούχος Εβραίος Haim Saban, που γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου του 1944, στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, είναι ιδιοκτήτης μέσων ενημερώσεως, επενδυτής και τηλεοπτικός και κινηματογραφικός παραγωγός. 

Κατατάσσεται από το 'Forbes' και την διάσημη διεθνώς 'λίστα' του, των υπερπλουσίων της Γής, ως ο 143ος πλουσιότερος άνθρωπος στην Αμερική. 
Είναι επίσης – όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις – και «φιλάνθρωπος». Μόνο που ο Σαμπάν, ξεκάθαρα δηλώνει ότι τα λεφτά του τα δίνει μόνο, για την υποστήριξη ...εβραϊκών σκοπών και συμφερόντων! 
«Είμαι ένας τύπος που με ενδιαφέρει ένα θέμα, και το θέμα μου είναι το Ισραήλ», έχει πεί...

Ο Saban έχει υπάρξει γενναιόδωρος και συνεπής χορηγός των Δημοκρατικών. «Συνήθιζα να είμαι αριστερός… αλλά σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια, πάω προς τα δεξιά. Πολύ μακριά δεξιά…», έχει αναφέρει... (Όποιος κατάλαβε, άν βγαίνει νόημα απο αυτά τα λεγόμενά του, να μας το πεί και εμάς! Μάλλον, ΟΤΙ μας συμφέρει..."ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!