Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Το τετράδιο με τις ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ προφητείες του Αγίου Αρσενίου (του Καππαδόκου, θείου του Αγίου Παϊσίου).

73. Και την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε ... Θα μας την δώσουν δηλαδή. Όχι από καλοσύνη, ή από δικαιοσύνη. ΟΧΙ. Αλλά θα οικονομήσει ο Θεός, νάρθουν έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων, ώστε να τους βολεύει, νάχουμε εμείς την Πόλη. 

Και την Καππαδοκία θα την πάρουμε!

Τον κοίταξα με απορία.

- Και την Καππαδοκία γέροντα ; ρώτησα .

- Έ!...Θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε.

Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι.  Οι Αμερικάνοι σου λέει , τι γίνεται εδώ ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι .

- Καλά Γέροντα , οι Τούρκοι είναι δέκα εκατομμύρια στην Πόλη….και θα μας την δώσουν, πως θα μπορέσουμε να τους ελέγξουμε ;

- Θα τους περάσουν απέναντι, από την άλλη μεριά . Ο λογισμός μου λέει (το τόνισε ο «λογισμός») ότι θα τον κάνουν έτσι για τα νερά….Να είναι διεθνή…. Μετά θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα γίνει μεγάλο κακό! Θα πεθάνουν πάρα πολλοί! Το έχει πει και ο Άγιος Αρσένιος αυτό. Είχε γράψει ένα τετράδιο με προφητείες …σου το έχω δείξει;

- Ναι , γέροντα .

- …μετά είναι και το ένα τρίτο που θα γίνουν χριστιανοί .


Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε , Σελ: 77

76. Μας έφερε ο γέροντας ένα τετράδιο, που είχε γραμμένες κάτι προφητείες του Αγίου Αρσενίου του Χατζηεφεντή. Εκεί μέσα ο Άγιος προφήτευε τα γεγονότα του 1923 και έλεγε, ότι θα ξαναγυρίσουν εκεί στην πατρίδα πάλι οι Έλληνες.

- Ο Γέροντας είπε, ότι εκτός που θα κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι , θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατισθούν από την αρρώστια οι Τούρκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!