Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΑΥΡΟ; Ε, ΤΟΤΕ, ΕΙΣΤΕ ..."Ρ Α Τ Σ Ι Σ Τ Ε Σ" !!!

thumbnail_ΣΤΑΥΡΟΣ

ΣΥΝΗΘΕΣ γεγονός έγινε πλέον, το να βλέπεις να διώκονται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι φορούν τον τίμιο Σταυρό: Ο εισαγγελέας της έδρας Γ. Φλωρίδης, (για την υπόθεση της Ι.Μ.Βατοπαιδίου) είπε στη δικαστή Μ. Ψάλτη που δικαζόταν για την υπόθεση:

«Όταν είστε στην έδρα, είναι απαράδεκτο(!!!) να φοράτε σταυρό, γιατί είναι θρησκευτικό σύμβολο και επηρεάζετε»!...


Αποτέλεσμα εικόνας για μαρτύρια του Χριστού

Η Siv Kristin Sællmann, Νορβηγίδα τηλεπαρουσιάστρια, υποχρεώθηκε να μην εκφωνεί ειδήσεις, φορώντας το χριστιανικό σύμβολο, έπειτα από διαμαρτυρίες οργισμένων τηλεθεατών...




-Η Nadia Eweida ήθελε να φορέσει το σταυρό της, η εταιρεία όμως της το απαγόρεψε. Η Nadia… επέμενε και τελικά την έδιωξαν.

…και άλλα και άλλα πολλά…

Και ενώ κρίνεται ως απαράδεκτο και παράνομο, το να φοράς Σταυρό, τονίζει σε κείμενό του, ο π.Διονύσιος Ταμπάκης, γίνεται όμως ...νόμιμο και επιτρεπτό (!) να τον βρίζεις μέσα στα πλαίσια της αποποινικοποιήσεως της βλασφημίας των Θείων, που προωθούν τα πνευματικά ΠΤΩΜΑΤΑ του Ελληνικού Κοινοβουλίου!

[ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ: ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ; ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ "ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ", Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ; ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΑΧΑ ΚΑΠΟΙΑ "ΑΥΣΤΗΡΗ" ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ..."ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΒΗΧΑ"; ΜΠΑΑΑΑ... "Παπαφλέσσας"]

Η συλλογική τους έχει την εξής βάση:

«Παράλληλα με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ρητορικής του μίσους, οφείλει να λαμβάνει μέτρα για την πλήρη κατοχύρωση της ελευθερίας της εκφράσεως!

Δηλαδή, αν του έρθει κάποιου φορολογούμενου Έλληνα πολίτου, να βρίσει πατόκορφα την οικογένειά των βουλευτών αυτό θεωρείται τάχα ...«ελευθερία της εκφράσεως;»

Επίσης λένε:

«Κατά το Ποινικό Δίκαιο, η ποινή προϋποθέτει την τέλεση πράξεως. Ωστόσο, στην περίπτωση της βλασφημίας λείπει οποιαδήποτε βλαπτική συνέπεια της πράξεως. Επομένως, η έννοια του εγκλήματος δεν διακρίνεται».

Τουτέστιν, αν βρίσουν και μπινελικόσουν τους Πατεράδες και τις Μανάδες των νομοθετών που έχουνε πεθάνει, υπάρχει καμία βλαπτική συνέπεια για αυτούς μέσα απ΄τον τάφο;

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο από βρυκόλακες Α-ΘΕΟΥΣ (χωρίς Θεό) και Α-ΘΕΟΥΣ (Δίχως φως-Τυφλούς- : από το θέωμαι : βλέπω)

Μόνο οι δαίμονες μπορούν να χαρούν από τέτοια νομοθετήματα, αφού ακόμη κι αυτοί αδυνατούν να βρίσουν τον θεό μη έχοντας σώμα και στόμα.

Και βέβαια ο Θεός, καθόλου δεν ζημιώνεται, ούτε βάζει μαύρες πλερέζες σαν τον βρίσεις, αλλά εσύ ο ίδιος βλάπτεσαι που είναι σαν να φτύνεις τον ήλιο (θα πέσουν τα σάλια στην μούρη σου!).

Επιτέλους λίγο τιμή και σεβασμό στους τόνους αίματος που χύθηκαν από μάρτυρες και Νεομάρτυρες του Ελληνορθοδόξου Γένους μας, που ούτε στα καζάνια των διϋλιστηρίων του Ασπροπύργου δεν χωρούν, αλλά θα ξεχειλίσουν να φτάσουν μέχρι το Σύνταγμα και να πνίξουν σαν άλλο τσουνάμι την Βουλή! ["Παπαφλέσσας"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!