Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ (ΘΛΙΒΕΡΗ) "ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ"! ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΡΗΣΘΗΚΕ! ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ" ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΔΕΙΞΤΕ
ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΤΟ 'ΦΙΛΜΑΚΙ' ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

Ο Ζόλταν Ίστβαν, 43 ετών, λίγο δημοσιογράφος, λίγο συγγραφέας, λίγο κινηματογραφιστής, είναι υποψήφιος ...πρόεδρος των ΗΠΑ και έχει δεχθεί όπως θα δείτε κατωτέρω στο 'φιλμάκι', να 'τσιπαριστεί' στο χέρι(!!!) και είναι υποστηρικτής της ρομποτοποιήσεως του ανθρώπου!!! (Σημειώστε, ότι δηλώνει ΑΘΕΟΣ!...)
ΤΩΡΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΥΤΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ
'ΦΟΝΤΟ' ΠΙΣΩ ΤΟΥ! ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ...

Δηλαδή, χωρίς επιφυλάξεις, πρόκειται για άνθρωπο τοποθετημένο ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΣ, για να 
προωθήσει το χάραγμα στην Αμερική και έπειτα, θα μας πιέσουν να το βάλουμε και εμείς για"ασφάλεια", ότι γίνεται και τώρα με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες! (ορισμένα στοιχεία απο το ιστολόγιο 'pronews'.)




Για αυτό λέμε κ ά θ ε τ α   Ο Χ Ι, στις νέες ταυτότητες και όχι στο χάραγμα της παγκόσμιας 'ελίτ'. (ΚΑΙ ΟΧΙ, σίγουρα, ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ...ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ λυπηρό μαριονετίσκο των νεοταξιτών & νεοεποχιτών των ΗΠΑ, που ψάχνει για ΠΟΛΥ αφελείς!)
                                                                                  "Iω.Καπ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!