Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ 'ΜΟΣΣΑΝΤ',Ε; (Βρέ κάτι "διάσημοι αγωνιστές", πώς τους "κατασκευάζουν"...)




"ΨΑΛΙΔΙ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ, "ΠΕΦΤΕΙ" ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΝΟΝΑ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ, Η ΕΙΔΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΙ" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΘΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...
Μέ βάση μία αποκλειστική δημοσίευση της διαδικτυακής συνδρομητικής εκδόσεως της εγκρίτου ισραηλινής εφημερίδος 'Haaretz', ο προσφάτως αποβιώσας πρώην ηγέτης της Νοτίου Αφρικής και εξέχουσα "παγκόσμια φυσιογνωμία", αποκαλούμενος συνήθως στον διεθνή Τύπο, ως ο "αγωνιστής" Nelson Mandela, είχε τύχει εκπαιδεύσεως στα οπλικά συστήματα από την ...ισραηλινή ΜΥΣΤΙΚΗ υπηρεσία πληροφοριών, την 'Mossad', στην Αιθιοπία!


ΟΙ ...ΕΡΥΘΡΕΣ "ΑΓΑΠΕΣ" ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ...

Αποτέλεσμα εικόνας για νελσον μαντελα

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσεώς του, ο Mandela είχε δείξει ενδιαφέρον, για τις τακτικές της διαβοήτου και σκληρότατης σε μεθόδους 'Haganah', εβραϊκής παραστρατιωτικής οργανώσεως, η οποία υπήρξε ενεργή από το 1920-1948, στην τότε βρετανική Παλαιστίνη... 

Άξιο αναφοράς είναι, ότι λόγω του ενδιαφέροντος που είχε δείξει ο Mandela για την 'Haganah' (σημειωτέον ότι μετά την ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ, αποτέλεσαν τον πυρήνα των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, 'IDF'), θεωρήθηκε από την 'Mossad', ως έχων τάση προς τον κομμουνισμό (leaning toward communism)!

Αποτέλεσμα εικόνας για νελσον μαντελα
ΜΟΝΙΜΩΣ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ ΥΨΩΜΕΝΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ
ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΟΜΜΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ...

(ΜΑ, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ; Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΟΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ  Σ Ω Ρ Η Δ Ο Ν! ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ, ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΑ, ΟΙ ...ΚΟΚΚΙΝΟΙ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΣ "ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΙ" ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ, ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ"!...)

Όπως υποστηρίζει η μεγάλης κυκλοφορίας ισραηλινή εφημερίδα, στηρίζει τις πληροφορίες της από 'TOP SECRET' κρατικό έγγραφο, το οποίο βλέπει για πρώτη φορά τη δημοσιότητα... 


Από το έγγραφο προκύπτει, επίσης, ότι οι πράκτορες της 'Mossad', προσπάθησαν να ενθαρρύνουν σιωνιστική συμπάθεια στον υπό εκπαίδευση νεαρό τότε Mandela! 


Σε επιστολή που έστειλε η 'Mossad' στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Ιερουσαλήμ, η υπηρεσία αποκαλύπτει, ότι ο Mandela είχε τύχει στρατιωτικής εκπαιδεύσεως από επιτελείς της 'Mossad' στην Αιθιοπία, κατά το 1962. 


Σημειωτέον ότι οι επιτελείς-εκπαιδευτές της 'Mossad', δεν γνώριζαν την αληθινή ταυτότητα του Mandela. 
Το άκρως απόρρητο έγγραφο, είχε ημερομηνία την 11η Οκτωβρίου 1962. 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ "ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ" Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ...

Περίπου δύο μήνες μετά, ο Mandela συνελήφθη στη Νότια Αφρική, λίγο μετά την επιστροφή του στη χώρα.

Η επιστολή ανέφερε επίσης ότι το ο Mandela έδειξε ενδιαφέρον για τις μεθόδους της 'Haganah', ιδιαίτερα σε τακτικές 'sabotage' και οπλική εκπαίδευση, καθώς επίσης και για άλλα ισραηλινά underground ένοπλα κινήματα... 

ΠOIOΣ "ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ" ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ
ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΜΦΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑ, Ο
"ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ", ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΕΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ ΤΗΝ
ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ...

Η επιστολή προσθέτει ότι ο Mandela “χαιρέτησε τους άνδρες μας με Shalom, και ήταν πολύ εξοικειωμένος με τα προβλήματα των Εβραίων και του Ισραήλ, καθώς επίσης έδινε την εντύπωση, ότι ότι ήταν διανοούμενος”. 

Ο Mandela, εξέφραζε ανοικτά την σοσιαλιστική κοσμοθεωρία και κατά καιρούς δημιοουργούσε την εντύπωση, ότι είχε τάση προς τον κομμουνισμό.
Η επιστολή αυτή διατηρήθηκε για δεκαετίες στο Κρατικό Αρχείο του Ισραήλ και ποτέ ΔΕΝ αποκαλύφθηκε στο κοινό. 


Ανακαλύφθηκε εκεί πριν από μερικά χρόνια, από τον David Fachler, κάτοικο Alon Shvut, ο οποίος ερευνά τα έγγραφα σχετικά με τη Νότια Αφρική, στα πλαίσια της μεταπτυχιακής του διπλωματικής εργασίας, η οποία εκπονείται στο Ινστιτούτο Σύγχρονου Εβραϊσμού του Εβραϊκού Πανεπιστημίου...
ΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. ["ΙΩ.ΚΑΠ."]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!