Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! "ΠΑΝΤΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ... Π Ο Υ Λ Η Μ Ε Ν Η", ομολογεί Γερμανός αρχισυντάκτης!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για udo ulfkotte


ΕΙΤΕ ΤΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ...ΑΗΔΙΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ... «Υπήρξα δημοσιογράφος επί 25 χρόνια. Είχα σπουδάσει για να γράφω ψέματα, να προδίδω τις αρχές μου και να μην λέω την αλήθεια στον κόσμο. Βλέποντας όμως τον τελευταίο καιρό, πως Αμερικανοί και Γερμανοί προσπαθούν να φέρουν τον πόλεμο στον κόσμο της Ευρώπης, τον πόλεμο με τη Ρωσία, να τον οδηγήσουν σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή…

Αποτέλεσμα εικόνας για udo ulfkotte


Αποτέλεσμα εικόνας για udo ulfkotte

Αποφάσισα να σηκωθώ όρθιος και να πω, ότι δεν είναι σωστό εκείνο που έχω κάνει στο παρελθόν: Να χειραγωγήσω τους ανθρώπους να κάνω προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας. 
Και δεν είναι σωστό αυτό που έχουν κάνει συνάδελφοί μου στο παρελθόν, επειδή δωροδοκήθηκαν για να προδώσουν τον λαό, όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη.

Σχετική εικόνα
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ, Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ 'CIA', ΓΟΥΪΛΛΙΑΜ ΚΕΫΣΙ,
ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ!

Έγραψα αυτό το βιβλίο “Bought Journalists” (Εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι), επειδή φοβάμαι για ένα νέο πόλεμο στην Ευρώπη και δεν μ΄ αρέσει να ζήσουμε αυτή την κατάσταση και πάλι. Επειδή ο πόλεμος δεν έρχεται μόνος του. Υπάρχουν άνθρωποι που σπρώχνουν στον πόλεμο»!

Σχετική εικόνα

Πρόκειται για δήλωση “on camera” του γερμανoύ δημοσιογράφου Udo Ulfkotte, αρχισυντάκτου της μεγάλης κυκλοφορίας γερμανικής εφημερίδος, «FrankfurterAllgemeine». 
Ο ίδιος, αποκάλυψε ότι είχε εξαναγκασθεί, να δημοσιεύσει με την υπογραφή του, εκθέσεις που του είχαν παραδοθεί από μυστικές υπηρεσίες, διακινδυνεύοντας αν αποκαλυφθεί αυτό, να ...απολυθεί!

Αποτέλεσμα εικόνας για udo ulfkotte

Στην εξομολόγησή του ο δημοσιογράφος Udo Ulfkotte, στην τηλεόραση «Ρωσία Σήμερα», λέει πώς οι πληροφορίες από τα «Μ.Μ.Ε του συρμού»,  χειραγωγούνται για πολιτικούς σκοπούς και προπαγάνδας, «μέσα από παρέμβαση στη νοημοσύνη των δημοσιογράφων, στην περίπτωσή του από την 'CIA'.

Η αποκάλυψη ότι διετέλεσε «πληρωμένος κονδυλοφόρος», έγινε από τον γερμανό δημοσιογράφο, στην εκπομπή του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου 'RT'«Russia Insider».
«Είχα καταντήσει να δημοσιεύω άρθρα με την υπογραφή μου, τα οποία είχαν γράψει πράκτορες της CIA και άλλων μυστικών υπηρεσιών, ακόμη και γερμανικών».

Η συνέντευξη με τις αποκαλύψεις του Ulfkotte, προβλήθηκαν από την ρωσική τηλεόραση σε εκπομπή του Οκτωβρίου.
«Μια ημέρα, η 'BND' (η γερμανική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών) ήρθε στο γραφείο μου στην εφημερίδα “Frankfurter Allgemeine”. Και να θυμάστε, ότι η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών, η 'BND', έχει δημιουργηθεί απευθείας από τη CIA ... 

Παρά το γεγονός ότι ουδεμία είχα ιδιαίτερη πληροφορία ή ειδήσεις για τον Καντάφι, ήθελαν να γράψω ένα άρθρο για τον συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι και την Λιβύη… Μου έδωσαν όλες τις μυστικές πληροφορίες και το μόνο που μου ζήτησαν, ήταν να υπογράψω το άρθρο». 

Την άλλη ημέρα δημοσιεύθηκε στην 'Frankfurter Allgemeine', αλλά ήταν εξ ολοκλήρου το έργο της 'BND', είπε ο Ulfkotte στην 'RT'.
Το άρθρο αναφερόταν στα σχέδια του Καντάφι να κατασκευάσει μυστικά εργοστάσιο παραγωγής δηλητηριωδών αερίων στην Rabtha. «Η είδηση την επομένη είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Μπορείτε να το θεωρήσετε αυτό δημοσιογραφία;».

Εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι
Ο γερμανός δημοσιογράφος είπε ακόμη, πως στο βιβλίο του «Εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι», περιγράφει όλες αυτές τις περιπτώσεις του παρελθόντος, για τις οποίες σήμερα νοιώθει ντροπή!

«Ο λόγος που έγραψα αυτό το βιβλίο, είναι ότι διακατέχομαι από ένα μεγάλο φόβο, μην ξεσπάσει πάλι πόλεμος στην Ευρώπη. Δεν θέλω να ζήσουμε και πάλι σε αυτή την κατάσταση. Οι πόλεμοι δεν γεννιούνται ποτέ από μόνοι τους. Υπάρχουν πάντα από πίσω, ένας αριθμός ανθρώπων που δίνουν την ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση. Και δεν είναι αυτοί μόνον οι πολιτικοί, αλλά και δημοσιογράφοι»...

«Γνωρίζω ότι δεν είναι σωστά πράγματα όλα εκείνα που έκανα στο παρελθόν. Να ποδηγετώ τον κόσμο, κάνοντας προπαγάνδα μυστικών υπηρεσιών. Ούτε είναι σωστό εκείνο που κάνουν συνάδελφοί μου που δωροδοκήθηκαν για να προδώσουν το κοινό, όχι μόνο στην Γερμανία αλλά σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη.

«Κι όμως αυτό έκανα κι εγώ. Παρ΄ όλο που ήμουν δημοσιογράφος 25 χρόνια, λες και είχα σπουδάσει για να γράφω ψέμματα, να προδίδω τις αρχές μου και να μην λέω την αλήθεια στους αναγνώστες», είπε ο Ulfkotte.
«Έχω δωροδοκηθεί από τους Αμερικανούς για να μην γράψω την αλήθεια… Προσκλήθηκα από το γερμανικό Σχέδιο Μάρσαλ, να ταξιδέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μου πλήρωσαν όλα τα έξοδα, προκειμένου να με φέρουν σε επαφή με εκείνους τους Αμερικανούς που έπρεπε να συναντήσω…».

Eίπε ακόμη: «Με έκαναν επίτιμο δημότη της Πολιτείας της Οκλαχόμα, μόνο κα μόνο επειδή τα άρθρα μου ήταν φιλο-αμερικανικά. Με υποστήριζε η 'CIA'. Τους βοήθησα σε αρκετές περιπτώσεις και τώρα νοιώθω ντροπή γι’ αυτό.

Όπως υποστηρίζει ο Ουλφκότε, την πρακτική αυτή ακολουθούν πολλοί δημοσιογράφοι:
«Πάρα πολλοί από τους δημοσιογράφους σε διάφορες χώρες, ισχυρίζονται ότι είναι δημοσιογράφοι, ενώ έπρεπε να είναι. Αλλά οι περισσότεροι απ αυτούς –όπως κι εγώ στο παρελθόν- βρίσκονται κάτω από «επίσημη κάλυψη». Δηλαδή εργάζονται ως πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και τις βοηθούν να περάσουν πράγματα στον κόσμο. Ωστόσο, οι υπηρεσίες ουδέποτε θα παραδεχθούν ότι τους γνωρίζουν».

Οι δημοσιογράφοι αυτής της κατηγορίας συνήθως ανήκουν σε μεγάλους οργανισμούς Μ.Μ.Ε. Οι σχέσεις τους με τις μυστικές υπηρεσίες, ξεκινούν – στην αρχή - ως φιλικές. «Οι υπηρεσίες επεξεργάζονται την προσωπικότητά σου, σε κάνουν να πιστέψεις, ότι είσαι πολύ σημαντικός. Και κάποια ημέρα σου ζητούν: «θα μας κάνεις μια χάρη;» υποστηρίζει ο Ουκφκότε.

Αποτέλεσμα εικόνας για udo ulfkotte

«Έγραφα ότι στο παρελθόν έχουμε προδώσει τους αναγνώστες μας, με τις κατευθυντήριες γραμμές που μας έδιναν πολεμοκάπηλοι. Είμαι άρρωστος από αυτά τα ψέμματα της προπαγάνδας τύπου «Banana Republic», επειδή ζω σε ελεύθερη δημοκρατική χώρα, με την ελευθερία της πληροφόρησης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Κοιτάξτε τα γερμανικά μέσα ενημερώσεως, τους συναδέλφους μου κάθε ημέρα βροντοφωνάζουν εναντίον της Ρωσίας, Στην πραγματικότητα, έχουν επιλεγεί από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ...

Αλλά τώρα έχω βαρεθεί με αυτό, δεν το κάνω πια αυτό το παιχνίδι. Το βιβλίο που έγραψα, δεν θα μου δώσει τα χρήματα και τιμητικές διακρίσεις, αλλά θα μου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Αλλά θέλω να δώσω στο κοινό την γερμανική, ευρωπαϊκή και τη παγκόσμια  ματιά, του τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες και τις στήλες των εφημερίδων.

Ντρέπομαι να έχω εργαστεί, ώστε να επηρεάσει η «Frankfurter Allgemeine» τους αναγνώστες της, με άρθρα που ήταν κατασκευασμένα από τους Αμερικανούς. Και όσα ανέφεραν δεν ήταν αλήθεια … τότε αναρωτιέμαι τι θα είχε συμβεί αν είχα γράψει κάτι υπέρ της Ρωσίας… 
Ήμασταν και είμαστε όλοι αναγκασμένοι και ενθαρρύνονται να γράφουν υπερ των ΗΠΑ και της ΕΕ, ουδέποτε για τη Ρωσία.

Λυπάμαι, επειδή δεν σημαίνει για μένα ότι αυτή είναι η δημοκρατία και η ελευθερία του Τύπου. Η Γερμανία εξακολουθεί να είναι, ένα είδος αμερικανικής Α Π Ο Ι Κ Ι Α Σ...
Νομίζετε πως έχετε να κάνετε με ένα σεβαστό επαγγελματία, ενώ πρόκειται για μαριονέτα της 'CIA'…».
(πηγή 
http://www.activistis.gr/2016/07/blog-post_69.html)["Ιω.Καπ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!